karusiap Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 ta chetna dziewczyna tez milczy,raz sie wymigala od wizyty.drugie i ostatnie podejscie mialo byc wczoraj ale nie wiem czy doszlo do skutku,czekam na wiesci... Quote
aisaK Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ciekawe co u niej...może jakies nowe fotki bedą? Takie piekne psisko i musi czekać na nowy domek... Quote
karusiap Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 ja sie wybiore do niej....tak bym chciala:oops:tzn Pani jest naprwed rewelacyjna i serdecznie zaprasza,tylko to nie jest wyprawa na godzine wiec zeby bylo fajnie,jasno i mozan bylo tam troche posiedziec to weekend...tak postaram sie pojechac do nie:) Quote
monita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A co z potencjalnymi, nowymi właścicielami :???: Jest ktoś chętny na adopcję :???: Quote
karusiap Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 ta dziewczyna z Wroclawia podobno ok,ale ma kota i male zwierzaki,zreszta do mnie sie juz nie odezwala...ehh cisza.. Quote
aisaK Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ciekawe jak teraz wyglada i jak się czuje? A kiedy sterylizacja?(jesli juz pisałyście, to wybaczcie, ale mam gorsze dni ostatnio...) Quote
karusiap Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Kasiu co do sterylki to na razie jest odradzana ze wzgelu na stan psychiczny suni...ale na pewno bedzie ,Pani sama to potwierdza;) Quote
aisaK Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Śliczna sunia, niech dojdzie do siebie psychicznie... Oby jak najszybciej znalazła ten jedyny, kochajacy... Quote
aisaK Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nikt nie zagląda do słodzizny? Przepieknej Paniusi??? Quote
karusiap Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 mnie sie marzy,zeby zostala juz u tych panstwa.. Quote
aisaK Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tylko mogliby się zadeklarować, tyo człowiek spałby spokojniej...przynajmniej o te jedną biedę...:roll: Quote
karusiap Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 aisaK napisał(a):Tylko mogliby się zadeklarować, tyo człowiek spałby spokojniej...przynajmniej o te jedną biedę...:roll: no wlasnie,oni caly czas mowia ze sunia na stale zostac nie moze...ale wiem ze jej na bruk nie wyrzuca...jednak jakby poweidzieli ze zostaje... Quote
black sheep Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 To jest właśnie najgorsze! Ta niewiadoma! Quote
karusiap Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Pani mi juz powiedziala ze ona ze wzgelu na sunie nie jedzie:) Quote
Recommended Posts