agusiazet Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ładna ta Czarusia i bardzo podobna do mojej byłej tymczasowej Jetki!!! Quote
agusiazet Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Śliczna dziewczynka na pierwszą stronę!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Czarusia nadal czeka....wydaje mi sie,ze jest to psiak tylko do mieszkania, bo niestety spryciula przeskakuje przez siatkę-umie sie wdrapywac. Tak własnie przeskakuje z jednego boksu do drugiego..i do jeszcze nastepnego:) Tylko,z ona nie jest taka mała i nie kazdy takiego psiaka do domu by chciał:( Quote
agusiazet Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 I w tym wdrapywaniu się też przypomina Jetkę - strasznie chciałabym, aby i ta sunia znalazła super domek!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Tak , było by super gdyby domek sie znalazł.... Quote
agusiazet Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Może ogłoszenia do wyborczej? Tylko tam przydałyby się zbliżenia suni, żeby każdy chętny mógł jej urodę zobaczyć: mordkę, proszące oczka i takie tam. Chyba warto spróbować!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Jak bedziemy nastepnym razem z Iskierka to postaramy sie takie zrobic. Czarusia była w naszych Nowosciach,no ale to nic nie dało. Teraz robimy z Kasią strone internetowa schroniska i jak bedzie gotowa to damy o niej informacje w prasie. Może tam ja ktos wypatrzy tez... Quote
agusiazet Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Czarusia taka ładna i kochana, ale bez domku!! Pomóżmy jej go znaleźć!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Czarusia dzis się wybiegała ze swoim kolega Albinosem, bo bylismy na spacerku:) Została tez dzis odrobaczona...czeka tylko na domek:( Quote
agusiazet Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Czeka i czeka, i nie może się doczekać!!! Pomóżcie tej ślicznej psiej pannie znaleźć domek!!! Quote
agusiazet Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 I dzisiaj też na pierwszą. My pamiętamy o Czarusi!!! Quote
paros Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 agusiazet, wysłałam Tobie PW z instrukcją zrobienia podpisu :lol: Będzie dobrze ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Tak nisko.... Czarusiu szybciutko na górę!!!!! Quote
agusiazet Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jeśli Czarusi nie uda się znaleźć domku do końca wakacji, to ja solennie obiecuję zabrać ją po wakacjach na tymczas!!! Zbyt fajna z niej sunia, żeby siedziała w schronie!!! A ja mam czas na popracowanie nad rodziną, żeby się zgodziła, bo teraz mąż, ani się ruszyć nie da!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Agusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Oczywiście lepiej żeby domek się znalazł, bo to jeszcze trochę czasu, ale nie wiesz jaka to dla mnie dziś wspaniała wiadomość:p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 W tygodniu zrobimy nowe ładne zdjecia, wystawie wtedy znowu Czarusie na alllegro. Quote
Tola Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 agusiazet napisał(a):Jeśli Czarusi nie uda się znaleźć domku do końca wakacji, to ja solennie obiecuję zabrać ją po wakacjach na tymczas!!! Zbyt fajna z niej sunia, żeby siedziała w schronie!!! A ja mam czas na popracowanie nad rodziną, żeby się zgodziła, bo teraz mąż, ani się ruszyć nie da!!! To cudowna wiadomość, ale moze Czarusi uda sie wczesniej wskoczyc do jakiegos fajnego domu:lol: Aga - ona jest tak podobna do Jetki i do Zulki:lol: Quote
BasiaD Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 CZarusia pięknotko biegniej na górę i wyczaruj sobie superdomek! Quote
agusiazet Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Właśnie dlatego, że jest podobna do Jetki i mojego Sonego zapadła mi w serce i tak chciałabym jej pomóc, a tu nic jakoś nie wychodzi!!! Może jak będzie w domu tymczasowym ktoś się nią zainteresuje!!! Czarusia bardzo prosi o domek!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Czarusia została przeniesiona do innych boksów-bo przeskakiwała już do każdego:)Teraz tez przeskakuje oczywiście-nie daje za wygraną:)Ale przynajmniej wiadomo,ze z kazdym psem sie dogada..... W piątek postaramy sie zrobic nowe zdjęcia. Quote
Recommended Posts