Klaudus__ Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Sarusia to młoda ok. 1,5 roczna sunia. Jest niesamowicie żywiołowa. Uwielbia kontakt z człowiekiem. Tylko by się tuliła. Niestety ma cieczkę. Miejmy nadzieję,że nie będzie w ciąży... Niestety zdjęcia nie są jakieś super, ponieważ to żywe srebro. Skacze, tuli się - nie ma czasu stanąć nawet na chwile ;-) Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Quote
Avilia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Aaaa mini Sarusia!;D To jest dopiero super sunia!Błagam o tymczas dla niej!Jest przeuroczą dziewczyną.Szkoda,żeby pojechała do Mysłowic:( Quote
Avilia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Dogo07']Jaka bida.[/QUOTE] Ale jaka fajna!Gdyby mogła to by się do człowieka przykleiła.Tak mi jej szkoda:( Quote
Lobaria Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Avilia']Ale jaka fajna!Gdyby mogła to by się do człowieka przykleiła.Tak mi jej szkoda:( Nie mogąc zobaczyć jej zdjęć na dogo, wkleiłam do mojej galerii na portalu nagrzyby.pl. Ona wygląda jak siostra Pepunia... http://www.galeria.nagrzyby.pl/v/users2/EWF/2009/Humor/Zwierzaki/?g2_page=24&g2_fromNavId=xbd5a6ac4 Tylko 100 razy smutniejsza... Trzeba ja uratować Quote
Justyna Lipicka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 jak zobaczyłam to zdjęcie to to samo pomyślałam Quote
Lobaria Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Dalsze zdjęcia Saruni z nast strony mojej galerii. Serce się kraje, ona nie może do Mysłowic... http://www.galeria.nagrzyby.pl/v/users2/EWF/2009/Humor/Zwierzaki/?g2_page=25 Quote
Onaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Napisałam na watku As, jest możliwe dt na 4 miesiące za zwrot kosztów. Psiak musi być łagodny. Myślałam o Saruni. Quote
Lobaria Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Jest jeszcze jedna czarna maluda z Pszczyny, serce się kraje... http://www.dogomania.pl/threads/223872-Wystraszona-czarnulka-Izi-b%C5%82agamy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-szukaniu-dt-ds! Quote
Onaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ta osoba z fb myślała o kudłaczku, bo na fb prowadzę profil Kudłacze do adopcji. Ale decyzja należy do Klaudus. Dajcie znać, jutro chyba tzreba już będzie wiedzieć. Bo to dt w Nysie i jechałaby z Asem po drodze. Quote
Lobaria Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Dogo07']Ta osoba z fb myślała o kudłaczku, bo na fb prowadzę profil Kudłacze do adopcji. Ale decyzja należy do Klaudus. Dajcie znać, jutro chyba tzreba już będzie wiedzieć. Bo to dt w Nysie i jechałaby z Asem po drodze.[/QUOTE] Klaudia ma problemy z wejściem na dogo. Próbuję się dodzwonić. Trzeba Sarunię wywieźć w bezpieczne miejsce. Quote
Justyna Lipicka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 trzeba pilnie rozgłaszać Sarunię by zebrać na weta, karmę Quote
elik Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Deklaruję zakup 20 kg suchej karmy dla suni. Myślę, że starczyłoby to dla takiego maleństwa na całe 4 m-ce. Jeśli braknie, to dokupię Quote
elik Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dogo07 masz zapełnioną skrzynkę, nie przyjęła mojej odpowiedzi :) Quote
Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 to super, teraz trzeba ją też pilnie zabrać ze schronu, by była bezpieczna i mogła jechać z Asem (i Aszka?) rozmawiał ktoś z Klaudią? podrzucie mi wątek Aszki!! Quote
Onaa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Czyli potrzeba pieniążków na wykup, weta, ew. pobyt w klinice, szczepienia. Quote
Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 jakby była zabierana dziś z Asem to potrzebujemy 40zł (wykup), 3 doby w klinice (3x24zł) plus szczepienia... może wkleje do wątku Asa na fb? może ktoś jej pomoże $?? Quote
Sara2011 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']jakby była zabierana dziś z Asem to potrzebujemy 40zł (wykup), 3 doby w klinice (3x24zł) plus szczepienia... może wkleje do wątku Asa na fb? może ktoś jej pomoże $??[/QUOTE] Podajcie proszę nr konta na pw, przeleję pieniążki na wykup sunieczki. Quote
Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 jak tylko Avilia będzie to wyśle, dzieki!! Quote
Avilia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']jakby była zabierana dziś z Asem to potrzebujemy 40zł (wykup), 3 doby w klinice (3x24zł) plus szczepienia... może wkleje do wątku Asa na fb? może ktoś jej pomoże $?? Ale jeszcze nie jest ustalone gdzie sunia miałaby być wyciągnięta!Jeszcze się nie kontaktowałyśmy z DT w Nysie,a tam ewentualnie miałaby jechać.O tym DT w Nysie wiem tylko tyle,że jest to młoda dziewczyna,studentka!Nic więcej.Nikt nie podał mi kontaktu na tą dziewczynę. ASZKA MIAŁABY JECHAĆ DO ZUZI DO HOTELIKU,ALE MAMY TYLKO 200ZŁ DEKL.STAŁEJ.NIE MAMY JEJ GDZIE PRZETRZYMAĆ DO CZASU TRANSPORTU,NIE MAMY KASY NA WYKUP. Quote
Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Avilia w związku z dt w Nysie to napisz PW do Dogo07, ona ma kontakt z tym dt! z P. psy w weekend nie można brać? Quote
Avilia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']Avilia w związku z dt w Nysie to napisz PW do Dogo07, ona ma kontakt z tym dt! z P. psy w weekend nie można brać?[/QUOTE] Nie można. Quote
Recommended Posts