Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sidnej to piękny psiak. Cieszę się, że jutro będę mogła go poznać.
Jeśli czas na to pozwoli to wstawię tu kilka zdjęć z jutrzejszego dnia :)

Posted

Sidnej, już doczekać się Ciebie nie możemy w hotelu:p

caryca26 napisał(a):
No pewnie kochana , foty mile widziane a Sid naprawdę da się lubić tylko raczej nieśmiały jest.

Jeszcze nie wiem jaki jest, ale myślę, że nieśmiałość szybko minie. Tak jak u paru innych psiaków, które trafiły do Psanatorium lękliwe, a teraz są otwarte i chętne do zabawy:-)
Oby i z nim tak było...

Posted

Kochane cioteczki i wujkowie Sidnejek właśnie dzisiaj pojechał do hoteliku Terrier po lepsze życie!
Wszystko dzięki Wam!
Murzynek przekazał mu swoje pieniążki 1.305,60 zł.

Posted

caryca26 napisał(a):
Kochane cioteczki i wujkowie Sidnejek właśnie dzisiaj pojechał do hoteliku Terrier po lepsze życie!
Wszystko dzięki Wam!
Murzynek przekazał mu swoje pieniążki 1.305,60 zł.

to można przez jakiś czas do stałych, w których brakuje 50 zł, dokładać, bo sumka spora:) chyba że będą jakieś nieprzewidziane wydatki:)
niestety, 500 zł za dt to dość dużo i przy takich kosztach nie da się pomóc większej ilości psów...

Posted

No dokładnie tak będzie się robiło tj. dokładało 50 zł do stałych. No i będą też wydatki typu szczepienia bo nie wiem do kiedy ma ważne. Miejmy nadzieję ,że jak najdłużej nie będzie potrzeby leczenia weterynaryjnego i nieprzewidzianych wydatków:)
Wiem ,że koszt duży dlatego staram się wyciągać właśnie psy stare , siedzące w boksach , którymi przez lata nikt się nie zainteresował a czasu mają niewiele:(

Posted

caryca26 napisał(a):
Dzięki martka1982 ale ten sukces jest nas wszystkich , po prostu udało mi się pokazać Murzyna i Sidneja ludziom o wielkim sercu.

no tak....ale kto te psiaki pokazał? Ty!

Posted

caryca26 napisał(a):
Dzięki martka1982 ale ten sukces jest nas wszystkich , po prostu udało mi się pokazać Murzyna i Sidneja ludziom o wielkim sercu.

sukces wspólny wielu osób ale bez Ciebie by się nic nie wydarzyło. jedno to się takim psiakiem zainteresować i założyć wątek ale Ty o murzynka walczyłaś i rozsyłałaś jak tylko mogłaś więc prosimy nie pomniejszaj Swojego ogromnego wkładu:)

Posted

Dzięki za słowa uznania. Jestem szczęśliwa ,że się udało

Podziękowania nalezą Ci się " jak psu dobra kość i najwspanialszy dom ". Mam nadzieję na zdjęcia i czekamy na szczęśliwców z którymi zamieszka Sidnej na stałe!

Posted

Już jestem :)

Sidnej rzeczywiście całą drogę wtulał się i był słodziakiem - tak słyszałam.
Po przyjeździe do hotelu został wypuszczony na dwór. Przechadzał się po ogrodzonym terenie z nosem wciąż niuchającym podłoże. Ja oczywiście poleciałam za nim, aby zrobić mu kilka fotek i zapoznać się z psiakiem (nie bylo to jednak nachalne). Wiecie co, udawał że mnie nie zauważa. Podchodziłam do niego kilka razy, aby mógł mnie obwąchać, niestety miał mnie gdzieś :) W końcu jednak podszedł do mnie i zapoznał się ze mną.
Sidnej jest bardzo przyjaznym psem, tzn. jeśli chodzi o ludzi. Do psów prawdopodobnie również, ponieważ krążąc wokół wybiegów na których wylegiwały się psiaki nie okazywał agresji, był po prostu ciekawy psiaków po drugiej stronie siatki.
Jeśli się uda to może Sidnej w swoim boksie będzie miał koleżankę - Dianę :)

Teraz czas na obiecane zdjęcia (w boksie niestety zdjęć nie zrobiłam, prawdopodobnie jutro będzie czas to się tym zajmę):