Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Avilia']A co będzie,jeżeli Sarusia nie będzie umiała zostać sama w domu,zniszczy coś czy nie będzie umiała się załatwiać na spacerach?DT będzie z nią pracował czy karze po nią przyjeżdżać i zabierać?To nie może być takie hop siup,że oooo jest tymczas to dajemy tam psa.[/QUOTE] Ten domek jest sprawdzony, tak zapewnia Dogo07. Ale kwarantanny nikt nie przeskoczy... Quote
Avilia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Lobaria']Ten domek jest sprawdzony, tak zapewnia Dogo07. Ale kwarantanny nikt nie przeskoczy...[/QUOTE] Kto jest w kontakcie z tym DT?Ty czy Dogo? Quote
Justyna Lipicka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 ok, kwarantanna jest "gwarantuje" ze jak bedzie wywoz to ona nie pojedzie? Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Avilia']Kto jest w kontakcie z tym DT?Ty czy Dogo?[/QUOTE] Dogo dała mi namiar na Panią i ja jestem w kontakcie. Ale dt może przecież wziąć inną biedę, nic na siłę. Teraz i tak jest kwarantanna Saruni. Quote
Avilia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Jak jest na kwarantannie to nie pojedzie-tyle wiemy. Wobec tego Lobaria jak możesz to napisz w moim czy Klaudii imieniu do DT pytanie co zrobi jeżeli pies nie będzie potrafił zostać sam w domu,nie będzie potrafił się na spacerach załatwiać,albo co będzie jak pogryzie kapcia,buta,itd.-Żeby nie było to nie jest złośliwość, poprostu chcemy mieć pewność,że jeżeli któryś z problemów wystąpi to nie będziemy miały telefonu "zabierać psa w kieszeń". To jest pies ze schronu,nie wiemy jak się zachowuje w domu.Może być aniołkiem,ale może też mieć jakieś problemy z zachowaniem-niczego żadna z nas nie może powiedzieć "na pewno się nie zsika,nie zje kapcia,będzie cichutka jak zostanie sama" - z tym DT powinien się liczyć. Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Avilia']Jak jest na kwarantannie to nie pojedzie-tyle wiemy. Wobec tego Lobaria jak możesz to napisz w moim czy Klaudii imieniu do DT pytanie co zrobi jeżeli pies nie będzie potrafił zostać sam w domu,nie będzie potrafił się na spacerach załatwiać,albo co będzie jak pogryzie kapcia,buta,itd.-Żeby nie było to nie jest złośliwość, poprostu chcemy mieć pewność,że jeżeli któryś z problemów wystąpi to nie będziemy miały telefonu "zabierać psa w kieszeń". To jest pies ze schronu,nie wiemy jak się zachowuje w domu.Może być aniołkiem,ale może też mieć jakieś problemy z zachowaniem-niczego żadna z nas nie może powiedzieć "na pewno się nie zsika,nie zje kapcia,będzie cichutka jak zostanie sama" - z tym DT powinien się liczyć.[/QUOTE] Oki, zapytam w porozumieniu z Dogo, być może Ona już taki wywiad przeprowadziła. Zdjęcia Saruni zniknęły z pierwszego postu Klaudii, więc wstawię je w następnym poście - skopiowałam je do mojej galerii. Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Wstawię jutro, muszę je obrobić / przyciąć /. Quote
Avilia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Lobaria']Oki, zapytam w porozumieniu z Dogo, być może Ona już taki wywiad przeprowadziła. Zdjęcia Saruni zniknęły z pierwszego postu Klaudii, więc wstawię je w następnym poście - skopiowałam je do mojej galerii.[/QUOTE] Super. Kurde nie tylko te zdjęcia zniknęły;/ Quote
Bazyliszek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy 50 ogłoszeń 10 zł 25 ogłoszeń 5 zł http://www.dogomania.pl/threads/2240...-do-20.03.2012 Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Avilia']Super. Kurde nie tylko te zdjęcia zniknęły;/[/QUOTE] Coś się dzieje na dogo, zdjęcia widoczne są w połowie, dlatego muszę przyciąć, aby Sarunia była widoczna w całości. Zrobię to jutro, trochę z tym roboty , aby wymienić w galerii zdjęcia. Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Dogo07'] Nie wiem, jak u Was, ale u mnie widoczna jest tylko polowa zdjęcia - pięknego pysia nie widać... Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Avilia']Ja widzę całe zdjęcie.[/QUOTE] To już nie wiem, co się u mnie dzieje... Quote
Klaudus__ Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Ja też widzę całe zdjęcie. Dzisiaj wrzucę wszystkie zdjęcia Sarci jakie mam. Ale jeszcze muszę jeden wątek założyć i jadę po Aszkę. Więc muszę się streszczać. Quote
Justyna Lipicka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ja też widzę całe zdjęcie:) zapraszam na bazarek ogłoszeniowy z którego dochód jest przeznaczony na pszczyńskie 2 pieski http://www.dogomania.pl/threads/224029-MINI-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!!-Do-14.03.12-godz-20.00-na-2-pszczy%C5%84ski****** Quote
Sara2011 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Co z Sarusią? Czy ona nadal w tej przechowalni? Jakie są plany wobec niej? Quote
Avilia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Sara2011 napisał(a):Co z Sarusią? Czy ona nadal w tej przechowalni? Jakie są plany wobec niej? Sunia nadal czeka.Nic dla niej nie mamy.Jeżeli do poniedziałku nie opuści PSzczyny to jedzie we wtorek do MYSŁOWIC. Quote
Lobaria Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Sara2011 napisał(a):A co z tym DT, który miał być dla suni? Jurto będę konkretnie rozmawiać, dziś już za późno. A do przeklętych Mysłowic nie może pojechać. Quote
Onaa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 DT dla suni w Nysie chyba nadal czeka ? Skoro jednak sunia może wyjechać do Mysłowic to trzeba ruszyć z organizacją transportu na pon. lub wtorek. Quote
Klaudus__ Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Trzeba organizować transport jak najprędzej. Jak tak dalej pójdzie - we wtorek Jej już nie będzie. Quote
Sara2011 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Kto może potwierdzić czy DT w Nysie czeka jeszcze na Sarę? I czy to jest BDT? Quote
Onaa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) Sara2011 napisał(a):Kto może potwierdzić czy DT w Nysie czeka jeszcze na Sarę? I czy to jest BDT? Pisałam wcześniej że jest to dt za zwrot kosztów, na czas ok. 4 miesięcy. Fundatorkę karmy już mamy, teraz trzeba więc organizować transport. A na resztę kosztów, typu szczepienie na pewno się jakoś uzbiera. Tak, dt w Nysie cały czas czeka na Sarunie. Edited March 9, 2012 by Dogo07 Quote
Recommended Posts