Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa_88 napisał(a):
Wysłałam deklarację za czerwiec, w poniedziałek powinna się zaksięgować ;) Wstępnie się określałam, że deklaracje chyba do czerwca, ale spokojnie przedłużam na czas nieokreślony ;)
Pozdrowionka dla wszystkich i dla Sidneya ;)

Dziekuję z całego serca w imieniu swoim i Sida!

Posted

hotelterier5 napisał(a):
Sidnej zadowolony, bo teraz może być duszą towarzystwa wśród pięknych psic (bez ryzyka). Ma już nowe koleżanki.

Świetne wieści! Czekamy na focie Sida z panienkami:)

Posted

czyli na pewno docenia już fakt zostania bezjajecznym :) już wyglądał na szczęśliwego u Was a teraz to już jak w raju ma i dobrze, że choć na stare lata chłopak szczęścia zaznał

Posted (edited)

Przyszła faktura za Sidneja , uwzględniając nadpłatę z poprzedniego m-ca dopłaciłam 70 zł

Weszła też deklaracja za 06/2012 i 07/2012 od cioteczki Renatka_s 40 zł
Serdeczne dzięki!

Edited by caryca26
Posted

[quote name='makik']czyli na pewno docenia już fakt zostania bezjajecznym :) już wyglądał na szczęśliwego u Was a teraz to już jak w raju ma i dobrze, że choć na stare lata chłopak szczęścia zaznał

A szczęśliwszy to on jeszcze może być - w swoim domu:-)
Właśnie, co tam u niego? Pyta ktoś o Sida?

Jakoś nie było możliwości zrobienia mu fotki razem ze Sambą, ale ważne, że jest Sidnej:-)

Posted

Nie chcę tu Was dobijać, ale w piątek Samba pojechała do domu...
Co by znaczyło, że teraz na Sida kolej:-)
Niestety ze względu na brak wolnych suń, musi na razie siedzieć sam, ale wynagradzamy mu to swoim towarzystwem:-)

Posted

oby ta kolejność została zachowana, że sid będzie następny :) ale z każdego, który znajdzie dom będziemy się cieszyć. Sambie życzymy szczęścia a Sid i tak ma na pewno dobrze

Posted

ja z małym offem:)
zgarnęłam z ulicy bezdomną od urodzenia, czyli 8 m-cy szczeniorkę mini husky i wysłałam do pdt, niestety mała ma tylko 10 zł deklaracji
proszę, zerknijcie na jej 2 bazarki, może coś Wam wpadnie w oko, czasem jest tak, że człowiek się w różnych miejscach deklaruje (jak ja dla Sida), a potem nie ma na utrzymanie swojego tymczasowicza, samo życie...
jeden tu http://www.dogomania.pl/forum/threads/228342-Gad%C5%BCety-RC-Farmina-Pro-Plan-ciuchy-bi%C5%BCu-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Meli!Do-24-czerwca-godz-22!!!
a drugi w moim podpisie

Posted

Sid jak zwykle chętny do pozowania...

...ale co to za mina jest?:-)

Teraz coś nie na temat:
Wszyscy proszą o pieniądze, ale dla odmiany ja proszę o zabranie tych szczeniaków do domu:-) (chociaż każdy grosz też by im się przydał:-))
http://www.dogomania.pl/forum/threads/226171-Psia-rodzinka-błaga-choć-o-kilka-groszy-na-hotel!
To 3 sunie ze stycznia tego roku i będą średniej wielkości - raczej niższe od Sidneja. Jesteśmy zdesperowani, jak widać, bo one mają wielkiego pecha. Często są telefony albo zapytania - domy zapowiadają się ciekawie i...cisza:-(