black sheep Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czy wznawiać aukcje? Bo się dziś skończyła. Quote
karusiap Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 tak owieczko...duzo osob dzwoni wlasnie z allegro i moze dzieki temu innemu psikowi sie uda... Quote
black sheep Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To czemu nic nie piszesz, że z allegro:) Ja się ciesze, jak to coś pomaga! Quote
karusiap Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 a to przepraszam owieczko...naprawde dobra robota:loveu: Quote
aisaK Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wspaniała robota, owieczko!!! A nasza modelka jest piekna...mozna się zakochac... Quote
aisaK Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hop Hop dobeczko, czy jest cos nowego?Czy szykuje się jakiś domek? Quote
karusiap Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 kurcze no dzwonia ludzie,ale albo dom z psami albo kotami ...wtedy proponuje inne dobki;) no i nie wiem co w koncu z ta nasza Miska,Pani mowila ze pracy jeszcze z nia troche trzeba po tej traumie,...a moze zostaie u nich...:oops:byloby najlepiej Quote
black sheep Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Czemu nie tak nie dzwonią w sprawie innych moich aukcji!:( Hopka do góry! Quote
aisaK Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Zadzwonią i do ciebie, Owieczko! Hopaj, Miśka! Quote
wtatara Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 W niedzielę rozwieszałam plakaty w okolicy Gorlic- byłam u mamy.Podszedł do mnie taki starszy pan i pyta co to mam. Więc ja mu mówię. On popatrzył na dobermankę i powiedział że jest śliczna ale na pewno bardzo droga. Wytłumaczyłam mu ze za darmo. nasunęła mi sie taka myśl ze może jakoś zaznaczać na tych plakatach bardziej wyraźniejaby do ludzi od razu docierało ze za takiego pieska nie trzeba płacić Quote
kiwi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 a potem płacic za leczenie do konca zycia............ Quote
aisaK Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Niech myślą, że droga!!!Bardzo dobrze!!!Miśka, jesteś bezcenna!!!Jak kogoś nie stać, to niech psa nie bierze! Quote
Perfi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 dokladnie ja bym nie oddala psa komus kto je traktuje tak przedmiotowo. to nie telewizor tylko czlonek rodziny Quote
t_kasiek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 mysle ze zle sie zrozumialyscie...nie chodzilo o to, ze ktos nie tratkuje psa jak czlonka rodziny (bo takim ludziom nie wydalabym zwierzaka) ale o to, ze facet myslal, ze to pies do sprzedania !! ale nie sadze, zeby duzo osob tak myslalo jak widzi taki plakat :| Quote
karusiap Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 u Miski wszytsko ok:) jest przelagodna i ostatnio na spacerze naszczekaly na nia dwa kurduple a nasz dzielny brytan...spadl z mostku:evil_lol:nic jej sie nie stalo bo to tylko tak cofnela sie ale ukazuje to ze nie jest agresywna:)ale kurde wystraszona jeszcze:( jest osoba zainteresowana nia bardzo z Wroclawia(bira dziekuje),bedzie sprawdzana w tym tygodniu a Pani zaprosila ja nawet na 2 dni w celu zapozniania...jesli ta osoba sie nie zgodzi to ja nie dam tam Miski bo ona nawet do pana w domu nie pala zbytnia miloscia wiec nie ma mowy by nagle znalazal sie w obcym miejscu z obca osoba...a dobre jest to ze ta osoba miala juz dobke i ma doswiadczenie...no zobaczymy Quote
monita Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 3mam kciuki za sunieczke ( nie mogę wstawić minek, bo mi się dogo nieprawidłowo otwiera ) ?? Quote
Dobermania Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Czy są gotowe plakaty do wydrukowania? Znajomi państwo ze sklepu, w któym zaopartuję się w karmę i akcesoria dla psa udostępniają miejsce na swojej stronie dla ogłoszenia adopcyjnego - jak mi prześlesz taki plakat czy tekst i zdjęcia, ja im wyślę. Czekam na maila jakby co: [email protected] Quote
karusiap Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 dziekuje Dobermania,juz Ci wysylam Quote
Dobermania Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Na karuskowej stronie zamieściłaś ogłoszenie? Oni są z Krk, więc Krakusi tam zaglądają:) Możesz powiesić ten plakat u nich w sklepie. Quote
karusiap Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 super!dziekuje serdecznie,a gdzie oni maja sklep?:oops:Zabiniec np? Quote
t_kasiek Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a czy ktos juz dzwonil w sprawie suni ?? Quote
monita Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 karusiap na Żabińcu, a dokładnie na ulicy Konecznego. Na tej samej ulicy, jest też lecznica i są bardzo fajni weterynarze, a zwłaszcza jeden chłopak :loveu: U nich też można rozwiesić. Quote
aisaK Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Karusia, jest cos nowego w sprawie sunieczki? Quote
karusiap Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 ok dziekuje,powiesze tam:) wczoraj Kasiu dzownila,pisalam troche wyzej, ze u niej wszytsko ok ale zako****e sie w Pani i nawet Pana srednio lubi...chodzi na smyczy:)i wogole nie ma w niej cienia agresji!!! na razie sterylke odwlekamy az dojdzie psychicznie do siebie... wyslalam zainteresowanej osobie maila jak sie sytuacja przedstawia i ze Miska jest psem, z ktorym trzeba przyjechac sie zapozanc bo nie wiedze jej jak nagle trafia w obce miejsce i rece...ale brak odzewu na razie... Quote
Recommended Posts