Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co widzę, Nitka, Ben i Diana są na stronie, to postaram się je jutro ogłosić. Podsyłaliście psiaki w typie jakiś ras do fundacji, które się takowymi rasami zajmują? Z niektórymi całkiem fajną współpracę można nawiązać :)

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli jestem na komputerze to rozysłamy wszystko gdzie sie da- ale albo interwencje, albo siedzenie przed kompem... Jedynie mogę na xmartix liczyć w kwestiach komputerowych.

Posted

Ja trochę spędzam przed komputerem robiąc papiery, więc mogę rozesłać trochę. Jak będziecie mieć chwilę, to zróbcie mi spis psów w typie jakiś ras z opisami, to je do znajomych fundacji roześlę ;) A słyszałam, że do nas do Głogowa chcecie na interwencję wpaść? ;)

Posted

xmartix napisał(a):
te co wymieniłaś Drzagodha to nie są rasowce, a inne sa podsyłane innym org

Wymieniłam te podane przez demi, które jeśli do domów pójdą to być może zwolnią miejsce dla tego boksia. Rasowce to tak przy okazji, bo trochę ich macie z tego co widziałam ;)

Posted

Drzagodha napisał(a):
Witaj Grażynko, wiedziałam, że do boksia to od razu przylecisz ;) Pytaj dalej, pytaj :)

cholerka ,moze jakies Dt .../
dziewczyny to dzieciak
zrobie pare oglosze w gazetach dolnoslaskich....
potrzebuje tylko telefon do osoby ktora poprowadzi adopcje
jak ktos sie znajdzie

Posted

xmartix napisał(a):
dałam znac SOS Bokserom ale nie mam odpowiedzi
macie do nich jakieś kontakty osobno??

nasz Boksio jest niewidomy!!!!!!! :(:(:(

Mam telefon, wyślę Ci na pw.

Posted

zadzwoniłam do SOS Bokserom i mogą wystawić na stronę ogłoszenie, dt dla niego nie mają

Boksio był dzisiaj u dr Kiełbowicza na konsultacji co do oczu. Widzi tylko na 10%. Nie zamykają się mu źrenice. Dostał krople. Ma szansę by widzieć całkowicie ale kto będzie mu kropił te oczy? na właściciela nie ma co liczyć! :(

Boksio oceniony został na 8 m-cy, jest szczeniakiem, uwielbia wszystkich: ludzi, psy i koty. Wspaniały pies w tragicznej sytuacji :(

Posted

Niech wrzucą go na stronę, może ktoś chętny dać mu DT się znajdzie. Nam tak znaleźli DT dla jednego boksera, który okazał się niepotrzebny, bo znalazł się szybko DS i chłopak od razu tam pojechał.

Posted

Cały czas o nim myślę i kombinuję co i jak, ehh kuźwa!
Będę się jeszcze dziewczyny rozglądać za czymś dla niego, tym bardziej, ze dzieciak może będzie widział dzięki kropelkom, tylko w tych warunkach i gościa to można o tym zapomnieć :shake: :roll:
Lece myśleć i szukać.
Baner jakiś zamówię, ponoszę troszkę po dogo.