Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj pod wieczór byłam na chwilkę w hoteliku, miałam ograniczony czas, ale nie mogłam sobie odmówić i przywitać się z każdym psiakiem :)

Oczywiście i do Sidneja zaglądnęłam, jednak chłopak sobie smacznie spał na swoim fotelu.

Taki widok zastaliśmy:

oczywiście kocyk sobie zrzucił na ziemię, co widać na zdjęciu i spał na samym foteliku :)

jednak jak usłyszał odgłos robionego zdjęcia, obudził się i pewnie się wystraszył, że dwie obce mu postacie stoją i przez drzwi boksu patrzą na niego, ale po chwili zaczął się z nami witać :)
Dostał smaczka i już był kupiony :)
Potem usłyszał, jak jeden psiak zaczął szczekać i też się odezwał.
I tu nagle stanęłam jak wryta słysząc jego bardzo bardzo niski głos :)

Super psiak z niego :)

Posted

caryca26 napisał(a):
Jak go poznałam już taki miał.

Panowie, którzy go przywieźli mówili, że ma chrypkę i pomyślałam, że ten jego wspaniały głos jest tylko chwilowy.
Pewnie chodziło Im o to, że ma naturalną chrypkę :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Dogomania nie działała. Też czekam na wieści od Sidnejka.

Utracono wszystkie wpisy i posty z ostatnich 10 dni:(

Przez ten utracony okres wpłacili :
- Renatka_S 40 zł
- Czarna Kafka 20 zł
- Ewa_88 25 zł
- thinkplando 40 zł
- anna2012 50 zł
- Avaloth 10 zl
- Nikus 15 zł
- ang 20 zł
Wszystko już uaktualniłam w pierwszym poście.

Edited by caryca26
Posted

Udało mi się zachować zamieszczone zdjęcia z hoteliku i informację ze straconych dni więc zamieszczam :

,,U Sidnejka wszystko w porządku. Na spacerach nadal jest samotnikiem, ale zauważyłam, że od czasu do czasu zwraca jednak uwagę na moje wołanie.
Wczoraj wpuściłam go do budynku biurowego, a dokładniej do sypialni. Pierwsze co zrobił to wskoczył na łóżko i wycierał się w poduszki - widać było, że się cieszył "

Posted (edited)
Posted

Dobrze byłoby zamieścić aktualny, uzupełniony o nowe informacje o Sidneju tekst i zdjęcia do ogłoszeń w pierwszym poście.

Czy jest szansa na więcej nowych fotek (m.in. portretowych)?

Posted

z tym chartem mieliśmy tak samo więc coś w tm zdjęciu musi być :) mamy tyle zaległości. nie dostaliśmy powiadomienia o nowych postach w żadnym wątku a do tego komputer główny do grafiki się trochę rozkraczył i klarucha też ma zaległości...

też czekamy na sidowe portrety.

miłego dnia wszystkim

Posted (edited)

Tekst do ogłoszeń zamieściłam w pierwszym poście. Można się częstować:) Nie wiem jak będzie z nowymi fotkami. Narazie można wybrać z tego co jest bo sporo ma. Mnie to się najbardziej podobają te co wygląda na chartowatego:)

A poza tym Sidnej zaprasza na wątek schroniskowego kumpla , który zniknął z powodu awarii dogo a sprawa jest pilna...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/225815-Górnik-porzucony-11-sto-latek-z-niedowładem-nóg-zbieramy-na-DT?p=18960268#post18960268

Edited by caryca26
Posted

A ja wczoraj byłam w lecznicy w Poznaniu i tam spotkałam pewną Panią, która rok temu adoptowała z konińskiego schroniska małą rudą jamnikowatą starszą suczkę :) Pani opowiadała, jakie konińskie schronisko jest fajne, konkretne, a jakie wizyty przed adopcją są przeprowadzane itd :)