Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusia,
zgubiłaś linki w banerkach:cool1: ..... nie odnoszą do wątków:shake: .

Skopiuj ten klikając prawym przyciskiem myszy. Pokaże Ci się pole wyboru i tam między innymi kopiuj. Klikasz na to kopiuj, a potem wchodzisz w edycję podpisu, kasujesz ten co masz teraz i wklejasz ten, który skopiowałaś. Pwinno być OK.
Tak samo musisz zrobić z banerkiem Edny.

Czarusia w górę.

Posted

Nie cioteczki tak to nie może zostać bo Wam mod całe podpisy wywali.
Zaraz całą instrukcję przygotuję nauczycie się same linkowć:diabloti: .... tylko mój gnomek czegoś ode mnie chce i później do Was wracam.

Posted

Już jestem:lol: , a gnomek to mój małogrzeczny pięcioletni syn:diabloti: .

Jeśli chcecie coś podlinkować - obrazek, słowo, jakieś zdanie- musicie wejść w edytor, w tym przpadku w edytor podpisu.
1) wklejamy banerek
2) kopijemy link strony, do której ma się odnosić banerek, z górnego okienka przeglądarki - jak na zrzucie poniżej

3) klikamy na banerek w edytorze lewym przyciskiem myszy i w ten sposób go zaznaczamy.
4)Następnie klikamy na ikonkę - taki globusik z okularkami - otworzy nam się okienko : zrzut poniżej

W miejscu gzie mamy Adres URL klikamy prawym przyciskiem myszy - pokaże się pole wyboru, a tam między innymi będzie wklej. Nachodzimy myszką na to wklej i klikamy lewym przyciskiem myszy, dajemy OK i na koniec zapisz podpis.

Posted

Brzmi strasznie, ale spróbuję, może się uda i bedzie to pewnie czysty przypadek!!!

A czy Twój gnomek nie chce pani gnomkowej do towarzystwa, czyli mojej 4 letniej córki? Obecnie w przebraniu dalmatyńczyka albinosa, bo ma ospę!!!

Posted

Widzę, że przez pzypadek udało się bezbłędnie:evil_lol: . Oba banery wzorowo podlinkowane.

Pytałam mojego gnomka czy podoba mu się ta laska..... i już pyta kiedy mu ją załatwię:cool1: . Ale mają tempo:crazyeye: .

A to mój Czorcik:

Czarusia pędem do góry!:razz:

Posted

Dziś Czarusia była sobie cały dzień na dużym wybiegu-razem z innymi psiakami...oj wymiziałyśmy się za wszystkie lata:)Nie wziełam jej na spacer bo inne by ja potem pogryzły-oj ta zazdrość-ale odbijemy sobie we wtorek:)
Najgorsze jest to że te psiaki juz mnie poznaja i maja nadzieje,że wezme je do domu:(
Zaraz zabieram się za podpis....

Posted

Ania, najpier na banerku Czarusi kliknij prawym, potem kopiuj obrazek. On Ci się otworzy w nowym oknie, skopiuj jego adres i wklej w podpisie jak zdjęcie . Potem zaznacz go kliknięciem i wklej link w to okienko z okularami jakby. Na końcu zatwierdż, klikając zatwierdź podpis.