black sheep Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ale znalazł jakiś domek? Karusia daj mi foty psa i opis zrobie mu normalną, własną aukcje... a nie takie kombinowanie...:) Quote
martasuwałki Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Śledzę od dłuższego czasu Wasz watek i trzymam kciuki za cudowną dobcię!!! Mam nadzieję, że jej nigdy nikomu już nie oddadzą... Przeżyliśmy podobną historię z naszą dobermanką ( też miała ok. 2 lat) - błąkała po lesie i plaży... Na początku też szukaliśmy jej dobrego domku - a potem już nie było mowy o jej oddaniu, mimo, że był na prawde bardzo dobry domek i wspaniali ludzie... dodam tylko, że mieliśmy już psa Miśka - też adoptowanego...;) Quote
t_kasiek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 i co w psinka ?? szukamy dalej domku czy jest jakas szansa, ze zostanie tam gdzie jest ?? :( Quote
karusiap Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 szukamy ale ja i tak mam nadzieje ze juz zostanie;) Quote
black sheep Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dostałam taki mail: Witam jestem chetny do zapewnienia suczce cieplego domu mialem wyzła suczke Sarę musiałem uśpić z powodu nowotworu i mie chcialem cierpienia z bólu 2 tygodnie temu pozdrawiam Quote
karusiap Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 tak,jestem z tym Panem w kontakcie.to naprawde dobry czlowiek...jest sklonny jezdzic i poznawac Miske,oraz dawac jej sie poznac...cierpi bardzo po stracie Sary,a miala naprawde dobrze,ze spaniem w lozku wlacznie...dlatego dzwonie dzis do Miski i powiem jak wyglada sprawa,albo Miska zostaje na bank albo rozpoczynamy zapoznawanie;)a jak nie to wysylam zdjecia innych dobkow;)jakas znajdzie cudowny dom:) Quote
monita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No to szybciutko odpisać na tego e-maila ;) Opisać jaka jest sutuacja i zapytać czy chce zobaczyć sunie :razz: Quote
monita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 I jak wygląda sytuacja suni z nowym domkiem :razz: Quote
karusiap Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 jutro wieczorem dzwonie czy sunia zostaje tam gdzie jest czy rozpoczynamy zapoznawanie z chetnym Panem Quote
aisaK Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Karusiap-czekamy więc na wieści, tak czy siak powinny byc dobre!!! jak nie pójdzie Miska to prześlemy Panu inne dobeczki na kanapę!!! Quote
aisaK Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Cały czas trzymam kciuki i za Miske i za szansę dla innego dobeczka!!! Quote
karusiap Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 no i ja tez wlasnie czekam...chyba o mnie zapomniano a ja nie chce byc upierdliwa,wiec jak dzis nikt nie zadzwoni to jutro bede molestowac dalej:oops: Quote
aisaK Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Karusiap, bądź upierdliwa ;) Bo mnie ciekawość zje! Quote
Recommended Posts