rents Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ustawcie na jutro wszystko, najlepiej byłoby do południa. Pojedzie pawel11 + AtaO. Quote
rents Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Tylko - Klaudus i Avilia - wytłumaczcie ten skrót, żeby nie stać w korku w Pszczynie ! Quote
ewu Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) rents napisał(a):Tylko - Klaudus i Avilia - wytłumaczcie ten skrót, żeby nie stać w korku w Pszczynie ! Ojej jak dobrze że jest pomoc. A jesteście Państwo w kontakcie telefonicznym , bo Klaudia często nie ma dostępu do internetu? Napisałam do dziewczyn smsa, na wszelki wypadek. Tylle mają na głowie... Edited March 11, 2012 by ewu Quote
paniMysza Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 dziewczyny, tutaj jest link do mikrusów w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!/page181 trzeba podac dane psiaka wg schematu, czyli tak jak wszyscy. Quote
Maada Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Czy możecie napisac o nim coś więcej? Ile ma lat? Czy jest szczekliwy? Gdzie przebywa teraz? Jesli na jakim DT, to jakie są z nim doświadczenia, np czy można go spuszczac ze smyczy czy nie, bo zwiewa? Czy jest wykastrowany? Czy jest odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony? To są wszystko dość istotne rzeczy... Quote
AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Mąż - rents i syn - Pawel11 są teraz w Pszczynie ( odbierają i przewożą Sarunie do Nysy ), z pewnością ustalą szczegóły dotyczące jutrzejszego transportu Richarda. Będzie dobrze :) Quote
Syla Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Gdyby trafił do Aguchy, to byłoby super, bo i domek potem, szybko znajdzie. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Widzę ze transport tu się organizuję, napisałam już na szczeniakowym ale jeszcze tu dam znać żeby nie umknęło, może uda się z tymi domkami to i transport mógłby być wspólny ... http://www.dogomania.pl/threads/224267-7-szczeniaczk%C3%B3w-prosi-o-pomoc-w-szukaniu-dom%C3%B3w!!?p=18805621#post18805621 Quote
Avilia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Więc tak po pierwsze potrzebuję kontakt do Aguchy. Po drugie pies nie został i nie zostanie sprawdzony na koty,bo nie mamy takiej możliwości,a Agucha o to pytała. AtaO-totalnie się nie opłaca,żebyście z Katowic jechali tutaj,żeby potem do Rybnika się wracać.My go zawieziemy,jeżeli Agucha go na 100% przyjmie.Potrzebujemy tylko niewielkiego wsparcia na paliwo,ale to już może z bazarkiem rozliczę. Potrzebujemy 40zł na wykup Richarda. Ktoś pytał czy Richardo jest szczekliwy-nie jest. Ma ok.3 lat-tp tak na oko. Niekastrowany. Nie zawsze mogę wejść na dogo,bo praktycznie non stop jestem w trasie.Jak coś ważnego to proszę dzwonić lub pisać sms.Nr tel w 1szym poście. Quote
Agucha Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Tak jak pisałam - awaryjnie może trafić do mnie. Zawsze to dla niego szansa i jakiś czas na znalezienie mu domu czy innego dt. Kwota za wykup małego kundelka - powala... tym bardziej, że pies nie ma kompletnie niczego jak mniemam? Mój tel. 500-596-485 Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Agucha napisał(a):Tak jak pisałam - awaryjnie może trafić do mnie. Zawsze to dla niego szansa i jakiś czas na znalezienie mu domu czy innego dt. Kwota za wykup małego kundelka - powala... tym bardziej, że pies nie ma kompletnie niczego jak mniemam? Mój tel. 500-596-485 Każdego psiaka trzeba wykupić, a jest ich sporo... Quote
bakusiowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Lobaria napisał(a):Każdego psiaka trzeba wykupić, a jest ich sporo... Ile psów bedzie wykupionych? Quote
Avilia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Jutro na pewno 2+Richard=3 Agucha będziesz jutro dostępna pod telefonem?Bo nie umiem w tym momencie powiedzieć o której będziemy go wieźć. Quote
Awit Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Weszłam z wątku Izi. Podobny do Rysia i Romusia i Majeczki......., Quote
Avilia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Awit napisał(a):Weszłam z wątku Izi. Podobny do Rysia i Romusia i Majeczki......., Bardzo podobny.Wygląda jak klon Rysia. Quote
Poker Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Poker napisał(a):Mogę dołożyć 30 zł do potrzeb malucha. to dołożę jeszcze dyszkę i będzie na jego wykup. Quote
Agucha Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Słuchajcie, jak Biszkopcik do mnie trafi - automatycznie staje się podopiecznym Mikropsów, tj. jest wydawany do adopcji na Umowę Fundacyjną. Zrobię mu pakiet 100 ogłoszeń i zobaczy się co dalej. Czy wiadomo już coś odnośnie transportu?? Quote
Avilia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Agucha']Słuchajcie, jak Biszkopcik do mnie trafi - automatycznie staje się podopiecznym Mikropsów, tj. jest wydawany do adopcji na Umowę Fundacyjną. Zrobię mu pakiet 100 ogłoszeń i zobaczy się co dalej. Czy wiadomo już coś odnośnie transportu?? Nie ma problemu jeżeli chodzi o umowę.My chciałybyśmy podpisać jedynie umowę z DT.Musimy mieć jakiś papierek. Jutro ja go zawiozę.Niestety nie jestem w stanie teraz powiedzieć o której to będzie.Na pewno nie z samego rana.Raczej popołudniu,a nawet e okolicach wieczora.Ale to będę się z Tobą kontaktować. Quote
Poker Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Poker napisał(a):to dołożę jeszcze dyszkę i będzie na jego wykup. Czy mam rozumieć ,że kasa nie jest potrzebna? Quote
Agucha Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Avilia napisał(a):Nie ma problemu jeżeli chodzi o umowę.My chciałybyśmy podpisać jedynie umowę z DT.Musimy mieć jakiś papierek. Jutro ja go zawiozę.Niestety nie jestem w stanie teraz powiedzieć o której to będzie.Na pewno nie z samego rana.Raczej popołudniu,a nawet e okolicach wieczora.Ale to będę się z Tobą kontaktować. Podpisać mogę co nie znaczy, że nie będę osobą decyzyjną jeżeli chodzi o adopcję ;) Tak więc - bardzo proszę o wcześniejsze przesłanie mi umowy o dt na maila ([email protected]) - chciałabym ją przeczytać. Umowa umowie nie równa. Nie chcę, żeby później ktoś miał do mnie o cokolwiek pretensje. Skoro psiak ma iść na Umowę Fundacyjną - przyjmujemy, że przechodzi on pod jej skrzydła. Quote
Avilia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Poker napisał(a):Czy mam rozumieć ,że kasa nie jest potrzebna? Potrzebna,przepraszam przeoczyłam.Zaraz podeślę konto. Dzięki wielkie! Agucha umowę będziemy miały ze sobą to sobie przeczytasz.Nam chodzi tylko o to,żeby "coś" mieć.Musimy mieć co przedstawić w miejscu gdzie Richard się obecnie znajduje jakby nas o to poprosili. Edited March 12, 2012 by Avilia Quote
Agnieszka103 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Agucha']Awaryjnie mogę go wziąć na tymczas, ale potrzebny transport i sprawdzenie na koty. Na weta i karmę trzeba będzie się zrzucić... mówię uczciwie... Co dalej - okaże się. Agucha, pisząc na wątku mikrusów, miałam cichą nadzieję, że może uda się jakoś psiakowi pomóc, ale w życiu nie przypuszczałam, że pomoc z Twojej strony będzie taka szybka i taka konkretna... Pięknie Tobie dziękuję... Quote
Recommended Posts