mosii Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 bardzo sie cieszę, że sunia już bezpieczna:multi: :multi: :multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Jaka ona słodka :) i czysta:)no prosze jak to szybko sie psiaki do dobrego przyzwyczajają:) juz Czarusia na łózeczku lezy:) A jak z jedzeniem? dostała juz kolację?-jestem ciekawa jej apetytu.... Quote
Iskra73 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Mysle ze jakby mnie w klatce trzymali pol roku to nawet nie umialabym chodzic. Czarucha piekna:) i juz nie smierdzi. Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 apetyt to ona ma :-) zjadla sucha i zaraz jeszcze puche dostanie. no i prawie kurze cycki mi z blatu zwinela:mad: przyjechal z pracy pan, ładnie sie przywitali, wymiziali i teraz pan sobie gada do niej a ona patrzy jak na wariata:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Nie jestem w stanie opisac mojego szczęścia:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agusiazet Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Istny cud. Daga, ja nie przelalam kasy dzisiaj, bo nie wyrobiłam się ze sprzedażą funtów, a złotówek u mnie niet. Zrobię to jutro, bo pracuję krócej - nie martw się, na 1000 % przeleję!!! Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 agusiazet napisał(a):Istny cud. Daga, ja nie przelalam kasy dzisiaj, bo nie wyrobiłam się ze sprzedażą funtów, a złotówek u mnie niet. Zrobię to jutro, bo pracuję krócej - nie martw się, na 1000 % przeleję!!!nie martwie sie;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Ja po całym dzisiejszym dniu-i wszystkich przezyciach- padam:)Ide spać-ucałuj Dagus Czarke w nosek od cioci na dobranoc:) Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ona buziaki dostaje co minute wiec ktorego zadedykuje od Ciebie hihh Quote
Tola Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :multi: :multi: :multi: Ode mnie tez buziaczek Quote
dariaopole Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Alez ta Czarka duzia i sliczna !!! Miód dziewczynka, no i ta daga spadła jak z nieba !!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
daga_27 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 5:22 obudzilo mnie piszczenie. steknelam ze dwa razy, zapytałam "Czarunia no co ty mozesz chciec?". bylam ledwo zywa, bo w nocy co pol godziny sprzatalam wymiociny Cyrana. Piszczenie nie ustawalo, a wrecz sie nasilalo tuz obok mnie. No i stalo sie - otworzylam oczy. patrze a tutaj nagle ukazaly sie moim oczom 3 rozne tance ze spiewem polaczone. wszystkie laczyl jeden element - konczyl sie na plecach hihi nie moglam przestac sie smiac. nagle za plecami slysze "Laski czy wy nie przesadzacie?? Najpierw Cyran spac nie daje a teraz te dwie wariatki. ech..." (i ten kto to mowil zniknal pod poduszka):evil_lol: wtedy Czarusia wskoczyla na łózko i zaczela mnie odkrywac. pomyslalam "aha....panna chce na dwor i to szybko". ale sie mylilam ona po prostu stwierdzila, ze przyda mi sie poranna kapiel i tak o to zostalam wyczyszczona od stop, po sam czubek glowy z włosami wlacznie./9nie przestawalam sie smiac, z takiego hihih moj smiech przerodzil sie w histeryczne wycie, ktore moglo obudzic pol wiezowca), kiedy skonczyla swoje dzielo usiadla przede mna i spojrzala mi w oczy, pisnela, zamerdala ogonem i siuuup na moja twarz - widocznie okazala sie niedomyta:diabloti: bo szorowanko od poczatku, lacznie z nosem, uszami i zebami:evil_lol: w koncu zdjelam ja jakos z siebie i zaczelam sie ubierac, by wyjsc z Trojca na dwor (myc sie juz nie musialam hihi:diabloti: ). Dziewczynka bardzo grzecznie chodzi na smyczy. moze ja prowadzic 2-letnie dziecko. Na dworzu zrobila pisku, rozejrzala sie dookola i stwierdzila, ze czas juz do domu i smigusiem pod drzwi klatki:loveu: jak przyszlysmy, to sie polozylysmy, zeby troche dospac a tu nagle "mamo moge wyjsc juz z Czarusia na dwor??" (Kuba) mowie "Kuba mysmy dopiero wrocily, daj nam pospac plisss". no i pospalysmy z godzinke. dluzej Kuba nam nie pozwolil i teraz wlasnie sa na kolejnym pisianku.:lol: teraz koncze, bo musze przygotowac sniadanie dla dzieci i piesow:lol: Quote
dariaopole Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ojej, ale ta Czarka cudna, nic tylko się nią zachwycać a ciocia daga zaoszczędzi na wodzie :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 :loveu::loveu: Brak mi słów:loveu: Kto by pomyślał,ze taka sobie Czarusia, która pół życia spędziła albo na tułaniu sie po wsi albo w boksie w schronie może być tak kochana i tak kochać ludzi:loveu:Chyba sie popłacze ze szczescia:placz: A powiedz jeszcze Daga jak z kotkiem sie Czarka dogaduje? Quote
daga_27 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 z kotem to sie tylko mijaja bez ekscesow zadnych z obu stron. Lukrecha teraz prawie caly dzien spedza rozlozona w wozku na balkonie hihi. mam tam stary wozek dla dzieci i sie nie moge doblagac by go wyrzucil moj TZ bo Lukrecha sobie z niego lezak balkonowy zrobila. Czarusia tylko kota goni jak ten biegnie ale bez zadnej agresji. jak kot sie zatrzyma to ta stoi, merda ogonem jak szalona i czeka az pobiegnie dalej hihih Quote
agusiazet Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Same dobre wieści i jak fajnie się je czyta - Daga, może Ty sie rozminęłaś z powołaniem pisarskim? Quote
daga_27 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 agusiazet napisał(a):Same dobre wieści i jak fajnie się je czyta - Daga, może Ty sie rozminęłaś z powołaniem pisarskim?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aisaK Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dagunia!!! Ale ona u Ciebie odzyje! Ty jak zwykle w 100% zaangażowana i zarobiona! Wspaniała Rodzina! Quote
daga_27 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 agusiazet napisał(a):Kasa poszła!!!dziekujemy! u nas wszystko w najlepszym porzadku. Czarusie to glowny dowodzacy kanapowiec i calusnik. zacalowac potrafi na smierc. wczoraj na dworzu tak szalelismy, ze mam az kciuk wybity:evil_lol: no i zaczyna mi kolezanka Adele ustawiac po katach:mad: :evil_lol: aaaa i przechodzi pod Adela jak pod mostem hihhiih Quote
Iskra73 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Super ciesze sie . W zwiazku ztym ze Holy bedzie miala sterylke u swoich nowy wlascicieli, postanowilysmy z Ania , ze jezeli zostanie cos z pieniazkow po sterylce Baby to przekazemy ja na Czarusie. Zreszta sterylka Czarusi pewnie jakos w przyszlym tygodniu to szybko kazdy groosz sie przyda. Daga ile od Ciebie wet wezmie za sterylke Czarusi ? Masz jakas znizke moze ;) Quote
aisaK Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Czarusia, jest czarująca!!!Dagusia, jak znajdziesz chwilkę-wklej fotki! Quote
Recommended Posts