Jump to content
Dogomania

KRAKóW!! Porzucona dobermanka!!!Wiedziala gdzie sie przyblakac-ZOSTAJE!!:)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze no dzwonia ludzie,ale albo dom z psami albo kotami ...wtedy proponuje inne dobki;)
no i nie wiem co w koncu z ta nasza Miska,Pani mowila ze pracy jeszcze z nia troche trzeba po tej traumie,...a moze zostaie u nich...:oops:byloby najlepiej

Posted

W niedzielę rozwieszałam plakaty w okolicy Gorlic- byłam u mamy.Podszedł do mnie taki starszy pan i pyta co to mam. Więc ja mu mówię. On popatrzył na dobermankę i powiedział że jest śliczna ale na pewno bardzo droga. Wytłumaczyłam mu ze za darmo. nasunęła mi sie taka myśl ze może jakoś zaznaczać na tych plakatach bardziej wyraźniejaby do ludzi od razu docierało ze za takiego pieska nie trzeba płacić

Posted

mysle ze zle sie zrozumialyscie...nie chodzilo o to, ze ktos nie tratkuje psa jak czlonka rodziny (bo takim ludziom nie wydalabym zwierzaka) ale o to, ze facet myslal, ze to pies do sprzedania !! ale nie sadze, zeby duzo osob tak myslalo jak widzi taki plakat :|

Posted

u Miski wszytsko ok:)
jest przelagodna i ostatnio na spacerze naszczekaly na nia dwa kurduple a nasz dzielny brytan...spadl z mostku:evil_lol:nic jej sie nie stalo bo to tylko tak cofnela sie ale ukazuje to ze nie jest agresywna:)ale kurde wystraszona jeszcze:(
jest osoba zainteresowana nia bardzo z Wroclawia(bira dziekuje),bedzie sprawdzana w tym tygodniu a Pani zaprosila ja nawet na 2 dni w celu zapozniania...jesli ta osoba sie nie zgodzi to ja nie dam tam Miski bo ona nawet do pana w domu nie pala zbytnia miloscia wiec nie ma mowy by nagle znalazal sie w obcym miejscu z obca osoba...a dobre jest to ze ta osoba miala juz dobke i ma doswiadczenie...no zobaczymy

Posted

Czy są gotowe plakaty do wydrukowania?

Znajomi państwo ze sklepu, w któym zaopartuję się w karmę i akcesoria dla psa udostępniają miejsce na swojej stronie dla ogłoszenia adopcyjnego - jak mi prześlesz taki plakat czy tekst i zdjęcia, ja im wyślę.

Czekam na maila jakby co: [email protected]

Posted

karusiap na Żabińcu, a dokładnie na ulicy Konecznego. Na tej samej ulicy, jest też lecznica i są bardzo fajni weterynarze, a zwłaszcza jeden chłopak :loveu: U nich też można rozwiesić.

Posted

ok dziekuje,powiesze tam:)
wczoraj Kasiu dzownila,pisalam troche wyzej, ze u niej wszytsko ok ale zako****e sie w Pani i nawet Pana srednio lubi...chodzi na smyczy:)i wogole nie ma w niej cienia agresji!!!
na razie sterylke odwlekamy az dojdzie psychicznie do siebie...
wyslalam zainteresowanej osobie maila jak sie sytuacja przedstawia i ze Miska jest psem, z ktorym trzeba przyjechac sie zapozanc bo nie wiedze jej jak nagle trafia w obce miejsce i rece...ale brak odzewu na razie...