Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój domek tymczasowy zwolnił się, bo moja kochana Jetusia pojechała do nowego domu w Niemczech i chętnie wzięłabym jakiegoś psiaka, ale moja rodzina nie chce się zgodzić. Muszę nad nimi popracować. I Czarusia byłaby pierwsza w kolejce, ale ona jest tak daleko ode mnie, że pewnie wszystko rozbiłoby się o transport.

Posted

W brodnicy-to 60 km od torunia....ona na pewno byłaby szczesliwa gdyby mogła byc w ciepłym domku...ale z drugiej strony w sumie jakies straszne zło jej sie nie dzieje i jak będzie w duzo wiekszej potrzebie jakis psiak to zrozumiem jak jego weźmiesz na tymczas...
Nasze brodnickie schronisko w prównaniu z wieloma w polsce to raj-czasem jest przepełnienie duże ale teraz powoli na szczęscie mamy sporo adopcji. Psiaki na zmianę sa codziennie wypuszczane na duże wybiegi, wszystkie dostaja smakołyki:)
Oczywiście to nie znaczy ,ze psy maja tam tkwić- wręcz przeciwnie!!!!:)

Posted

Ja tez zagladam. Jestem z Brodnicy , mam psa Antka adotowanego przez Dogo i oprocz tego jeszcze 2 sztuki pieskow w domu. Moja znajoma z Brodnicy musiala wlasnie uspic sunie, bo byla ciezko chora. Dzownilam do niej , moze wezmie Czarusie, tym bardziej ze jest z Brodnicy. Mówiłam , ze jest w schronisku. Narazie to oni jeszcze placza po tamtej suni , byla z nimi chyba 12 lat. Bede robic wszystko , zeby ja namowic, ale same wiecie nic na sile.
Pozdrawiam. Iskra

Posted

Iskierko, kochana, to byłaby najcudowniejsza wiadomość od jakiegoś czasu, bo ja już zaczełam główkować jakby tu przywieźć Czarusię do mnie na tymczas, ale to tak strasznie daleko!! Domek stały i to jeszcze na miejscu, wprost byłoby wspaniale. Pilnuj tego domku jak oka w głowie, bo Czarusia zasługuje na super domek!!!

Posted

Iskierko to mój numer tel 0505720937 odezwij się do mnie proszę!!!-miło wiedziec ,że była by bratnia dusza na dogo z brodnicy bo jestem sama jak palec:(Mam problem z netem i dopiero w wekeend mi kompa naprawia , więc dbajcie o Czarusię!!!!!Bede miała aparat to zrobię jej nowe zdjęcia w czwartek:)

Posted

Jestem :)
Nie chce zapeszac, ale Czarusia chyba pojedzie w przyszlym tygodniu do domku :) Ale narazie cicho sza, zeby nie zapeszyc. Dzis rozmawialam z Pania i powiedzialam jej ze przywioze jej sunie w przyszlym tygodniu.
Powiedziala "dobrze":)
Wiec wszystko jest na dobrej drodze

Posted

Iskierko, prawdziwa czarodziejka z Ciebie!!!Czy Ania wie? Pewnie strasznie się cieszy lub ucieszy, bo taki mały był i jest ruch u Czarusi, że można się było tylko smucic! A tu teraz taka super wiadomość!!!