karusiap Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 co Kasiu?kiedy miala jechac??kurcze przypuszczam ze juz termin byl...moze jej narzeczony sam pojechal,w przyszly piatek moze odwiedze sunke:loveu: Quote
aisaK Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 To chociaż tyle, że pani nie pojedzie, ufff... To byłoby dla suni straszne jakby do tego jeszcze została tam kompletnie sama! Quote
karusiap Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 to fakt,ale panstwo na pewno nie zrobiliby jej tego;) Quote
aisaK Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Chociaż tyle, że możemy byc o to spokojni i szukac domku...Tylko gdzie te domki?????? Quote
monita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja popytam swoich znajomych ... może ktoś, o dobrym sercu będzie chciał sunieczkę :p Quote
black sheep Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mam wznawiać aukcję? Może jakiś inny tekst, bo ludzie się pewnie dziwią, czemu ten domek taki pilny a to już któraś aukcja z kolei;) A mieli już wyjeżdzać;) Quote
aisaK Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Nikt nie odwiedza Miśki? :( To ona taka smutna i czekająca na nowy domek... Quote
karusiap Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 kurcze faktycznie tekst trzeba by zmienic,z pilnego na dom doswiadczony,najlpeij bez innych zwierzat.... moze uda mi sie odwiedzic Miske w piatek:loveu: Quote
wtatara Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Biedna piesek Oby się w końcu udało. jest taka śliczna Quote
black sheep Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Karusia, to ułuż piękny tekst, masz całą niedziele:) Coś wzruszającego;) Quote
karusiap Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 łłooo matko, ja od takich zadan mam siostre:evil_lol:a jej nie ma:( jutro pol dnia w schronisku...ale sie wykrecam:oops:czy ktos ma artystyczna dusze do tekstow??? Quote
black sheep Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Prosimy kogoś uzdolnionego! Bo ja bardzo uzdolniona jestem, ale niestety nie w tym kierunku:) Quote
aisaK Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ja też ładnych tekstów nie potrafię napisac, może kogoś na PW poprosić? Quote
black sheep Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Proś aisaK! Tekscik się zawsze przyda. Choć ja nawet łądny dla Teosia ułożyłam, nie chwaląć się:) Tylko nie skutkujący, bo ale... Quote
monita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Widzę, że o mnie zapomniałyście :lmaa: ;) Ja mogę wystosować coś chwytającego za serce w Wordzie :razz: Tylko muszę najpierw trochę pomyśleć :mdrmed: Quote
black sheep Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hehe, już widze jak się doczekamy;) No nic, wzawiam narazie aukcje taką jaka była:) Quote
karusiap Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 monita czekamy:loveu:nikt nie zapomnial;) Quote
monita Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 black_sheep proszę bardzo :eviltong: Oto co napisałam ... tak na szybko :p Sunia dobermana nie wie, czym jest prawdziwy dom i miłość! Dobermanka Miśka, znaleziona w okolicach Łapanowa, na jednej z działek – potrzebuje kochającego domu! Sunia w swoim krótkim życiu, najprawdopodobniej zaznała wiele krzywd od swojego poprzedniego właściciela. Co spowodowało, iż stała się bardzo bojaźliwa i nieufna w stosunku do ludzi. Miśka ma około dwóch lat. Jest wspaniałą przedstawicielką tej szlachetnej psiej rasy. W tym momencie przebywa w domu tymczasowym, gdzie pod czujnym okiem tymczasowych opiekunów i behawiorystów nabiera ufności do ludzi i uczy się różnych zachowań. Niestety nie może tam przebywać w nieskończoność z przyczyn losowych. Dlatego pilnie szukamy dla niej domku. Domku, który będzie tym najlepszym. Sunia czeka na swojego jedynego właściciela. Właściciela, który ją pokocha i przywróci wiarę w ludzi – w ludzi, którzy są zdolni kochać! Czekamy na kogoś, kto chce dać całe swoje serce psince, kto chce dać miłość ... wiele miłości, której tak mało doznała w swoim życiu … Quote
karusiap Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 moim zdaniem-super:loveu: :loveu: chwyta za serducho;)dziekujemy:) Quote
monita Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Uffff ;) Jak jest za mało, to dopiszcie coś więcej o suni :p Quote
black sheep Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Monita wybacz że w Ciebie nie wierzyłam! Zaraz zmieniam tekst;) Quote
black sheep Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=174933117 Quote
Therion Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dzis mała miała wizyte weta kontrolna ,zeby sprawdzic czy wszystko ok. Quote
Recommended Posts