Nutusia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No przecie napisałam! Luśki ogłoszenia aktywowałam w piątek wieczorem, w sobotę zadzwonił telefon, po godzinie przyjechała Rodzina w komplecie i mamy Luśkę w domku jak z bajki (o dobrej Wiedźmie i jeszcze lepszej Czarownicy ;)) Quote
Ziutka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 To poproszę na maila : [email protected] Tekst, fotki, mail, telefon i woj. w jakim ogłaszać :) Quote
paniMysza Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Ziutka']To poproszę na maila : [email protected] Tekst, fotki, mail, telefon i woj. w jakim ogłaszać :) dobrze, ale to może jutro? jak bedzie u mnie i cos więcej będę mogła o niej powiedzieć. dziękuję!:) Quote
Ziutka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 paniMysza napisał(a):dobrze, ale to może jutro? jak bedzie u mnie i cos więcej będę mogła o niej powiedzieć. dziękuję!:) Ok, slij jutro :) Quote
paniMysza Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 paniMysza napisał(a):dziewczyny, to dajcie znać o której która moze byc i poprosze o nr tel. umowie się wtedy konkretnie ze znajoma i podjedziemy jutro. ponawiam, zeby nie zniknęło. do wieczora muszę znac konkrety i ustawić sie ze znajomą. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A czy wiadomo jak sunia zachowuje się do innych psów ? Tak tylko pytam . Quote
Nutusia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 I co, i co?... "Organizacja" dopięta na ostatni guzik? ;) Quote
paniMysza Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nutusia napisał(a):I co, i co?... "Organizacja" dopięta na ostatni guzik? ;) no niestety jeszcze nic nie jest zapiete, nawet na pierwszy guzik. bros jedzie teraz do schroniska i czekam na wiadomość od niej, czy schronisko zechce wydać mi mała na dt. sa teraz ponoc nowe przepisy, ze na dt wydawane są tylko psy najbardziej potrzebujace, a mała wg schroniska chyba taka nie jest - młoda, ładna, zdrowa. ja jestem gotowa po nia jechać. znajoma czeka tylko na sygnał i w razie czego przyjedzie po nas do schroniska. ale wezme małą tylko na dt. jesli mam ja adoptować, niestety nie. Quote
paniMysza Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 dostałam właśnie tel od bros. na malutka jest chetna pani, która wie, że mała była oddawana juz tyle razy i jest przygotowana na ewentualne problemy. po mimi ma podjechac jutro. Quote
Nutusia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 O rety, żeby to była TA pani... Co za przepisy - pies zwrócony 3 razy - co z tego, że ładny i młody?... :( Quote
paniMysza Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nutusia napisał(a):O rety, żeby to była TA pani... Co za przepisy - pies zwrócony 3 razy - co z tego, że ładny i młody?... :( mnie nie pytaj, też jestem w szoku. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ten kraj zaczyna doprowadzać mnie już do szaleństwa jakiegoś, niedługo przestanę ręczyć za siebie ... Quote
paniMysza Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Ten kraj zaczyna doprowadzać mnie już do szaleństwa jakiegoś, niedługo przestanę ręczyć za siebie ... no niestety. Quote
Poker Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 czyli nie wzięłąś jej? A nie możesz wziąć jakby do DS ,a potem wyadoptować? Ja miałam dużo suniek na siebie. Quote
paniMysza Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Poker napisał(a):czyli nie wzięłąś jej? A nie możesz wziąć jakby do DS ,a potem wyadoptować? Ja miałam dużo suniek na siebie. nie widzę sensu, zeby tak robić. dając małej DT daję za darmo jedzenie, opiekę lekarska, akcesoria. dla mnie pobieranie ode mnie opłaty za psa to wyłudzenie. chciałam pomóc, ale wrocławskie schronisko nie potrzebuje pomocy domów tymczasowych. poza tym mała jutro najprawdopodobniej bedzie zabrana do domu stałego. oby tym razem był naprawde stały. Quote
terierfanka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) [quote name='paniMysza']nie widzę sensu, zeby tak robić. dając małej DT daję za darmo jedzenie, opiekę lekarska, akcesoria. dla mnie pobieranie ode mnie opłaty za psa to wyłudzenie. chciałam pomóc, ale wrocławskie schronisko nie potrzebuje pomocy domów tymczasowych. generalnie wiem, że chodzi o zasady, ale nie do końca się z tym twierdzeniem zgodzę - pies jest młody i adopcyjny - schronisku nie zależy jakoś bardzo na DT dla niej, na pewno znajdzie się DS i można od niego wymagać zwrotu tej opłaty schroniskowej, nie powinien to być problem najnowsze fotki malutkiej (z Zoyą, moją tymczasowiczką): Edited March 10, 2012 by terierfanka Quote
paniMysza Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='terierfanka']generalnie wiem, że chodzi o zasady, ale nie do końca się z tym twierdzeniem zgodzę - pies jest młody i adopcyjny - schronisku nie zależy jakoś bardzo na DT dla niej, na pewno znajdzie się DS i można od niego wymagać zwrotu tej opłaty schroniskowej, nie powinien to być problem najnowsze fotki malutkiej (z Zoyą, moją tymczasowiczką): w takim razie dlaczego prosiły dziewczyny o DT dla niej? nie rozumiem. Quote
terierfanka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 paniMysza napisał(a):w takim razie dlaczego prosiły dziewczyny o DT dla niej? nie rozumiem. ja nie mówię, że jej nie jest potrzebne DT, mówię tylko, że z punktu widzenia schronu nie jest to pies pilnie wymagający DT mam nadzieję jednak, że dzisiaj poszła może do swojego DS Quote
paniMysza Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 terierfanka napisał(a):ja nie mówię, że jej nie jest potrzebne DT, mówię tylko, że z punktu widzenia schronu nie jest to pies pilnie wymagający DT mam nadzieję jednak, że dzisiaj poszła może do swojego DS ja też mam nadzieję ze zostanie już tam na stałe. Quote
Poker Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ciekawe czy poszła, oby i ton zawsze.Wielki mikrusek z niej. Quote
paniMysza Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 no niestety:( alekcuk napisał(a):nie... czekaliśmy i nic, dziś też nikogo nie było do Mimi Quote
Basia Z. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Trzymam kciuki za najcudowniejszy domek dla tej maleńkiej Quote
bros Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 moja okruszynko, siedzę od rana w pracy i cały czas myślę ............... :( Quote
Recommended Posts