Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie tak zrelacjonowała to pani. Od tamtej choroby czuł się dobrze , miał apetyt i był radosnym psem.

A potem chwila i po wszystkim.

Położył się i nie wstał.

Byłam świadkiem takiej samej sytuacji z owczarkiem niemieckim na osiedlu rodziców.

Po prostu serce stanęła.

Wiek po prostu.

Smutne i trudne do pogodzenia ale nieuniknione.

Każdy kiedyś odejdzie i najważniejsze by nie chorować na końcu. Co by nie mówić, Sidnejowi się to udało. Ale i tak wielka szkoda bo był młody duchem.

Posted

przeczytałam dzisiaj smutne wiesci o Sidneju. bardzo przykro, wysłałam za pażdziernik dla psiaka, niech będzie oczywiście dla Bazyla. przekazuję oczywiście swoje deklaracje dla niego.

Posted

przeczytałam dzisiaj smutne wiesci o Sidneju. bardzo przykro, wysłałam za pażdziernik dla psiaka, niech będzie oczywiście dla Bazyla. przekazuję oczywiście swoje deklaracje dla niego.

Dziękuję kochana . Dzięki Tobie i innym cioteczkom Sidnej odszedł szczęśliwy. Super , że i Bazyl może przebywać w miejscu gdzie czuje się jak u siebie.

• 4 weeks later...
Posted

Bardzo mi przykro :(...

Dziękuje wszystkim za pomoc i opiekę.. zwłaszcza caryca26! 

Nie ma za co. Cieszę się , że mogłam pomoc i dzięki wsparciu cioteczek zapewniłyśmy mu szczęśliwą starość.

• 4 weeks later...
Posted

tak się właśnie zastanowiłam dlaczego Ciociu  bazarek tylko dla Bazylka robiłaś , już wiem dlaczego

jakie to wszystko smutne, tak bardzo mi przykro 

beksa_V6_orig.gif

Sidnejku kochany spij spokojnie 

Posted

tak się właśnie zastanowiłam dlaczego Ciociu  bazarek tylko dla Bazylka robiłaś , już wiem dlaczego

jakie to wszystko smutne, tak bardzo mi przykro 

beksa_V6_orig.gif

Sidnejku kochany spij spokojnie 

Smutne bardzo. Zwierzaki zbyt szybko odchodzą. Ale najważniejsze , że mogliśmy mu pomóc godnie przeżyć jesień zycia .