Giga Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Niestety dokładnie trzy miesiące po pierwszej operacji pojawił się znowu guz, tym razem z "mackami", niby mniejsza rana ale gorsze dwie doby po operacji. Każdemu właścicielowi życzę silyybo powiem szczerze nic tak nie zbija z nóg jak bezsilność jak patrzysz na psa i nie możesz mu wytłumaczyć, że to dla jego dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waga109 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 To straszne gdy patrzysz na pupila i nie możesz mu pomóc. Siły i wytrwałości Wam życzę. Nie każdy piesek ma „tyle szczęścia” aby guz okazał się niegroźny. Mój prawie 2lata po usunięciu śledziony. Zdrowy. Niestety dopada go starość, nie słyszy. Ale jesteśmy jeszcze razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbem Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Oby było dobrze, moja Emi po pierwszej operacji żyła 3 miesiące, drugiej już nie było po co robić bo przerzuty żeżarły całe wnętrzności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giga Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Dnia 13.07.2022 o 14:17, dwbem napisał: Oby było dobrze, moja Emi po pierwszej operacji żyła 3 miesiące, drugiej już nie było po co robić bo przerzuty żeżarły całe wnętrzności. Bardzo współczuję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbem Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Dziękuję i życzę, żeby twoja jeszcze pożyła dłużej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giga Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Niestety przegraliśmy walkę z rakiem. Nasza Psina miała już zbyt dużo guzów, które rosły w błyskawicznym tempie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbem Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Współczuję, niestety ten rak jest bardzo agresywny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waga109 Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Trzymaj się dzielnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts