andegawenka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Gosiapk napisał(a):nie mówiłaś ciociu Ande, że miałaś takiego kundelkowatego Minia w przeszłości. Bo jeszcze boli bardzo... Biedna psina,taka pogryziona mój był w schronisku w osobnym boksie.. Quote
pikola Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Nie bardzo wiem.Czasem brala takie bidy za zwrot kosztow.Napiszcie prosze do Cioci Ihabe,moze cos pomoze,doradzi,moze malutkiego pieska by wziela.To wspaniala osoba. On zginie w schronisku.. Quote
Gosiapk Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Syla napisał(a):Widziałam staruszka już wczoraj na FB.Do 5 kg chyba będzie ważył, ale może ciut mniej, bo ma długie kudełki, a one maskują chudość.Biedny śleputek... Bardzo biedny. :( Quote
Gosiapk Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 pikola napisał(a):Nie bardzo wiem.Czasem brala takie bidy za zwrot kosztow.Napiszcie prosze do Cioci Ihabe,moze cos pomoze,doradzi,moze malutkiego pieska by wziela.To wspaniala osoba. On zginie w schronisku.. Może zaproszę ciocię Ihabe na ten wątek. Może ma jakiś pomysł. :) Quote
Beatkaa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 zapisuję wątek...poczytam w wolnej chwili... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Odnalazłam biedaczka.. Mogę chociaż podnosić.. Quote
sleepingbyday Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 a może też nie zaszkodzi na mikropsiaki go wrzucić? Quote
kakadu Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 (edited) o jezu, jaki on na wielkosc jest? jakby gdzies pod wawa sie znalazł ogrodek u kogos to pozycze dla niego ocieplana budkę; obiecalam ja komus, ale sie nie zglasza wiec moge na jakis czas uzyczyc; lepiej u kogos w ogrodku na dworze ale bezpiecznie (zwlaszacza, ze lato idzie) niz wsrod psow ktore go gryza w schronisku :-( tylko, ze to dosc mala budka jest wiec dlatego pytam o wielkosc psiaka dodam tylko, ze budka jest przytulna, praktycznie nowa, a ocieplenie jest oryginalne z grubej jakby gabki w takim specjalnym nieprzemakalnym pokrowcu, wiec w budce jest miekko i komfortowo; Edited March 29, 2012 by kakadu Quote
Gosiapk Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 sleepingbyday napisał(a):a może też nie zaszkodzi na mikropsiaki go wrzucić? Na razie jest na FB - Adopcje Starszych Psów. to starszaczek, więc nie wiem, czy na Mikropsach go przyjmą. :hmmmm: Quote
Gosiapk Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 kakadu napisał(a):o jezu, jaki on na wielkosc jest? jakby gdzies pod wawa sie znalazł ogrodek u kogos to pozycze dla niego ocieplana budkę; obiecalam ja komus, ale sie nie zglasza wiec moge na jakis czas uzyczyc; lepiej u kogos w ogrodku na dworze ale bezpiecznie (zwlaszacza, ze lato idzie) niz wsrod psow ktore go gryza w schronisku :-( tylko, ze to dosc mala budka jest wiec dlatego pytam o wielkosc psiaka dodam tylko, ze budka jest przytulna, praktycznie nowa, a ocieplenie jest oryginalne z grubej jakby gabki w takim specjalnym nieprzemakalnym pokrowcu, wiec w budce jest miekko i komfortowo; Byłoby super, gdyby udało się znaleźć taki przyjazny ogródek. On jest malutki, widać na zdjęciu, gdy porówna się go z ręką. Quote
Selenga Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Gosiapk, wyczytałam na FB, że maluch jedzie dzisiaj do domu. To prawda? Quote
Gosiapk Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Selenga napisał(a):Gosiapk, wyczytałam na FB, że maluch jedzie dzisiaj do domu. To prawda? :crazyeye: Nic nie wiem :shake: Quote
kakadu Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Selenga napisał(a):Gosiapk, wyczytałam na FB, że maluch jedzie dzisiaj do domu. To prawda? o rany, to by bylo cudownie! dajcie znac bo ja nie istnieje na fb wiec tylko tu mam zrodlo informacji Quote
Gosiapk Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Pojechał do nowego domu wczoraj. :) Dogaduje się z 'rodzeństwem' i ma anioła stróża w postaci suczki. :) Uwielbia czochrać się o dywan i spać na nim. Jak będzie foto to wkleję. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ale poszło, oby to był TEN domek:) Super jak będzie foto szczęśliwego pysia:) Quote
sleepingbyday Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Gosiapk napisał(a):Na razie jest na FB - Adopcje Starszych Psów. to starszaczek, więc nie wiem, czy na Mikropsach go przyjmą. :hmmmm: co do mikrusów, warunkiem jest wielkość nie wiek. tzn wiek o tyle, ze szczeniaki się nie liczą, bo każdy mały ;-) a że dziadunio ma ds... nie uwierzę, dopóki nie zobaczę :-). farciarz nad farciarze!!!!! Quote
Gosiapk Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Na rządanie dogociotek :) : W nowym domu psiaczek nazwya się Miluś :) Quote
Syla Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Mysza2 napisał(a):cuda się zdarzają:) aż, nie wierzę jeszcze.... Quote
pikola Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Cuda,cuda.. To najwieksze szczescie jak staruszek znajduje dom:loveu: :laola: Quote
Beatkaa Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ja się tu dopiero zabieram do czytania po ciężkim tygodniu,a tu takie wieści !!!! :crazyeye::loveu: Suuuuper !!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts