Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

apetyt to ona ma :-) zjadla sucha i zaraz jeszcze puche dostanie.

no i prawie kurze cycki mi z blatu zwinela:mad:

przyjechal z pracy pan, ładnie sie przywitali, wymiziali i teraz pan sobie gada do niej a ona patrzy jak na wariata:evil_lol:

Posted

Istny cud. Daga, ja nie przelalam kasy dzisiaj, bo nie wyrobiłam się ze sprzedażą funtów, a złotówek u mnie niet. Zrobię to jutro, bo pracuję krócej - nie martw się, na 1000 % przeleję!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Istny cud. Daga, ja nie przelalam kasy dzisiaj, bo nie wyrobiłam się ze sprzedażą funtów, a złotówek u mnie niet. Zrobię to jutro, bo pracuję krócej - nie martw się, na 1000 % przeleję!!!
nie martwie sie;)

Posted

5:22 obudzilo mnie piszczenie. steknelam ze dwa razy, zapytałam "Czarunia no co ty mozesz chciec?". bylam ledwo zywa, bo w nocy co pol godziny sprzatalam wymiociny Cyrana. Piszczenie nie ustawalo, a wrecz sie nasilalo tuz obok mnie. No i stalo sie - otworzylam oczy. patrze a tutaj nagle ukazaly sie moim oczom 3 rozne tance ze spiewem polaczone. wszystkie laczyl jeden element - konczyl sie na plecach hihi nie moglam przestac sie smiac. nagle za plecami slysze "Laski czy wy nie przesadzacie?? Najpierw Cyran spac nie daje a teraz te dwie wariatki. ech..." (i ten kto to mowil zniknal pod poduszka):evil_lol: wtedy Czarusia wskoczyla na łózko i zaczela mnie odkrywac. pomyslalam "aha....panna chce na dwor i to szybko". ale sie mylilam ona po prostu stwierdzila, ze przyda mi sie poranna kapiel i tak o to zostalam wyczyszczona od stop, po sam czubek glowy z włosami wlacznie./9nie przestawalam sie smiac, z takiego hihih moj smiech przerodzil sie w histeryczne wycie, ktore moglo obudzic pol wiezowca), kiedy skonczyla swoje dzielo usiadla przede mna i spojrzala mi w oczy, pisnela, zamerdala ogonem i siuuup na moja twarz - widocznie okazala sie niedomyta:diabloti: bo szorowanko od poczatku, lacznie z nosem, uszami i zebami:evil_lol: w koncu zdjelam ja jakos z siebie i zaczelam sie ubierac, by wyjsc z Trojca na dwor (myc sie juz nie musialam hihi:diabloti: ). Dziewczynka bardzo grzecznie chodzi na smyczy. moze ja prowadzic 2-letnie dziecko. Na dworzu zrobila pisku, rozejrzala sie dookola i stwierdzila, ze czas juz do domu i smigusiem pod drzwi klatki:loveu: jak przyszlysmy, to sie polozylysmy, zeby troche dospac a tu nagle "mamo moge wyjsc juz z Czarusia na dwor??" (Kuba) mowie "Kuba mysmy dopiero wrocily, daj nam pospac plisss". no i pospalysmy z godzinke. dluzej Kuba nam nie pozwolil i teraz wlasnie sa na kolejnym pisianku.:lol:
teraz koncze, bo musze przygotowac sniadanie dla dzieci i piesow:lol:

Posted

:loveu::loveu:
Brak mi słów:loveu:
Kto by pomyślał,ze taka sobie Czarusia, która pół życia spędziła albo na tułaniu sie po wsi albo w boksie w schronie może być tak kochana i tak kochać ludzi:loveu:Chyba sie popłacze ze szczescia:placz:
A powiedz jeszcze Daga jak z kotkiem sie Czarka dogaduje?

Posted

z kotem to sie tylko mijaja bez ekscesow zadnych z obu stron. Lukrecha teraz prawie caly dzien spedza rozlozona w wozku na balkonie hihi. mam tam stary wozek dla dzieci i sie nie moge doblagac by go wyrzucil moj TZ bo Lukrecha sobie z niego lezak balkonowy zrobila.
Czarusia tylko kota goni jak ten biegnie ale bez zadnej agresji. jak kot sie zatrzyma to ta stoi, merda ogonem jak szalona i czeka az pobiegnie dalej hihih

Posted

agusiazet napisał(a):
Kasa poszła!!!
dziekujemy!

u nas wszystko w najlepszym porzadku. Czarusie to glowny dowodzacy kanapowiec i calusnik. zacalowac potrafi na smierc. wczoraj na dworzu tak szalelismy, ze mam az kciuk wybity:evil_lol:

no i zaczyna mi kolezanka Adele ustawiac po katach:mad: :evil_lol:

aaaa i przechodzi pod Adela jak pod mostem hihhiih

Posted

Super ciesze sie . W zwiazku ztym ze Holy bedzie miala sterylke u swoich nowy wlascicieli, postanowilysmy z Ania , ze jezeli zostanie cos z pieniazkow po sterylce Baby to przekazemy ja na Czarusie. Zreszta sterylka Czarusi pewnie jakos w przyszlym tygodniu to szybko kazdy groosz sie przyda. Daga ile od Ciebie wet wezmie za sterylke Czarusi ?
Masz jakas znizke moze ;)