polciuaa Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 [quote name='dog193']Karilka, pisz do kondomanki :) dzięki. :evil_lol: Karilka, już Cię zapisuje razem z os. towarzyszącą, tylko napisz mi czy Twoja os. towarzysząca ma psa? i jak ma na imie? oraz kiedy mozecie wysłać zaliczkę? ;) Quote
zootechniczka Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) Fajnie że Dolar to kastrat :). Bo pewnie będziemy razem w domku a mój na nie kastrowane i jeszcze dominujące samce rożnie reaguje ale przeważnie nieprzyjaźnie. A jutro chyba Ulv spotkam bo jedzie na dog orient i ja też. To zobaczę jak nasze psiaki na siebie zareagują. Edited June 8, 2012 by zootechniczka Quote
Talia Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) Ja i moja os. towarzysząca piszemy się na domek z Karilką i Dolcem, o ile Karilka zechce nas :) Skład zlotu bardzo mi się podoba! Już nie mogę się doczekać :D Edited June 9, 2012 by Talia Quote
Talia Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Co tu taka cisza? Dogomanka, ja z góry przepraszam jak moja sucz znów zrobi królika z Twojego futrzaka. Quote
polciuaa Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Talia napisał(a):Co tu taka cisza? Dogomanka, ja z góry przepraszam jak moja sucz znów zrobi królika z Twojego futrzaka. cisza, bo Pani Organizator pracuje i nie ma kiedy wbić na kompa. :evil_lol: a bez Pani Organizator impreza się nie kręci. :evil_lol: spoko, on się nie da, zmężniał teraz i baba już mu nie straszna żadna. :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 kurde Pola Łukasz jest na liście a NIE jedzie czyli jest 1 miejsce wolne... i zapłaciłaś już tą zaliczkę? Quote
Noelle Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 2 osoby nie zapłaciły jeszcze zaliczki... :/ Pola, Pani z ośrodka pozwoliła później je wysłać? Quote
anka11 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 2 osoby nie zapłaciły jeszcze zaliczki... :/ 4 osoby chyba :P jak nie znajdzie sie ta 21 osoba to bysmy placili 203zl to chyba nie jest az taka duza roznica? Quote
komar Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Pola:D weź mnie zapisz do waszego domku:D Wesołość waszego domku wzrośnie/spadnie:D - niepotrzebne skreślić:D Quote
polciuaa Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Zaraz ogarnę pierwszy post i wywale Łukasza, przepiszę Komara itp itd. ;) Ja myślę, że dzięki Tobie Komarze wesołość w naszym domku wzrośnie, o ile będziesz nam grał "Pójdę boso" :evil_lol: Zaliczka już poleciała do ośrodka więc nie panikujcie. :razz: Quote
Talia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Pola a kolejna stówka kiedy do wpłacenia? Na zlocie czy w lipcu? Quote
polciuaa Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Talia napisał(a):Pola a kolejna stówka kiedy do wpłacenia? Na zlocie czy w lipcu? W lipcu jakos. ;) Quote
anka11 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Wesołość waszego domku wzrośnie/spadnie - niepotrzebne skreślić z pewnoscia wzrosnie :D Quote
komar Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 taaa;P i stężenie %% w też;P No i tak patrze, że poznam nowe łosoby z Wrocławia:D Quote
zootechniczka Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 komar napisał(a):taaa;P i stężenie %% w też;P Cos mi sie wydaje że bede czesto goscic w domku nr 1 ;-). Jak tylko Kostka podrzuce jakies niance pod opieke :-D Quote
Culineo Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 domek nr.1 to jest elyta i zawsze tam najweselej i najciekawiej :evil_lol: :D szkoda, że Łukasz nie jedzie, bo jak obejrzałam filmiki z poprzedniego zlotu, to jakoś tak wesoło z nim było zawsze xD Quote
Talia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 zootechniczka napisał(a):Cos mi sie wydaje że bede czesto goscic w domku nr 1 ;-). Jak tylko Kostka podrzuce jakies niance pod opieke :-D Myślę że ja też zwabie się zapachem... Chociaż nasz domek pewnie znów "mleko" będzie pił :D Quote
polciuaa Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 zootechniczka napisał(a):Cos mi sie wydaje że bede czesto goscic w domku nr 1 ;-). Jak tylko Kostka podrzuce jakies niance pod opieke :-D zapraszamy serdecznie. :D Culineo napisał(a):domek nr.1 to jest elyta i zawsze tam najweselej i najciekawiej :evil_lol: :D szkoda, że Łukasz nie jedzie, bo jak obejrzałam filmiki z poprzedniego zlotu, to jakoś tak wesoło z nim było zawsze xD ja miałam to samo jak te filmiki obejrzałam. :evil_lol: "co to kur*a?! aa bojler..." :evil_lol: Quote
Culineo Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 "tam ku*wa za winklem ! " - "ee zabiłem dwie muchy!" -"chyba muchę i jej cień" :D Quote
Bewarka Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 A wstawialiście w ogóle te filmiki? Bo wiem, że miał ktoś wstawiać i ?? :) dalej nie widziałam :placz: Quote
anka11 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 przeslalam na yt, ale nie wiedzialam czy je umieszczac tak na forum :lol: EDIT poza tym tam nie ma specjalnych rzeczy tylko jak Lukasz zabija muchy w naszym domku :P Quote
polciuaa Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Culineo napisał(a):"tam ku*wa za winklem ! " - "ee zabiłem dwie muchy!" -"chyba muchę i jej cień" :D winkiel mi się strasznie podobał. :D :D Bewarka napisał(a):A wstawialiście w ogóle te filmiki? Bo wiem, że miał ktoś wstawiać i ?? :) dalej nie widziałam :placz: nie wstawialiśmy, bo tak jak Anka pisze tam nie ma nic specjalnego, tzn jeśli ktoś nie był w naszym domku to pewnie nic specjalnego nie zobaczy tam. :evil_lol: Quote
komar Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nie ma bata;P za rok musimy zorganizować zlot tam gdzie się odbył I Zlot;) Już ja się o to postaram;) w końcu od I zlotu opuściłęm chyba tylko jeden Ogólnopolski;) Quote
Recommended Posts