Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyłączam się do Lobarii i również dziękuję z całego serducha. Ano szkoda, no ale nic, gdybym miała katapultę, może udałoby mi się szybciej do Nysy trafić.

Posted

Cudownie, że Sarunia juz bezpieczna:-).
Cioteczki, wcześniej deklarowałam że zapłacę za wykup Saruni. Ktoś już zapłacił za wykup, dlatego chcę zwrócić te pieniążki. Poproszę nr konta na PW. Jeśli te pieniążki nie są Saruni juz potrzebne, to może być na wykup czy inne potrzeby dla innego pieska.

Posted

Myślę że Sarunia będzie potrzebować pieniążków na weta, szczepienia i na sterylkę w niedługiej przyszłości.
Tak że każdy grosik potrzebny :).

Posted

Dogo ma chyba cały czas zapchaną skrzynke ^^ powiem Wam,że Sarunia płacze. Zeszłam na chwilę do piwnicy a ta już lamenty pod drzwiami i drapie. Właśnie obrabia drewienka na rozpałkę. Aportuje, ale patyczka to ona nie odda, chyba,że udaję ze cale mi na nim nie zależy, A co do spraw organizacyjnych to jutro pójdę z nią do weta, zrobimy książeczkę i szczepienia.

Posted

robiłam jej sznurki z materiału, ale średnio ją interesują, woli drewienko. Jutro kupie jej jakąś kość do gryzienia:) Oczywiście,że nie wyrzucę ! Młoda jest, musi się wyszaleć trochę to zmądrzeje. A ja mam w końcu kompana do biegania. Nie martwcie się, jest bezpieczna:)

Posted

helen90 napisał(a):
robiłam jej sznurki z materiału, ale średnio ją interesują, woli drewienko. Jutro kupie jej jakąś kość do gryzienia:) Oczywiście,że nie wyrzucę ! Młoda jest, musi się wyszaleć trochę to zmądrzeje. A ja mam w końcu kompana do biegania. Nie martwcie się, jest bezpieczna:)

A moze Sarunia potrzebuje kompana do zabaw;) Mozemy podesłać Tobie jej sobowtóra, Pepunia:loveu:

Posted

oj, nie kuś nie kuś ! bo mnie z mieszkania wyrzucą, jeszcze się chłopaki wystraszą, że przygarnę wszystko co się da :D choć myślę,że może to nie byłby taki głupi pomysł...Na razie muszę odmówić. A podobny do niej straszliwie jest!

Posted (edited)

[quote name='helen90']oj, nie kuś nie kuś ! bo mnie z mieszkania wyrzucą, jeszcze się chłopaki wystraszą, że przygarnę wszystko co się da :D choć myślę,że może to nie byłby taki głupi pomysł...Na razie muszę odmówić. A podobny do niej straszliwie jest!

Pepe to moja miłość / dobrze, że Blunio nie podgląda, co ja wypisuję... /, a biedak w kojcu siedzi...
W dobrym, bezpiecznym miejscu, ale to nie domek...
Bardzo tęskni za ludziem, az sie serce kraje...

Edited by Lobaria
Posted

helen90 napisał(a):
postaram się poszukać jakiegoś dobrego DT albo DS, ale dwóch psiaków to teraz na prawdę mieć nie mogę, bo 2 do pracy nie zabiorę...

Wiemy, wiemy... Ale wspaniały domek dla Pepunia by się przydał, to straszna przylepa i też wesołek.