Drzagodha Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Z tego co widzę, Nitka, Ben i Diana są na stronie, to postaram się je jutro ogłosić. Podsyłaliście psiaki w typie jakiś ras do fundacji, które się takowymi rasami zajmują? Z niektórymi całkiem fajną współpracę można nawiązać :) Quote
demi Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 jeśli jestem na komputerze to rozysłamy wszystko gdzie sie da- ale albo interwencje, albo siedzenie przed kompem... Jedynie mogę na xmartix liczyć w kwestiach komputerowych. Quote
xmartix Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 te co wymieniłaś Drzagodha to nie są rasowce, a inne sa podsyłane innym org Quote
Drzagodha Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ja trochę spędzam przed komputerem robiąc papiery, więc mogę rozesłać trochę. Jak będziecie mieć chwilę, to zróbcie mi spis psów w typie jakiś ras z opisami, to je do znajomych fundacji roześlę ;) A słyszałam, że do nas do Głogowa chcecie na interwencję wpaść? ;) Quote
Drzagodha Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 xmartix napisał(a):te co wymieniłaś Drzagodha to nie są rasowce, a inne sa podsyłane innym org Wymieniłam te podane przez demi, które jeśli do domów pójdą to być może zwolnią miejsce dla tego boksia. Rasowce to tak przy okazji, bo trochę ich macie z tego co widziałam ;) Quote
xmartix Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 link do wątku Bena http://www.dogomania.pl/threads/224176-BIG-BEN-odebrany-wielki-pies-mix-labradora?p=18778333#post18778333 Quote
giselle4 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 zaraz bede pytala ciotek taki mlokos szybko znajdzie chate sliczny jest Quote
Drzagodha Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Witaj Grażynko, wiedziałam, że do boksia to od razu przylecisz ;) Pytaj dalej, pytaj :) Quote
brzośka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 zaglądam do śliczniocha :) a on na FB już jest?? Quote
xmartix Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 nie, nie ma go, wstawię dzisiaj na FB Tozu i podam linka Quote
Maupa4 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Witam. Wątek został zmoderowany - usunęłam ostatnie sześc postów. Pozdrawiam I przypominam o Regulaminie. Quote
giselle4 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Drzagodha napisał(a):Witaj Grażynko, wiedziałam, że do boksia to od razu przylecisz ;) Pytaj dalej, pytaj :) cholerka ,moze jakies Dt .../ dziewczyny to dzieciak zrobie pare oglosze w gazetach dolnoslaskich.... potrzebuje tylko telefon do osoby ktora poprowadzi adopcje jak ktos sie znajdzie Quote
demi Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Mam problem z telefonem, dziś pół dnia mi nie chodził. W razie czego to jeszcze do Pawła 883 922 126, gdyby mój był "wyłączony" Quote
xmartix Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 dałam znac SOS Bokserom ale nie mam odpowiedzi macie do nich jakieś kontakty osobno?? nasz Boksio jest niewidomy!!!!!!! :(:(:( Quote
Drzagodha Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 xmartix napisał(a):dałam znac SOS Bokserom ale nie mam odpowiedzi macie do nich jakieś kontakty osobno?? nasz Boksio jest niewidomy!!!!!!! :(:(:( Mam telefon, wyślę Ci na pw. Quote
xmartix Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 dzięki, już dzwonię, jeszce to FB muszę ogarnąć eh Quote
xmartix Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 zadzwoniłam do SOS Bokserom i mogą wystawić na stronę ogłoszenie, dt dla niego nie mają Boksio był dzisiaj u dr Kiełbowicza na konsultacji co do oczu. Widzi tylko na 10%. Nie zamykają się mu źrenice. Dostał krople. Ma szansę by widzieć całkowicie ale kto będzie mu kropił te oczy? na właściciela nie ma co liczyć! :( Boksio oceniony został na 8 m-cy, jest szczeniakiem, uwielbia wszystkich: ludzi, psy i koty. Wspaniały pies w tragicznej sytuacji :( Quote
Drzagodha Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Niech wrzucą go na stronę, może ktoś chętny dać mu DT się znajdzie. Nam tak znaleźli DT dla jednego boksera, który okazał się niepotrzebny, bo znalazł się szybko DS i chłopak od razu tam pojechał. Quote
brzośka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 czyli jest nadzieja na odzyskanie wzroku??? musimy go zabrać z tamtego bagna, tylko dokąd??? Quote
Ziutka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Cały czas o nim myślę i kombinuję co i jak, ehh kuźwa! Będę się jeszcze dziewczyny rozglądać za czymś dla niego, tym bardziej, ze dzieciak może będzie widział dzięki kropelkom, tylko w tych warunkach i gościa to można o tym zapomnieć :shake: :roll: Lece myśleć i szukać. Baner jakiś zamówię, ponoszę troszkę po dogo. Quote
brzośka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ziutka napisał(a):Cały czas o nim myślę i kombinuję co i jak, ehh kuźwa! (...) ja tak samo :( ale nie umiem nic wymyśleć!!! Quote
Ziutka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Banerek zamówiłam u niezawodnej cioci Selengi :) Kurcze a jakis chociaż płatny DT, nie znajdzie się tam u Was ciotki ? Quote
Recommended Posts