Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agucha napisał(a):
Najważniejsze, że jesteś na wątku i wspierasz słowem. :Rose:
Najgorsze co może być to wątki widmo, gdzie jedynie zakładający go zagląda i oczywiście jest zostawiony sam sobie z psem.

Nie da się obejrzeć bo film jest prywatny ;)
Musisz zmienić w ustawieniach, że dla tych co posiadają link.

Zdjęć mam więcej, ale mój net mnie wyprowadza z równowagi od paru dni. Walczę z ogłoszeniami, ale jedna strona wygrywa mi się kilkanaście minut... o zdjęciach nie wspomnę ;/

Poprawiłam!

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[video=youtube;7-1YJcfgAkg]http://www.youtube.com/watch?v=7-1YJcfgAkg[/video]
Nasz gwiazdor :loveu:

Zoli, jesteś niemożliwa :Rose:
SUPER!

Jak uda mi się wgrać zdjęcia czystego Paryska - można zrobić filmik stricte pod ogłoszenia z kontaktem na mnie :)

Posted

wilczek007 napisał(a):
Agucha masz skrzynke zapchaną, jak nie chcesz fantów na bazar bo nie masz czasu czy co, to ok, dam se spokój

Holender! Odpychałam dzisiaj...
Jeden priv z torebkami doszedł.
Najlepiej na maila wysyłać, bo tu nie nadążam czyścić :(

Posted

Parysa wyciągnięto i na tym się skończyło...

Wystawiam dziś torebki, które podarowała wilczek007 :loveu: Może uzbiera się chociaż na odrobaczenie i wściekliznę...

Posted

[quote name='Agucha']Parysa wyciągnięto i na tym się skończyło...

Wystawiam dziś torebki, które podarowała wilczek007 :loveu: Może uzbiera się chociaż na odrobaczenie i wściekliznę...
Ponowię apel na fb o wsparcie
I link do torebek proszę

Posted

Ale co się skończyło?Czy czegoś Ci potrzeba?

Posted

Zamówiłam mu BOSCH Adult Fish Potato 15kg.
Najbardziej się opłaca duży worek. Wyszło 103,55zł. Pożyczę z Mikro-Banku-Śląskiego, później zrobię bazarek to zwrócę część :)

Na inne potrzeby trzeba będzie bazarkować.
Link do torebusi niezwłocznie wkleję.

Avilia, wysłałaś Umowę?
Jeśli chcesz - mogę Ci wysłać na maila gotową do wypełnienia.

Posted

[quote name='Agucha']Zamówiłam mu BOSCH Adult Fish Potato 15kg.
Najbardziej się opłaca duży worek. Wyszło 103,55zł. Pożyczę z Mikro-Banku-Śląskiego, później zrobię bazarek to zwrócę część :)

Na inne potrzeby trzeba będzie bazarkować.
Link do torebusi niezwłocznie wkleję.

Avilia, wysłałaś Umowę?
Jeśli chcesz - mogę Ci wysłać na maila gotową do wypełnienia.

Jeszcze nie wysłałam,ponieważ nie miałam kiedy.Jak możesz to podeślij na maila,drukowana lepiej wygląda: [email protected]

Posted

[quote name='Avilia']Jeszcze nie wysłałam,ponieważ nie miałam kiedy.Jak możesz to podeślij na maila,drukowana lepiej wygląda: [email protected]
Ok, później podeślę.

A jakby ktoś nie miał namiaru na Mikro-Bank-Śląski - podsyłam :

Posted

No tak - wyciągnięto - wiedziałaś dobrze,że Mały nie ma nic...
Aaaa i bym zapomniała - wspominałam już ,że nie popełniłam żadnego przestępstwa,żeby mnie sprawdzać?
Nie wykorzystuje się stanowiska pracy do prywatnych ciekawości... :)
Nie podpisywałam też zgody na grzebanie w moich danych osobowych.
Mogłaś zapytać - wszystkiego byś się dowiedziała.
I ostrożnie ,bo kiedyś ta ciekawość może nie do końca przynosić korzyści ;)
A teraz na temat ;)
OLA z adresu pod którym mieszka wyśle zrzeczenie na rzecz Fundacjii 'Mikropsy' (które prosiłaś,żeby podpisała) na Twój adres również środek na kleszcze - bo widzę,że potrzebujesz :)
Ps (pamiętaj,że nie ma obowiązku meldunku :P )

Posted

[quote name='Klaudus__']No tak - wyciągnięto - wiedziałaś dobrze,że Mały nie ma nic...
Aaaa i bym zapomniała - wspominałam już ,że nie popełniłam żadnego przestępstwa,żeby mnie sprawdzać?
Nie wykorzystuje się stanowiska pracy do prywatnych ciekawości... :smile:
Nie podpisywałam też zgody na grzebanie w moich danych osobowych.
Mogłaś zapytać - wszystkiego byś się dowiedziała.
I ostrożnie ,bo kiedyś ta ciekawość może nie do końca przynosić korzyści ;-)
A teraz na temat ;-)
OLA z adresu pod którym mieszka wyśle zrzeczenie na rzecz Fundacjii 'Mikropsy' (które prosiłaś,żeby podpisała) na Twój adres również środek na kleszcze - bo widzę,że potrzebujesz :smile:
Ps (pamiętaj,że nie ma obowiązku meldunku :P )
Hmmm, jeżeli chcesz roztrząsać tą sprawę na forum - ok - opiszę też swoje stanowisko.

Wiedziałam od początku, że Parys nic nie miał i z tym się liczyłam. Jedyne o co prosiłam to karma na pierwsze dni, żebym miała czas na ogarnięcie sytuacji.
Nie dostał - trudno - świat się nie zawalił.

Niczego od Ciebie nie chciałam, mój post który zacytowałaś dotyczył ciszy na wątku a nie jakichkolwiek roszczeń ;-)
Poradzę sobie jakoś, choć nie ukrywam że miło by było jakby ktoś mnie wsparł.

Jeżeli chodzi o Umowę Zrzeczenia:
Przyjechałyście bez dokumentów wiedząc, że będzie podpisywana umowa... po czasie okazało się, że leżały w samochodzie zaparkowanym pod moim blokiem...
Nr dowodu, którego nie widziałam dosłała mi Ola na priv - to fakt. Tylko zważ na to, że to i tak mi nic nie daje.

Niestety, podpisując jakąkolwiek Umowę - podaje się dane osobowe widniejące w dokumencie tożsamości. To, że Ona przebywa tam gdzie przebywa bez meldunku nie znaczy, że ma prawo posługiwać się tym adresem bo najzwyczajniej w świecie pod powyższym nie figuruje i dokument, który wypisała na te dane jest nieważny.

Albo się traktujemy poważnie, albo nie...

Tobie nie miałam obowiązku podawać i nie podawałam swoich danych, a je znasz bo Ola Ci je udostępniła bez mojej zgody! Też mam się do tego przyczepiać? Powinnam, bo Wasze znam tylko ja... w przypadku moich jest inaczej.

Wypełnijcie Umowę na dane osoby, która wykupiła psa i po sprawie.
------------------------------------

Przejdę do formalności - czy doszły pieniążki od Poker?
Macie jakiś świstek potwierdzający wykup z nr psa?

Posted

Ale kto mi jakieś dane Twoje udostępnił?
Szczerze? Nawet Twojego adresu nie znam.
Tylko nick na dogo.
Ale wiem,że "ktoś :P" przekroczył swoje kompetencje i naruszył ustawę o ochronie danych osobowych - co jest karalne - ale to przecież wiecie.
Nie chce tego roztrząsać na forum.
Pragnę Cię tylko uświadomić,że Ola na ZRZECZENIU wpisała adres pod którym przebywa (poczytaj zresztą Twoją umowę zrzeczenia - ale wiesz... tak ze zrozumieniem ;) bo ja Ją mam przed sobą i jest napisane WYRAŹNIE "adres zamieszkania" - a to dla mnie brzmi jednoznacznie.
Z tego co wiem (a źródło mam dobre) to nie ma obowiązku podawania adresu zameldowania (bo takowego posiadać nie musisz - tak tak - brak obowiązku meldunku ;] ) I nie rozumię co było w tym jakieś niepoważne czy zatajone.
Ja Ci groziłam?:o To Ci dopiero... Napisałam tylko to co jest faktem - grzebiąc w moich danych osobowych złamaliście prawo - i dobrze o tym wiecie.
Z mojej strony to tyle.
Preparat na kleszcze dojdzie wraz ze zrzeczeniem.

Posted

[quote name='Klaudus__']Ale kto mi jakieś dane Twoje udostępnił?
Szczerze? Nawet Twojego adresu nie znam.
Tylko nick na dogo.
Ale wiem,że "ktoś :P" przekroczył swoje kompetencje i naruszył ustawę o ochronie danych osobowych - co jest karalne - ale to przecież wiecie.
Nie chce tego roztrząsać na forum.
Pragnę Cię tylko uświadomić,że Ola na ZRZECZENIU wpisała adres pod którym przebywa (poczytaj zresztą Twoją umowę zrzeczenia - ale wiesz... tak ze zrozumieniem ;) bo ja Ją mam przed sobą i jest napisane WYRAŹNIE "adres zamieszkania" - a to dla mnie brzmi jednoznacznie.
Z tego co wiem (a źródło mam dobre) to nie ma obowiązku podawania adresu zameldowania (bo takowego posiadać nie musisz - tak tak - brak obowiązku meldunku ;] ) I nie rozumię co było w tym jakieś niepoważne czy zatajone.
Ja Ci groziłam?:o To Ci dopiero... Napisałam tylko to co jest faktem - grzebiąc w moich danych osobowych złamaliście prawo - i dobrze o tym wiecie.
Z mojej strony to tyle.
Preparat na kleszcze dojdzie wraz ze zrzeczeniem.
W Twoich?
Kto mówił o twoich danych osobowych? ;)
Ja mówię o tych, które mam wpisane na Umowie Zrzeczenia, a które udostępniła mi Ola. Pies jest na nią i tylko to mnie interesuje.

Posted

Przestań - dobrze wiesz co mówiłaś Oli przez tel.
Ja tylko dochodzę swoich praw - i już wiesz czego sobie nie życze.
To nie ja kasuje swoje posty po porozumieniu z drugą stroną.
Więc wiesz co jest nie tak - po czasie,ale zawsze coś ;)
Ode mnie to tyle w tej kwestii - chcesz mi coś powiedzięć - możesz zadzwonić.
Nie zamierzam robić więcej bałaganu u maluszka.
Tyle.
Oczywiście będziemy Go ogłaszać,żeby JAK NAJSZYBCIEJ znalazł dom...
Bo niezdrowej atmosfery nie lubię.

Posted

...wracając do Niunia:

Parys dziś zaznajamiał się ze sporo większym kolegą. Poczuł chłopak respekt :evil_lol:
Później przywitał się ładnie z innymi psiakami, bez zbędnych emocji... moja radość jednak była przedwczesna... Ostatni "kolega" po obwąchaniu powitalnym go pogonił i Hrabia Parys nie pozostał dłużny. Tak więc wróciliśmy do punktu wyjścia :mad:

Broń biologiczna przy jego bąkach to pikuś! :roll:

Posted

Agucha napisał(a):
Holender! Odpychałam dzisiaj...
Jeden priv z torebkami doszedł.
Najlepiej na maila wysyłać, bo tu nie nadążam czyścić :(

no fakt racja bezmyślna czasem jestem, emaile istnieją ...:)

Posted

[quote name='Agucha']...wracając do Niunia:

Parys dziś zaznajamiał się ze sporo większym kolegą. Poczuł chłopak respekt :evil_lol:
Później przywitał się ładnie z innymi psiakami, bez zbędnych emocji... moja radość jednak była przedwczesna... Ostatni "kolega" po obwąchaniu powitalnym go pogonił i Hrabia Parys nie pozostał dłużny. Tak więc wróciliśmy do punktu wyjścia :mad:

Broń biologiczna przy jego bąkach to pikuś! :roll:

Chyba trzeba zmienić menu piesiowi.