Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='dog193']Karilka, pisz do kondomanki :)
dzięki. :evil_lol:

Karilka, już Cię zapisuje razem z os. towarzyszącą, tylko napisz mi czy Twoja os. towarzysząca ma psa? i jak ma na imie? oraz kiedy mozecie wysłać zaliczkę? ;)

Posted (edited)

Fajnie że Dolar to kastrat :). Bo pewnie będziemy razem w domku a mój na nie kastrowane i jeszcze dominujące samce rożnie reaguje ale przeważnie nieprzyjaźnie. A jutro chyba Ulv spotkam bo jedzie na dog orient i ja też. To zobaczę jak nasze psiaki na siebie zareagują.

Edited by zootechniczka
Posted (edited)

Ja i moja os. towarzysząca piszemy się na domek z Karilką i Dolcem, o ile Karilka zechce nas :)
Skład zlotu bardzo mi się podoba! Już nie mogę się doczekać :D

Edited by Talia
Posted

Talia napisał(a):
Co tu taka cisza?
Dogomanka, ja z góry przepraszam jak moja sucz znów zrobi królika z Twojego futrzaka.

cisza, bo Pani Organizator pracuje i nie ma kiedy wbić na kompa. :evil_lol: a bez Pani Organizator impreza się nie kręci. :evil_lol: spoko, on się nie da, zmężniał teraz i baba już mu nie straszna żadna. :evil_lol:

Posted

2 osoby nie zapłaciły jeszcze zaliczki... :/

4 osoby chyba :P

jak nie znajdzie sie ta 21 osoba to bysmy placili 203zl to chyba nie jest az taka duza roznica?

Posted

Zaraz ogarnę pierwszy post i wywale Łukasza, przepiszę Komara itp itd. ;)

Ja myślę, że dzięki Tobie Komarze wesołość w naszym domku wzrośnie, o ile będziesz nam grał "Pójdę boso" :evil_lol:

Zaliczka już poleciała do ośrodka więc nie panikujcie. :razz:

Posted

domek nr.1 to jest elyta i zawsze tam najweselej i najciekawiej :evil_lol: :D szkoda, że Łukasz nie jedzie, bo jak obejrzałam filmiki z poprzedniego zlotu, to jakoś tak wesoło z nim było zawsze xD

Posted

zootechniczka napisał(a):
Cos mi sie wydaje że bede czesto goscic w domku nr 1 ;-). Jak tylko Kostka podrzuce jakies niance pod opieke :-D

Myślę że ja też zwabie się zapachem...
Chociaż nasz domek pewnie znów "mleko" będzie pił :D

Posted

zootechniczka napisał(a):
Cos mi sie wydaje że bede czesto goscic w domku nr 1 ;-). Jak tylko Kostka podrzuce jakies niance pod opieke :-D

zapraszamy serdecznie. :D

Culineo napisał(a):
domek nr.1 to jest elyta i zawsze tam najweselej i najciekawiej :evil_lol: :D szkoda, że Łukasz nie jedzie, bo jak obejrzałam filmiki z poprzedniego zlotu, to jakoś tak wesoło z nim było zawsze xD

ja miałam to samo jak te filmiki obejrzałam. :evil_lol:
"co to kur*a?! aa bojler..." :evil_lol:

Posted

przeslalam na yt, ale nie wiedzialam czy je umieszczac tak na forum :lol:

EDIT
poza tym tam nie ma specjalnych rzeczy tylko jak Lukasz zabija muchy w naszym domku :P

Posted

Culineo napisał(a):
"tam ku*wa za winklem ! "

- "ee zabiłem dwie muchy!"
-"chyba muchę i jej cień" :D

winkiel mi się strasznie podobał. :D :D

Bewarka napisał(a):
A wstawialiście w ogóle te filmiki? Bo wiem, że miał ktoś wstawiać i ?? :) dalej nie widziałam :placz:

nie wstawialiśmy, bo tak jak Anka pisze tam nie ma nic specjalnego, tzn jeśli ktoś nie był w naszym domku to pewnie nic specjalnego nie zobaczy tam. :evil_lol:

Posted

Nie ma bata;P za rok musimy zorganizować zlot tam gdzie się odbył I Zlot;)

Już ja się o to postaram;) w końcu od I zlotu opuściłęm chyba tylko jeden Ogólnopolski;)