Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na jedną noc ja go sobie przywłaszczyłem;P a teraz już we Wrocku:) i w końcu się wyspałem;P no ale jest różnica w spaniu na materacu a spaniu na plecaku;P

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hihi, chyba dopiero od jutra, sporo osób dopiero w nocy będzie w domu.
Ja oczywiście czekam na wątek zdjęciowy z odpowiednim tytułem :D
Kocham was, Misie :loveu:

Mój pies umarł w laciach i śpi snem sprawiedliwego :diabloti:

Aha, Komar, czekam na mojego Titanica :diabloti:

Posted

[COLOR=#0000ff]oczywiście po przyjezdzie pierwsze co matka użalała się nad biednym zbitym pieskiem, który próbował wszamać węgorza haha:diabloti:[/COLOR]

Posted

Mama Anki też całą drogę rozpaczała nad Carmen, że biedny piesek schudł, że śmierdzi rybą etc biedne te nasze pieski[COLOR=#0000ff]:diabloti:[/COLOR]

A ja nie wiem w ogóle co to za zlot, pojechałam na 3 dni i wróciłam przeziębiona, tylko wykończyć człowieka umiecie:roll:

Posted (edited)

No nie za bardzo, bo jeśli porównywać do psów, to umiecie będzie jakimś czi, albo innym mopsem, a potraficie zajebistym foksem :diabloti: Co za rym :D

Polka niech założy wątek zdjęciowy, powinna już być dawno w Olkuszu :D

Edited by dog193
Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230680-Oszuka%C4%87-przeznaczenie-czyli-Zlot-dziesi%C4%99ciolatk%C3%B3w-Komar-%29?p=19514535#post19514535[/url] No to macie, bo mnie Anula napastowała :P

Posted

ja nic, burżuje zgubili :-( Iś, dlaczego mam wrażenie że jak to przeczytałaś to miałaś wizje np. mnie wywalającej kartę przez okno? :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']ja nic, burżuje zgubili :-( Iś, dlaczego mam wrażenie że jak to przeczytałaś to miałaś wizje np. mnie wywalającej kartę przez okno? :evil_lol:[/QUOTE]

C&B, ale ja Ci oddałam tą kartę do ręki... choć pewnie nie pamiętasz...

Posted

[quote name='Avaloth']Mama Anki też całą drogę rozpaczała nad Carmen, że biedny piesek schudł, że śmierdzi rybą etc biedne te nasze pieski[COLOR=#0000ff]:diabloti:[/COLOR]

A ja nie wiem w ogóle co to za zlot, pojechałam na 3 dni i wróciłam przeziębiona, tylko wykończyć człowieka umiecie:roll:[/QUOTE]
dokładnie xd co z tego, że jeśli już, to Carmen przytyła a nie schudła ;)
ja też jestem przeziębiona, ale myślę, że to przez naszą nocną wyprawę nad zalew z Ewką, Talią i dwiema Ankami :loveu: jesteśmy zajebiste!! :D

Posted

[quote name='C&B']ja nic, burżuje zgubili :-( Iś, dlaczego mam wrażenie że jak to przeczytałaś to miałaś wizje np. mnie wywalającej kartę przez okno? :evil_lol:[/QUOTE]
Ty to powiedziałaś, nie ja:evil_lol: [SIZE=1](czytasz mi w myślach? :diabloti:)[/SIZE]

Dwie Anki, dwie Natalie :eviltong: Ewka musisz sobie na następny rok jakąś drugą zajebistą Ewe znaleźć