Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PODSUMOWANIE:

1. ASZKA: lika1771 - 200 zl stala + paulinken - 10 zl stala + asia-s - 10 zl stala - razem stalych na teraz 220 zl + lika1771 - zaplaci za wykup

2. SARA: elik - kupi 20 kg karmy, jesli nie starczy dokupi, + Sara2011 - zaplaci za wykup

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O co chcecie zapytać ?
Narazie tej osoby z Nysy nie ma na fb, ale zapytałam czy mogę podać jej nr tel. i wtedy będziecie miały bezpośredni kontakt z nią.
Jeśli natomiast nie chcecie to będę szukała do tego dt innego kudłaczka w potrzebie, to nie ma sprawy.

Posted

[quote name='Dogo07']O co chcecie zapytać ?
Narazie tej osoby z Nysy nie ma na fb, ale zapytałam czy mogę podać jej nr tel. i wtedy będziecie miały bezpośredni kontakt z nią.
Jeśli natomiast nie chcecie to będę szukała do tego dt innego kudłaczka w potrzebie, to nie ma sprawy.[/QUOTE]

Kochana, trzymaj ten domek dla Sarusi... możesz podać nr tel Klaudii, lub mój - 508 502 280. Mam kontakt z Klaudią. Teraz tam w P. jest zamieszanie, Klaudia wzięła dziś 3 psy, w tym ciężko chorego Denisa.

Posted

[quote name='Lobaria']Kochana, trzymaj ten domek dla Sarusi... możesz podać nr tel Klaudii, lub mój - 508 502 280. Mam kontakt z Klaudią. Teraz tam w P. jest zamieszanie, Klaudia wzięła dziś 3 psy, w tym ciężko chorego Denisa.[/QUOTE]

Czyli nie wzięła Saruni :( ?

Ja mam nr tel. do DT w Nysie. Podam na pw, tylko komu ?

Posted

[quote name='Dogo07']Czyli nie wzięła Saruni :( ?

Ja mam nr tel. do DT w Nysie. Podam na pw, tylko komu ?[/QUOTE]
Przede wszystkim Klaudii, ale, że Ona czasami nie może odbierać tel, to również do mnie, plizz.

Posted

Rozmawiałam z Panią z Nysy, wymieniłyśmy się też mailami, wszystko oki. Od teraz pilotuję losy Saruni, siostry Pepunia.
Transport suni do Nysy do uzgodnienia, ale po weekendzie.

Posted

Spokojnie - w poniedziałek mała nigdzie nie pojedzie.
Jednak mam takie pytanie - czy jest szansa sprawdzić ten dt?
Wiem,że Pani robi wspaniałe wrażenie,bo Lobaria mi to już powiedziała.
Jutro,albo w pon. się dowiem kiedy koniec Jej kwarantanny.
A tymczasem bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu.
Może znajdzie się jakiś wspaniały ds? :)

Posted

Ten dt jest sprawdzony.
Jeśli Sarunia nie potrzebuje tego dt, to może inny zagrożony psiak pszczyński mógł tam jechać.
W każdym razie jeśli z Waszej strony nie będziecie potrzebować tego dt, to ja zaraz będę szukać tam innego kudłaczka, bo wg mnie szkoda żeby się dt zmarnował, skoro to zawsze jest szansa dla psiaka.

Posted

[quote name='Dogo07']Ten dt jest sprawdzony.
Jeśli Sarunia nie potrzebuje tego dt, to może inny zagrożony psiak pszczyński mógł tam jechać.
W każdym razie jeśli z Waszej strony nie będziecie potrzebować tego dt, to ja zaraz będę szukać tam innego kudłaczka, bo wg mnie szkoda żeby się dt zmarnował, skoro to zawsze jest szansa dla psiaka.
[/QUOTE]

Jeśli piszesz, że ten dt jest sprawdzony, to wszystko oki, zresztą nie przypuszczam, abyś proponowała bez sprawdzenia.

Posted

Jak się nie ma wyjścia to każda pomoc jest dobra :).
A na fb czasami ludzie oferują pomoc, już wielu kudłaczkom tak mi się udało pomóc dzięki fb.

Posted

[quote name='Dogo07']Jak się nie ma wyjścia to każda pomoc jest dobra :).
A na fb czasami ludzie oferują pomoc, już wielu kudłaczkom tak mi się udało pomóc dzięki fb.[/QUOTE]

Daj, proszę, linka do fb, gdzie są Twoje kudłaczki, bedę udostepniać i wysyłać - tyle na fb potrafię...

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']kiedy Sarze sie kwarantanna kończy? bo jakbyście się decydowały na en dt koło Nysy to już można ogłaszać, że szukamy transportu na tej trasie...[/QUOTE]
Klaudia wczoraj mówiła, że w pn będzie wiedziała

Posted (edited)

Jestem w ciągłym kontakcie z chętnym dt w Nysie, Pani oczekuje Saruni już w poniedziałek, ale bez współpracy Klaudii nic nie zrobię.
Szkoda, bo to nie jest płatny dt, ewentualnie za zwrot weta, bo karma załatwiona. Nysa leży 50 km w bok od trasy Katowice - Wrocław, gdzie będą w pn jechały dwa psiaki z Pszczyny.

Edited by Lobaria
Posted

Ewentualnie widzialam ze w srode z Krakowa jedzie dziewczyna ze swoim psem do wroclawia a za tydzien sobota niedziela Doda ma zabierac Aramisa z Pszczyny i Fige tez tam po drodze bo pisalam z nia kiedy by mogla jechac do Wroclawia

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']Ewentualnie widzialam ze w srode z Krakowa jedzie dziewczyna ze swoim psem do wroclawia a za tydzien sobota niedziela Doda ma zabierac Aramisa z Pszczyny i Fige tez tam po drodze bo pisalam z nia kiedy by mogla jechac do Wroclawia[/QUOTE]

To byłaby może szansa na przewiezienie Saruni, o ile Klaudia zdecyduje się na ten dt.

Posted

[quote name='Lobaria']Jestem w ciągłym kontakcie z chętnym dt w Nysie, Pani oczekuje Saruni już w poniedziałek, ale bez współpracy Klaudii nic nie zrobię.
Szkoda, bo to nie jest płatny dt, ewentualnie za zwrot weta, bo karma załatwiona. Nysa leży 50 km w bok od trasy Katowice - Wrocław, gdzie będą w pn jechały dwa psiaki z Pszczyny.[/QUOTE]

Po pierwsze dwa psiaki jadą jutro a nie w poniedziałek,a po drugie Sarusia jest jeszcze na kwarantannie.O czym Klaudia pisała.Niestety żadna z nas cudów nie zrobi-14 dni kwarantanny to 14 dni...

Posted

A co będzie,jeżeli Sarusia nie będzie umiała zostać sama w domu,zniszczy coś czy nie będzie umiała się załatwiać na spacerach?DT będzie z nią pracował czy karze po nią przyjeżdżać i zabierać?To nie może być takie hop siup,że oooo jest tymczas to dajemy tam psa.