Gosiapk Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 (edited) Piesek znalazł dom stały!!! :multi: Sprawa bardzo pilna!!!!!!!!! Ten malutki, starszy piesek jest niewidomy. Nieradzi sobie w schroniskowym boksie, gdyż przez swoją ułomność wpada na inne psy, na ściany, na drzwi, zachowuje się inaczej niż reszta psów, a to wzbudza agresję i jest atakowany. :-( Potrzebuje bardzo pilnie DT lub DS na emeryturę. Czy są jeszcze ludzie dobrego serca na tym świecie, którzy się ulitują? :cool3: Mam 2 starsze, niewidome psy i z własnego doświadczenia wiem, że życie z takim psem nie jest problemem. Ślepaczki uczyą się rozkładu mieszkania, są spokojne i mniej kłopotliwe, a do tego takie wdzięczne za każdy okazany dobry gest! Kontakt do opiekunki w schronisku, ktora szuka domu dla psiaczka: KASIA tel. 507 237 447 Na FB ludzie każą go uśpić, bo stary i ślepy :angryy: ( http://www.facebook.com/media/set/?set=a.416160281732170.115827.361238580557674&type=3 ) Ciekawe, czy tak samo zaordyowaliby śmierć samym sobie, gdyby byli starsi i niewidomi :hmmmm: Edited April 25, 2012 by Gosiapk Quote
RUDA ZUZIA Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Jestem Gosiu. Tak bardzo mi go żal. Stary,ślepy, samotny.... A taki śliczny miś. Będę zaglądać( do Jedyneczki też zaglądam ,ale nie piszę) i wesprę jakimś groszem. A możesz napisać gdzie przebywa? Quote
Agnieszka Co. Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Na FB doczytałam, że w schronisku w Radomiu. Quote
Gosiapk Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Jestem Gosiu. Tak bardzo mi go żal. Stary,ślepy, samotny.... A taki śliczny miś. Będę zaglądać( do Jedyneczki też zaglądam ,ale nie piszę) i wesprę jakimś groszem. A możesz napisać gdzie przebywa? Witaj Rudziu, Dziękuję za odwiedziny u starszaczka :) I za zaglądanie do Jedyneczki! Tak, przebywa w schronisku w Radomiu. Na dogomani tylko ciocia Sylka i ciocia Wisiela przygarniają staruszki chyba :hmmmm:, ale obie teraz zapsione po dach. Quote
Gosiapk Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Witam wszystki dogo cioteczki i proszę o rozsyłanie wątku :) Dziękuję. :Rose: Quote
Gosiapk Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Ranny psiunio szuka domu na emeryturę :) Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Gosiapk napisał(a):Witam wszystki dogo cioteczki i proszę o rozsyłanie wątku :) Dziękuję. :Rose: Jestem i ja :( aż serce boli :( porozsyłam troszeczkę wątek ...... Quote
azalia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ale biedulinek maleńki,ja to choćby dzisiaj bym go zabrała,ale niestety mąż się nie zgadza na kolejnego pieska. Quote
RUDA ZUZIA Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Podnoszę misiaczka,może ktoś go wypatrzy. Quote
abra64 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 a na jakiś hotelik nie można go dać , dołożę chętnie grosz , straszna bidula :-( Quote
pikola Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Tez sie melduje.U Ihabe pytalyscie? Czemu ma pyszczek we krwi:-(? Quote
sleepingbyday Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 o rety. on jest podobny do takiego jednego... duże to to? a w jakim wieku? ok 10 czy ok 15? Quote
andegawenka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Jestem i ja :( aż serce boli :( porozsyłam troszeczkę wątek ...... i podobny do mojego Minia:-( Quote
Gosiapk Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 (edited) Martika@Aischa napisał(a):Jestem i ja :( aż serce boli :( porozsyłam troszeczkę wątek ...... Dziękuję :) Mysza2 napisał(a):Melduję się na zaproszenie Martiki ciocia Martika już działa :loveu: abra64 napisał(a):a na jakiś hotelik nie można go dać , dołożę chętnie grosz , straszna bidula :-( Dziękuję, to bardzo miłe, że o tym pomyślałaś. Najlepszy byłby DT z ewentualnym zwrotem za karmę i leczenie - tylko gdzie taki znaleźć? :hmmmm: pikola napisał(a):Tez sie melduje.U Ihabe pytalyscie? Czemu ma pyszczek we krwi:-(? Pysio we krwi, bo inne psy go atakują :( Dlatego trzeba szybko go wyciągnąć, albo pewnego pięknego dnia zginie. Czy Ihabe prowadzi Dt, hotelik? Edited March 28, 2012 by Gosiapk rozszerzenie Quote
Onaa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Widziałam biedaka na fb. Ponoć ma 15 lat. Został tak poharatany :( :( :(. Quote
Gosiapk Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 sleepingbyday napisał(a):o rety. on jest podobny do takiego jednego... duże to to? a w jakim wieku? ok 10 czy ok 15? Nieduże. Spójrz na zdjęcie z ręką, porównaj długośc pyszka do dłoni. Najlepiej na ostatnim zdjęciu to widać. A wiek... kto wie, można tylko zgadywać niestety to schroniaczek. Quote
Gosiapk Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 andegawenka napisał(a):i podobny do mojego Minia:-( nie mówiłaś ciociu Ande, że miałaś takiego kundelkowatego Minia w przeszłości. Quote
RUDA ZUZIA Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Gosiapk napisał(a):nie mówiłaś ciociu Ande, że miałaś takiego kundelkowatego Minia w przeszłości. Miała,miała:lol: Miniu ma swój wątek na dogo. Quote
Gosiapk Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Miała,miała:lol: Miniu ma swój wątek na dogo. No ja nie kumata w tej kwestji jestem :) Quote
Syla Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Widziałam staruszka już wczoraj na FB.Do 5 kg chyba będzie ważył, ale może ciut mniej, bo ma długie kudełki, a one maskują chudość.Biedny śleputek... Quote
Recommended Posts