Ania+Milva i Ulver Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Czarusia to młoda sunia (ma ok.2 lat) z brodnickiego schroniska.Sunia została wrzucona na teren wysypiska śmieci i z tamtąd trafiła do schronu. Czarusia jest przeuroczą, niezwykle łagodną -zarówno do ludzi jak i zwierząt psiną:p.Lubi gonić kotki-ale nie żeby zagryźć tylko chce sie z nimi bawić.:p Niestety nie jest wysterylizowana...:shake: Może ktoś pokocha Czarusię i zapewni jej kochajacy dom-ona na pewno się odwdzięczy niezastąpioną miłością. Reszta zdjęć jutro...... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Psina jest bardzo sprytna:) Nauczyła sie przeskakiwac ze swojego boksu do drugiego -do swojego kolegi:) Przynajmniej sie nie nudzi tak bardzo:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 12, 2007 Author Posted February 12, 2007 Fajna:) I widać ,że bardzo kocha ludzi....jutro zajrzę w jej kartę schroniskową, może czegoś więcej się dowiem:) A oto jeszcze parę zdjęć Czarusi. Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Miałam kiedyś sunię Czarkę i ta budzi we mnie miłe wspomnienia!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Podnosze jeszcze, bo nikt tu nie zaglada....:(:( Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Zaglądam, zaglądam, bo sunia bardzo mi się podoba. Jest taka kochana!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Brodnica w województwie kujawsko-pomorskim, 60km od torunia Byłam u Czarusi- to jest cudowny pies!!!!! Jest bardzo łagodna i niekonfliktowa. Dogaduje się z kazdym psem w schronie. Tuliła sie do mnie:( Bardzo ładnie chodzi na smyczy...:p Niestety lubi zjadac wszystko co znajdzie ..nawet inne odchody:angryy: brzydal jeden... Pomózcie-ta sunia naprawde zasługuje na dom!!!! Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ojej, to strasznie daleko ode mnie, a już myslałam, że ją odwiedzę! A z tym zjadaniem to obrzydliwe, ale pewnie do oduczenia!!! Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Każdy pies zasługuje na dom i Czarusia też, więc podnoszę!!!! Quote
akucha Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Może jakaś dobra cioteczka wystawi ja na Allegro??? Taka fajna sunia!!! Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wystawię na Allegro tylko poproszę o tekst i zdjęcia na [email protected] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 ok! ale dopiero wieczorem dam radę ci wysłać.... Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nie ma sprawy, Allegro jeszcze niczego nie gwarantuje, więc podokładam ją na inne fora, mam ich trochę jak szukałam domu dla mojej tymczasowej Jetki, choć ona znalazła go dopiero w Niemczech!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :iloveyou::Rose:Agusia bardzo ci dziekuję!! Gdyby nie nasza wspólna pomoc na dogo, to cięzko by było samemu dogladać wszystkie psiaki.... Quote
akucha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 To poniosę czarnulkę, niech ją ludzie oglądają!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Czy już wspominałam,że to super pies-bo moge tak ciagle:) Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wspomniałaś, ale możesz nadal. My też tak myślimy!!! Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Zamówiłam u Constancji banerek z Czarusią i Edną, ktoś by chciał jeszcze jak już będzie!!!??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ja oczywiście!!!!!!!!!!!!!!!!Otrzymałam w końcu dziś hasło do konta na allegro, wiec ją już wystawiłam-nie znam sie jeszce za bardzo na tym, ale opis i zdjecie jest:) Bedę na bierzaco informować,czy ktos jest zainteresowany..... Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czyli Czarusia już na Allegro, brawo. jeśli podeślesz mi tekst i zdjęcia to wystawię na cztery łapy!!! Quote
agusiazet Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czarusia na dzień dobry na pierwszą stronkę!!! Quote
agusiazet Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dostałam jej zdjęcia, dzisiaj wystawię na 4 łapy, tam sporo ludzi zagląda!!! Quote
Recommended Posts