brzośka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 o jak dobrze, że Demi gdzieś go upchnie :sweetCyb: wieczorem sypnę grosikiem Quote
Ziutka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Czyli DT bezpłatne, dobrze rozumiem ? Tylko na leki kasa potrzebna ? Si ? Quote
sabinka40 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Biedny:shake: trzymam kciuki za domek...... Quote
Nutusia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Trafiłam za Ziutką... Poza kciukami niewiele mogę, niestety, bo to chłopczyk :( Quote
Ziutka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nutusia napisał(a):Trafiłam za Ziutką... Poza kciukami niewiele mogę, niestety, bo to chłopczyk :( Wiem Nutusiu...bo gdyby to była dziewczynka, to hmm :cool3: :evil_lol: :eviltong: Quote
xmartix Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Ziutka tak, bezpłatnie a jeszcze okazało się że nie do Demi on pójdzie, tylko Asia ubłagała pewną koleżankę (tez bezpłatny dt no i z Wrocławia i zmotoryzowany). Super! Boksio będzie na dt, w którym już jest od nas suczka na stałe bez oczka. Boksio będzie bardziej doglądany, bo u Asi to mnóstwo tych psów jest, a że Asia wiecznie na interwencjach to mało czasu dla zwierząt zostaje. Quote
brzośka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 eee, a ja myślałam że śliczniocha u Asi odwiedzę, a u koleżanki to już nie bardzo :placz: ale najważniejsze, że z tego syfu zostanie zabrany pod dobą opiekę :loveu: Quote
Drzagodha Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 xmartix napisał(a):a kiedy otwarte zostały? bo podobno tylko 2 tyg są ok, a potem już nie Według ulotki po 28 dniach od otwarcia. Odkąd używał ich mój brat na pewno tyle nie minęło ;) Quote
wieso Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 nie moge wszystkiego czytac, bo lece do pracy, podajcie nr.konta na pw gdzie mam wyslac pieniazki, przesle 300 zl na niego ale dotra dopiero w przyszly weekend....bo droga odemnie daleka..... Quote
xmartix Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Brzoska dzwoń do Asi i umawiaj się na zobaczenie boksia w dt, chyba nie ma problemu jak już będzie w dt to zmienię tytuł i napiszę na wątku, na razie zabrał go od faceta nasz kolega, więc Wituś już bezpieczny dzięki za wpłaty na bieżąco będę rozliczać jak mi podadzą wszystkie info dane do wpłat: Dane do wpłat: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział we Wrocławiu ul. Żeromskiego 56, 50-312 Wroclaw Konto: PKO BP 59 1020 5242 0000 2202 0251 5096 dla wpłat zagranicznych SWIFT: BPKOPLPW z dopiskiem:”dla niewidomego boksera" Quote
Nutusia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 W dodatku Wituś - chłopaku, wszystko będzie dobrze, a następnie nawet bardzo dobrze! Quote
xmartix Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 no myślę że tak dobrze że już mamy ten dt dla niego teraz walka o wzrok Quote
Ziutka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Witusiu, jak dobrze, że już bezpieczny jesteś u kolegi xmatrix :) Ależ bym go wyprzytulała :loveu: Witusia znaczy się, nie kolegę :evil_lol: :eviltong: Quote
Drzagodha Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ziutka napisał(a): Ależ bym go wyprzytulała :loveu: Witusia znaczy się, nie kolegę :evil_lol: :eviltong: Czemu? Może kolega fajny i też go można poprzytulać :evil_lol: Quote
brzośka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 koledze za to, że zabrał Witusia, też się przytulanki należą! :cool3: Quote
Ziutka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Drzagodha napisał(a):Czemu? Może kolega fajny i też go można poprzytulać :evil_lol: To może jakąś fotkę kolegi poprosimy ? :evil_lol: :biggrina::smokin: Quote
Drzagodha Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ziutka napisał(a):To może jakąś fotkę kolegi poprosimy ? :evil_lol: :biggrina::smokin: xmartix, który z inspektorów Witusia ma u siebie? Tu już się kolejka do przytulania dogo ciotek ustawia :evil_lol: Quote
mestudio Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Super, że psiak znalazł tymczas i jest tak dużo osób chętnych pomóc:-). Quote
malawaszka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 mestudio napisał(a):Super, że psiak znalazł tymczas i jest tak dużo osób chętnych pomóc:-). i dużo chętnych do przytulania opiekuna :evil_lol: mnie on też trochę corsiakowato wygląda, a że drobny - biednie żył to nie miał na czym masy budować, ciekawa jestem co z niego wyrosnie - piękny pies na pewno :kciuki: oby oczka się udało uratować!!! Quote
Ziutka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 To ja podsyłam link do Furciaczkowej, niechaj oceni to swoim okiem :cool3: :evil_lol: Quote
marmosia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Spróbuję zaopatrzyć Witusia we floxal i dicortinef. To te same leki, które miała Siusia. Tylko pytanie- floxal w kroplach, czy maść? Maść mam na już - 3 g nieotwarta. Quote
Recommended Posts