Jump to content
Dogomania

KRAKóW!! Porzucona dobermanka!!!Wiedziala gdzie sie przyblakac-ZOSTAJE!!:)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śledzę od dłuższego czasu Wasz watek i trzymam kciuki za cudowną dobcię!!! Mam nadzieję, że jej nigdy nikomu już nie oddadzą...
Przeżyliśmy podobną historię z naszą dobermanką ( też miała ok. 2 lat) - błąkała po lesie i plaży... Na początku też szukaliśmy jej dobrego domku - a potem już nie było mowy o jej oddaniu, mimo, że był na prawde bardzo dobry domek i wspaniali ludzie... dodam tylko, że mieliśmy już psa Miśka - też adoptowanego...;)

Posted

Dostałam taki mail:
Witam jestem chetny do zapewnienia suczce cieplego domu mialem wyzła suczke Sarę musiałem uśpić z powodu nowotworu i mie chcialem cierpienia z bólu 2 tygodnie temu pozdrawiam

Posted

tak,jestem z tym Panem w kontakcie.to naprawde dobry czlowiek...jest sklonny jezdzic i poznawac Miske,oraz dawac jej sie poznac...cierpi bardzo po stracie Sary,a miala naprawde dobrze,ze spaniem w lozku wlacznie...dlatego dzwonie dzis do Miski i powiem jak wyglada sprawa,albo Miska zostaje na bank albo rozpoczynamy zapoznawanie;)a jak nie to wysylam zdjecia innych dobkow;)jakas znajdzie cudowny dom:)