Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarusia nadal czeka....wydaje mi sie,ze jest to psiak tylko do mieszkania, bo niestety spryciula przeskakuje przez siatkę-umie sie wdrapywac. Tak własnie przeskakuje z jednego boksu do drugiego..i do jeszcze nastepnego:) Tylko,z ona nie jest taka mała i nie kazdy takiego psiaka do domu by chciał:(

Posted

Może ogłoszenia do wyborczej? Tylko tam przydałyby się zbliżenia suni, żeby każdy chętny mógł jej urodę zobaczyć: mordkę, proszące oczka i takie tam. Chyba warto spróbować!!!

Posted

Jak bedziemy nastepnym razem z Iskierka to postaramy sie takie zrobic.
Czarusia była w naszych Nowosciach,no ale to nic nie dało. Teraz robimy z Kasią strone internetowa schroniska i jak bedzie gotowa to damy o niej informacje w prasie. Może tam ja ktos wypatrzy tez...

Posted

Jeśli Czarusi nie uda się znaleźć domku do końca wakacji, to ja solennie obiecuję zabrać ją po wakacjach na tymczas!!! Zbyt fajna z niej sunia, żeby siedziała w schronie!!! A ja mam czas na popracowanie nad rodziną, żeby się zgodziła, bo teraz mąż, ani się ruszyć nie da!!!

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Agusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Oczywiście lepiej żeby domek się znalazł, bo to jeszcze trochę czasu, ale nie wiesz jaka to dla mnie dziś wspaniała wiadomość:p

Posted

agusiazet napisał(a):
Jeśli Czarusi nie uda się znaleźć domku do końca wakacji, to ja solennie obiecuję zabrać ją po wakacjach na tymczas!!! Zbyt fajna z niej sunia, żeby siedziała w schronie!!! A ja mam czas na popracowanie nad rodziną, żeby się zgodziła, bo teraz mąż, ani się ruszyć nie da!!!

To cudowna wiadomość, ale moze Czarusi uda sie wczesniej wskoczyc do jakiegos fajnego domu:lol: Aga - ona jest tak podobna do Jetki i do Zulki:lol:

Posted

Właśnie dlatego, że jest podobna do Jetki i mojego Sonego zapadła mi w serce i tak chciałabym jej pomóc, a tu nic jakoś nie wychodzi!!! Może jak będzie w domu tymczasowym ktoś się nią zainteresuje!!! Czarusia bardzo prosi o domek!!!

Posted

Czarusia została przeniesiona do innych boksów-bo przeskakiwała już do każdego:)Teraz tez przeskakuje oczywiście-nie daje za wygraną:)Ale przynajmniej wiadomo,ze z kazdym psem sie dogada.....
W piątek postaramy sie zrobic nowe zdjęcia.