xmartix Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Asia mi czasem nie wszystkie informacje przekazuje :) ale jakby był ktoś konkretny to by mi powiedziała dzwoniłam właśnie do niej wyjaśnić tę sprawę i mówi że jest trochę tych telefonów ale pytają o wzrok Witusia i mają oddzwaniać dzisiaj jednego maila dostałam (już trzeciego ws Witusia), coś tam się dzieje, myślę że ze znalezieniem domu chłopak problemów mieć nie będzie, juz mógłby iść jakby był to dobry dom i w okolicach Wrocławia a co z oczkami to będziemy wiedzieć dzisiaj, dzisiaj idzie do Dr ale nie wiem o której, pewnie późnym wieczorem dam Wam znać co i jak Quote
Nutusia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Trzymaj się Witolinko i bądź grzeczny. Resztę Ciotki załatwią ;) Quote
brzośka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 dobry dom to by miał u nas, tylko chłop się nie zgadza :placz: niestety ma rację, nie możemy mieć trzeciego psiaka :shake: ale ja się w Witusiu zakochałam bez pamięci!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Nutusia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 U mnie to by się pewnie nawet ludzki chłop zgodził, ale ten psi ani myśli dopuścić konkurencję do swojego haremu... Quote
brzośka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 no ten problem też u mnie występuje... księciunio-akita nie toleruje żadnych samców, a i niektórym samicom się obrywa czasem ;) dlatego się nie upieram, bo wiem że nie możemy dać mu domu, ale zauroczył mnie wyjątkowo :loveu: i wcale mnie nie cieszą wiadomości, że znajdzie szybko dom, bo jak to? ktoś ma MOJEGO Witusia wychowywać?? :evil_lol: Quote
xmartix Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 (edited) szalona kobieta z Brzośki słuchajcie, mam złe wiadomości dr stwierdził brak poprawy przez ten tydzień od kiedy jest leczony, jest nawet gorzej, dr mówił, że szanse się zmniejszają, kazał podawać Witusiowi to samo i za tydz znowu na kontrolę :shake: dodam, że w dt jest miły i grzeczny, natomiast strasznie boi się miasta i innych psów Edited March 15, 2012 by xmartix Quote
mestudio Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 To trzeba pieseczkowi szukać domu w pięknej dzielnicy willowej na uboczu aby nie miał stresa. Quote
Nutusia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jeśli domek będzie cierpliwy i kochający, to może być nawet w centrum metropolii ;) Witunio się przyzwyczai, jeśli będzie czuł wsparcie opiekunów. Tak było z naszym ślepiutkim Krecikiem, który z naszej cichej i spokojnej wsi trafił do miasta... Quote
Satrina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 O cholera, a może jakiś inny wet by się wypowiedział??? Quote
xmartix Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 dr Kiełbowicz jest podobno najlepszy Quote
wieso Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 pieniazki, przekazalam wyruszyly dzisiaj w droge :), biedny chlopczyna, moze szukac jeszcze lepszego wet ? Quote
malawaszka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 xmartix napisał(a):dr Kiełbowicz jest podobno najlepszy też mi się tak wydaje, bo sporo dobrego slyszałam o tym dr nie ma w Polsce wielu okulistów Quote
DT PSY MIRONA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Drogie Ciotki. Dr Kiełbowicz wie co mówi. To złe wieści i musimy się z tym pogodzić. Dolegliwości Witusia konsultowane były również u "ludzkich" okulistów - diagnoza i rokowania zostały przez nich potwierdzone, choć każdy z nich nie wykluczał poprawy. Szanse były 50:50. Teraz wiemy, że warunki w jakich przeżył zimę i zaniedbania spowodowały nieodwracalne zmiany wzroku. Cieszmy się, że żyje, że jest zdrowy (choć kaleka) i URATOWANY z tego syfu !!!! ps Robicie dla tego Słodziaka wspaniałą robotę. Szczery podziw. Wielkie dzięki ode mnie :-*** Quote
brzośka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Wituś jest cudny! i nie musi widzieć swojego człowieka, żeby obdarzyć go miłością i jak się znajdzie człowiek odpowiedni dla Witusia, to będzie o tym wiedział i zupełnie nie będzie mu to przeszkadzać a tego :angryy: :angryy: :angryy: co mu to zrobił to ja sobie chyba odwiedzę :mad::mad::mad: Quote
wieso Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 brzośka napisał(a): a tego :angryy: :angryy: :angryy: co mu to zrobił to ja sobie chyba odwiedzę :mad::mad::mad: pomoge..... Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wituś ogłoszony na naszym forum, będzie na stronie głównej Fundacji, FB, NK i ma tablicę oraz gratkę. Namiary adopcyjne podane są na mnie- po odsianiu ew. świrów, będę kierowała do Was. Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Tablica: http://tablica.pl/oferta/bokser-mix-witus---fundacja-boksery-w-potrzebie-IDSSR9.html Gratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20784951_bokser_mix_witus_fundacja_boksery_w.html Wituś na fejsie: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=345939482118412&set=a.172859709426391.40712.105741139471582&type=3 i na stronie: http://fundacja-bokserywpotrzebie.pl/witus-dolnoslaskie nasza klasa Quote
xmartix Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 na Wicia przyszło: 105 Zł, dziękujemy :) 12.03 Brzośka 50 zł 13.03 Aurelia K. 25 zł 13.03 Magdalena B. 30 zł Quote
wieso Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 co tu taka cisza,.... zadnych wiadomosci od chlopczyka..... czy moja kasa juz doszla ? Quote
xmartix Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 (edited) dzięki, odpisałam Pani wieso, zaraz się dowiem Wituś jutro ma iść do nowego domu, Państwo z ok. Wrocławia, małżeństwo 40-latków, bez dzieci, dom z ogrodem. jak wszystko się uda to ściągamy ogłoszenia edit: jest wpłata wieso 200 zł :crazyeye: ale dużo! Bardzo dziękujemy! :) i jest wpłata od Satriny 10 zł, tez dziękujemy :) z tego co wiem to Wituś był dwa razy u okulisty i razem wydano 180 zł na same leki, niebawem też ma być, ale jak domek wypali to oni już będą płacić Edited March 22, 2012 by xmartix Quote
giselle4 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 wieso napisał(a):pomoge..... mnie tez wezcie:( Quote
Recommended Posts