Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AtaO napisał(a):
Poproszę o n-r konta na PW - cosik się dorzucę :)

A Ty to chyba bank obrabowałaś;P

Kto jeszcze dorzuci się na szczepienia Sarusi?No i musimy myśleć o sterylce!

Posted

dziękuję za śliczne szeleczki. Doszły wczoraj, ale minęłam się z listonoszem. Pasują, Saruni też się podobają. A ja mam Wam podać swój numer konta czy jak to rozwiązujemy?

Posted

Avilia napisał(a):
A Ty to chyba bank obrabowałaś;P

:) Banku nie obrabowałam, w Totka niestety też nie udało mi się wygrać, ale obiecuje jak tylko sytuacja finansowa poprawiłaby się
co nieco, to psiaki będą się miały jeszcze lepiej. Musimy sobie i psiakom jakoś pomagać :)

A gdzie ten n-r konta, bo jakoś go nie widzę.

Posted

Nie ma skarbnika... Już nie miałam brać na siebie żadnego psiaka, ale ewentualnie jeszcze Sarunię, klona mojego ukochanego, bezdomnego do tej pory Pepuia, bym się zgodziła. Ale myślę, że nie ma co przedłużać dojścia pieniążków do dt. Może lepiej, aby to helen90 wysłała nr konta do Cioteczek/Wujaszków. Na wątku każdy napisze, ile może wpłacić i przeleje bezpośrednio na konto domku, a domek będzie informował o wpłatach.

Posted

helen90 napisał(a):
szeleczki jeszcze nie dotarły i a suchą z ręki zje:)

Podaj na PW adres i nr telefonu, to zamówię karmę dla małej.

Posted

Pawłowi i AtaO dziękuję za wpłaty :* życzę Wszystkim miłego dzionka, równie słonecznego jak tego ten w Nysie. A Sarunia będzie dziś zwiedzała Świat, odwiedzi ze mną dziś okolice Lądka Zdroju i pozna moich podopiecznych. Będzie można Ją reklamować, że może być pomocna przy dogoterapii :D

Posted

[quote name='helen90']81 1090 2330 0000 0001 1210 8247 ( bank BZ WBK)
Helena Żakowska
Świerki 188
47-450 Świerki
z góry dziękuję. ;)

A ja do karmy mam inny adres ?

Posted

helen90 napisał(a):
Sara odwiedziła dziś Głubczyce, jechałyśmy kultowym maluchem rocznik 85 robić inwentaryzację ! i dostała mnóstwo jedzenia ^^

O kurczę!Podróżniczka:)