Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to widze ,że mój czas na wtorek jest juz zorganizowany:)
Odezwę sie po 15 bo teraz jestem zajęta!!!
Ale super,ze tak wszystko się udało załatwić-a mąz Iskierki to niedługo na imie Ania to na prawdę będzie gorączki dostawał:):)

Posted

Oj Neris-masz rację, chyba mu nie powiem teraz:)

A więc tak-we wtorek ok 8 rano wyjeżdzamy.
Daga podaj mi jeszcze raz adres do siebie i mniej więcej jak dojechac no i tel.
Jutro zadzwonie do schronu i powiem,ze Czarka zostanie zabrana.

To mój numer tel. 0 505 720 937 i gg 3629676 jakby co.

Posted

:lol: Dzwonilam dzis do schroniska rano z rezerwacja Czarusi. Pani mi obiecala ze na pewno Czarusi nikomu nie wydadza i ze na pewno nuz nie pojada z nia do uspienia skoro ma dom. Nie wtajemniczalam ze to DT bo nie wiem nawet czy dobrze by to zrozumiala . Dziewczyny jutro rano Czarunia jedzie do Dagi :multi: :multi: :multi: :multi: .Tzreba przezyc jeszcze ten dzisiejszy dzien :cool3:

Posted

Daga rozmawialysmy przed chwila z Ania i tak myslimy ze mniej wiecej tydzien po przyjezdzie Czarusi do Ciebie. Niech sie Czarusia przyzwyczai do nowego miejsca i do Ciebie i wtedy sterylka.

Posted

to naprawde wspaniałe że Czarusia której groziło uśpienie wyląduje u dagi, bardzo się ciesze i mam nadzieje że wkrótce znajdzie się dla niej domek, myśle że ciocia daga dobrze sie już o to zatroszczy !!!

Posted

No to juz jada;) . O 8:20 pojechali do schronu po Czarusie , nie dzwonia wiec chyba wszystko przebieglo bez komplikacji. Daga Mysle ze u Ciebie beda tak ok 11.Trzymajcie kciuki:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Daga, ja dzisiaj przeleję Ci pieniążki, więc Ty nimi dysponujesz na co wydasz!!!

oki

rozmawialam wlasnie z Ania. Beda na miejscu za ok 20 - 30 minut:lol: