Lobaria Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 DT Saruni czeka jutro na dziewczynkę, trzymajmy kciuki... Quote
Avilia Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Jeszcze jeden biedak z Pszczyny który we wtorek pojedzie do Mysłowic:( http://www.dogomania.pl/threads/224354-Maleńki-Richard-za-3-dni-trafi-do-umieralni...-(-Brak-perpektyw-na-pomoc.?p=18802191#post18802191 Quote
Avilia Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 paulinken napisał(a):Co z malutką? Malutka pojedzie jutro do DT do Nysy. Ale trzeba by pomóc ją ogłaszać.Szukać domu.Nie może być od teraz "echa" na wątku. Quote
Lobaria Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Avilia napisał(a):Malutka pojedzie jutro do DT do Nysy. Ale trzeba by pomóc ją ogłaszać.Szukać domu.Nie może być od teraz "echa" na wątku. Jak domek tymczasowy pozna ciut Sarunie, zdjęcia dobre porobi, to bedziemy ogłaszac. Quote
Avilia Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Lobaria napisał(a):Jak domek tymczasowy pozna ciut Sarunie, zdjęcia dobre porobi, to bedziemy ogłaszac. DT zarejestruje się na Dogo,czy będziemy mieli łącznika pomiędzy domkiem,a nami? Quote
Lobaria Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Avilia napisał(a):DT zarejestruje się na Dogo,czy będziemy mieli łącznika pomiędzy domkiem,a nami? Być może się zarejestruje, dziś omawiałyśmy najważniejsze kwestie. Zaproponowałam rejestrację, Pani jest otwarta, zobaczymy. Quote
AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Informacja z ostatniej chwili - SARUNIA - wyjechała z Pszczyny i jest już bezpieczna:multi: Teraz już tylko podróż do Nysy. Jest ogromnie szczęśliwa, skacze, piszczy i całuje Pawel11 został już cały wylizany z góry na dół :) Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 AtaO napisał(a):Informacja z ostatniej chwili - SARUNIA - wyjechała z Pszczyny i jest już bezpieczna:multi: Teraz już tylko podróż do Nysy. Jest ogromnie szczęśliwa, skacze, piszczy i całuje Pawel11 został już cały wylizany z góry na dół :) Dziękuję za wieści - trzymam kciukasy mocno. Szczęśliwej podróży!!!! Quote
AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Jestem w kontakcie z "transportem" - Sarunia jest niesamowicie żywiołowa i radosna. Wskakuje Pawłowi na głowę i w sumie szkoda, że minęły mrozy, bo mogłaby zastępować czapkę :) Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 AtaO napisał(a):Jestem w kontakcie z "transportem" - Sarunia jest niesamowicie żywiołowa i radosna. Wskakuje Pawłowi na głowę i w sumie szkoda, że minęły mrozy, bo mogłaby zastępować czapkę :) Cieszy się, że została wyrwana z koszmaru :lol: Quote
AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Za niedługo Sarunia będzie w Nysie :) Zostało im już tylko kilkanaście km. Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 AtaO napisał(a):Sarunia, już w nowym domku:multi: Super, dam dalsze wieści, jak tylko bedę coś wiedziała. Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dogo07 napisał(a):To znaczy chyba w dt :). Tak, w DT. Karmę obiecała Ciocia Elik. Sarunia nie ma szeleczek, a te są konieczne. Teraz czas na pomoc domkowi tymczasowemu, skoro dziewczynka już bezpieczna. Serdecznie dziękujemy za odwiezienie Saruni :Rose: Quote
helen90 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Witam! właśnie Sarusia do mnie dotarła.:) jest bardzo żywiołowa ale przy tym bardzo pocieszna, kocha cały Świat. później wrzucę fotki niuni Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 helen90 napisał(a):Witam! właśnie Sarusia do mnie dotarła.:) jest bardzo żywiołowa ale przy tym bardzo pocieszna, kocha cały Świat. później wrzucę fotki niuni Serdecznie witamy na dogo. Quote
helen90 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dziękuję za przywitanie :) a więc tak, ja się trochę spóźniłam do Nysy bo musiałam domek odwiedzić i Sarunię odebrał współlokator. Na dzień dobry zostawiła niespodziankę w łazience, ale nie ma co się dziwić, przejechała kilka kilometrów więc musiała się załatwić. Wziełam ją na spacer, całkiem grzeczna na smyczy, trochę ciągnie, ale po pewnym czasie pewnie jej minie. Zaczepia każdego, kto koło niej przejdzie i wdzięczy się do innych psiaków. Zrobiłam Jej jedzonko, zeżarła sam boczuś, ryż z warzywkiem olała :P a teraz sobie siedzi zadowolona koło mnie i merda ogonkiem. I jest zakochana w koszatniczce, co chwilę jej dogląda. Pewnie chętnie by ją zjadła, bo się interesowała mocno kretowiskami w parku. Quote
helen90 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A koszatniczka zwana Żulem siedzi sobie i ja ignoruje. Sarusia w sumie zwraca na nią uwagę wtedy gdy się krząta po klatce albo nawołuje. Quote
AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Migawki z podróży Saruni do Nysy :) A tu chyba będę sobie spała :) Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Jak każdy porządny psiak - wie, do czego służy kanapa... Quote
Recommended Posts