Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MI by nawet nie przeszkadzalo, gdzyby byla jak moj Elmo.:loveu: ..Ale nie moge przekonac tych uparciuchow:shake:
Nie wiem co mam zrobic, juz im powiedzialam, ze innego nie chce:diabloti: Maja pomyslec...Szkoda mi jej niesamowicie:placz: jest taka sliczna:loveu:
A moze wy macie jakies dobre argumenty??:razz: Wykorzystam kazdy pomysl, jesli mialby pomoc:evil_lol:

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rybc!a']

Średniej wielkości, młoda sunia, podchodzi do bramy cieszy się, ale po chwili, odchodzi bo myśli, że nikt jej już nie weźmie.

Ma mniej więcej dwa lata, jest naprawę ładna, wyjątkowo zadbana i czysta. Czy w jakimś sercu znajdzie się dom dla Luli ?

Sunia akceptuje suki, dzieci, dorosłych. Jest wyjątkowo ... " czysta ", a w schronie widuję ją już jakiś czas.

niewiarygodnie piękna :loveu: czy jest gdzieś ogłaszana?
(przepraszam, nie przeczytałam całego wątku :oops: )

koniecznie dopiszcie w tytule, że jest kudłata

Posted

Według mnie w pierwszym poście powinna być informacja
w jakim schronisku znajduje się Lula i jaki jest jej numer schroniskowy.
Do tego nr telefonu do wolontariuszki albo bezpośrednio do schroniska.
Na dogomanię zagląda dużo osób nie zarejestrowanych,
to może ułatwić adopcję tej cudnej suni.

Posted

[quote name='mulinka']Według mnie w pierwszym poście powinna być informacja w jakim schronisku znajduje się Lula i jaki jest jej numer schroniskowy. Do tego nr telefonu do wolontariuszki albo bezpośrednio do schroniska.
Na dogomanię zagląda dużo osób nie zarejestrowanych,
to może ułatwić adopcję tej cudnej suni.

Rybc!a - jeśli to możliwe jak najszybciej uzupełnij dane na pierwszej stronie - chcę rozesłać maile z Lulą tu i tam a nie wiem gdzie jest i do kogo dzwonić, gdyby ktoś się w Luli zakochał

Posted

Tu Rybc!a. Jestem u Basi. Nie chcę się wylogowywać, bo Basia zapomniała swojego hasła. Postu uzupełnić nie mogę , bo nie jestem na swoim koncie.

Lula to około 1-2 letnia suczka ( nie mam pewności, ale ze starych zdjęć wynika, że w sierpniu była szczeniakiem )
Jest bardzo kochaną, przymilną suczką.
Bardzo " dba " o swój wygląd.
Dobrze dogaduje się z suczkami.
Myślę że w sprawie kontaktu, to bezpośrednio do mnie:
e-mail: [email protected]
GG : 5722414

Dzięki za pomoc

Posted

Nie chcę się wylogowywać, bo Basia zapomniała swojego hasła.

Rybciu powiedz BAsi że jest taka opcja zapominiałam hasła. I wtedy przyśla nwoe hasło i można zmienic potem w profilu na te nowe swoje:p

Posted

[quote name='basia0607']Tu Rybc!a. Jestem u Basi. Nie chcę się wylogowywać, bo Basia zapomniała swojego hasła. Postu uzupełnić nie mogę , bo nie jestem na swoim koncie.

Lula to około 1-2 letnia suczka ( nie mam pewności, ale ze starych zdjęć wynika, że w sierpniu była szczeniakiem )
Jest bardzo kochaną, przymilną suczką.
Bardzo " dba " o swój wygląd.
Dobrze dogaduje się z suczkami.
Myślę że w sprawie kontaktu, to bezpośrednio do mnie:
e-mail: [email protected]
GG : 5722414

Dzięki za pomoc

dziękuję Rybc!a, pozdrawiam Basię :)

Lula jest prześliczna - bajkowa :loveu: