Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cytuję za stroną Emira .........Stan Capri krążeniowo- oddechowy ustabilizował się; ma założony stały cewnik; dostaje kroplówki; reaguje na głos człowieka :multi::multi::multi:

Mimo,że to jeszcze nie przełom ale najważniejsze,że sunieczka żyje:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bernardyn Fundacja Zwierząt Skrzywdzonych

'Kochani! Z suką jest ciężko. Nie wiadomo, czy uda się utrzymać przy życiu. Jeśli lekarze poddadzą się to znaczy, że przegraliśmy. Jest w szpitalu, pod całodobową opieką medyczną. Jest robione wszystko, co tylko można. I najważniejsze: mimo stanu właściwie krytycznego nic nie boli; Capri jest na silnych lekach przeciwbólowych.
Bez względu na to, czy uda się wyrwać Ją śmierci czy nie, trzeba zebrać pieniądze na zapłacenie za operację, leki i zabiegi wykonywane w szpitalu.'
cyt z eventu fb

Posted

[quote name='kasiek.']Bernardyn Fundacja Zwierząt Skrzywdzonych

'Kochani! Z suką jest ciężko. Nie wiadomo, czy uda się utrzymać przy życiu. Jeśli lekarze poddadzą się to znaczy, że przegraliśmy. Jest w szpitalu, pod całodobową opieką medyczną. Jest robione wszystko, co tylko można. I najważniejsze: mimo stanu właściwie krytycznego nic nie boli; Capri jest na silnych lekach przeciwbólowych.
Bez względu na to, czy uda się wyrwać Ją śmierci czy nie, trzeba zebrać pieniądze na zapłacenie za operację, leki i zabiegi wykonywane w szpitalu.'
cyt z eventu fb

Podnoszę apel. Kochana, biedna - trzymaj się życia, plizzz

Posted

kasiek. napisał(a):
Wyczytałam w podanym linku wiec to chyba nie tajemnica ,ze suka została postrzelona
z broni policyjnej albo wojskowej można wiedzieć z jakiej dokładnie to moze pomóc ustalić o która grupę zawodową chodzi ,bo z ustaleniem sprawcy to już gorzej ,chociaż ktoś powinien cos słyszeć...
ktos chce robić allegro ,ale wiem ,ze ostatnio cały czas były blokowane

dziewczyny robią lakaty i je sprzedaja np po 5 zł 10 zł i wtedy nie blokują

tylko pogadaj z Isadora czy Fundacja sie zgadza na to czy zrobią sobie sami

Posted

[quote name='kasiek.']Bernardyn Fundacja Zwierząt Skrzywdzonych

cyt z eventu fb

kochani bardz prosze o grosik bardzo .....

Posted

Myślę o skrzywdzonej suni i zarazem nie mogę powstrzymać uczucia nienawiści do sq.....a który to zrobił.Trzymać emocje na wodzy,to nigdy nie było moja mocna strona.Sunieczko walcz:-(

Posted

A zostało to zgłoszone na policję?
Nie było tam kuli w łapce?
Może z tej broni i człowieka ktoś postrzelił?

Biedna, jak ona musiała cierpieć, w takim bólu trzy tygodnie, samotnie, pewnie z dnia na dzień bolało ją coraz bardziej:-(