Jump to content
Dogomania

KRAKóW!! Porzucona dobermanka!!!Wiedziala gdzie sie przyblakac-ZOSTAJE!!:)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

owca pisały do mnie dwie osoby, a jak do nich dzwoniłam, to nie odbierały telefonu :shake: Pierwszy sms był od kogoś, kto znalazł dobermana i chciał mnie o tym poinformować. A w drugim, jakiś facet napisał, że może mi pomóc szukać pieska :-? Więc na to wygląda, że ludzie opatrznie zrozumieli wiadomość, podaną w TV :shake:

karusiap czyli sytuacja, nie jest taka tragiczna :p Najważniejsze, że sunia umie już chodzić na smyczy :loveu: A Ci państwo, to muszą być wspaniali ludzie, skoro tak się poświęcają dla suńki :fadein:

Posted

t_kasiek dlatego napiszę jeszcze raz e-maila i poproszę, aby Pani Magda wspomniała o suni po raz kolejny (że jest do adopcji, a nie szuka domu) :p ale na początku programu. Bo ludzie pewnie zrozumieli, że szuka domu a nie jest do adopcji.

Posted

t_kasiek napisał(a):
nie wiem jak ludzie mogli zrozumiec, ze sunia zaginela ?? ogladalysmy z mama program i bylo tam wyraznie powiedziane, ze szukamy dla niej domu !!

niestety,w tym kraju duzo ludzie ma problemy ze zrozumieniem podstawowych spraw :/ nawet jak im narysujesz..to nic :roll:

Posted

a ja mam dobre wiesci bo tel dzwonia...Pan,ktory szuka dobki ale do drugiej dobki, ten Pan z trzebini ktory zrezygnowal dzis mi pisal, ze musimy porozmawiac bo sie ostatecznie zdecydowal na dobka, Pani z ogrodem do jamnika i kota ....tylko problem tkwi w tym, ze behawiorysta powiedzial, ze Miśka na razie przezyla za duzy stres i nadal jest w szoku i trzeba z nia pracowac...takze na razie adopcja jej jest niewskazana ale ja w najblizszym czasie zapytam czy jest jakas decyzja co do niej....tylko ze w kazdym z dzwoniacych domkow pies lub kot a to nie najlepiej...ale moze innym donkom sie przez ta poszczesci...

Posted

karusiap TY notuj notuj, bo może z Nadziej Dobermana coś domek znajdzie, co?? Może cioteczki będą miały jakies suczynki bezproblemowe?? U Oleny jest teraz samiec brązowy i musi dom mieć na gwałt bo psiaki Oleny maja jakieś problemy...