majafaja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 hm... tak czytam czytam i nie do konca wiem que pasa :) Quote
dzodzo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 oj majjafaja niedomyslna istoto-zako****a sie pomalu:evil_lol: Quote
monita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 owca pisały do mnie dwie osoby, a jak do nich dzwoniłam, to nie odbierały telefonu :shake: Pierwszy sms był od kogoś, kto znalazł dobermana i chciał mnie o tym poinformować. A w drugim, jakiś facet napisał, że może mi pomóc szukać pieska :-? Więc na to wygląda, że ludzie opatrznie zrozumieli wiadomość, podaną w TV :shake: karusiap czyli sytuacja, nie jest taka tragiczna :p Najważniejsze, że sunia umie już chodzić na smyczy :loveu: A Ci państwo, to muszą być wspaniali ludzie, skoro tak się poświęcają dla suńki :fadein: Quote
karusiap Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 no wlasnie:)zle nie jest...a ludzie faktycznie mysla, ze jak taki to pewnie nie do oddania tylko zaginal:shake: Quote
monita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jak program nic nie pomoże, to damy ogłoszenie do gazety, albo na jakiś portal internetowy ... Ale ja tam 3mam za nią kciuki :multi: Quote
black sheep Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jest zapytanie o sunie, dostałam na mail. Ale tylko o to, kiedy państwo wyjeżdzają... Quote
karusiap Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Napisz, ze na razie najwazniejsza dla nich jest praca z sunia i wyjazd sie odwleka Quote
monita Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 kiwi po tym co robią widać, że im bardzo zależy na suczce :fadein: Quote
aisaK Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No, to może niech się zadeklaruja dokładniej...Bo nie wiadomo co robić? Czyli szukamy jej dalej domku? Nie było więcej wiadomości? Quote
monita Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nikt się nie odezwał od wczoraj ( tylko te dwa smsy o których pisałam wieczorem ) A tak to ciiiisza :shake: Quote
black sheep Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 U mnie też. Odpisałam na mail, ale narazie nie dostałam już nic:( Quote
t_kasiek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 nie wiem jak ludzie mogli zrozumiec, ze sunia zaginela ?? ogladalysmy z mama program i bylo tam wyraznie powiedziane, ze szukamy dla niej domu !! Quote
monita Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 t_kasiek dlatego napiszę jeszcze raz e-maila i poproszę, aby Pani Magda wspomniała o suni po raz kolejny (że jest do adopcji, a nie szuka domu) :p ale na początku programu. Bo ludzie pewnie zrozumieli, że szuka domu a nie jest do adopcji. Quote
majafaja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 t_kasiek napisał(a):nie wiem jak ludzie mogli zrozumiec, ze sunia zaginela ?? ogladalysmy z mama program i bylo tam wyraznie powiedziane, ze szukamy dla niej domu !! niestety,w tym kraju duzo ludzie ma problemy ze zrozumieniem podstawowych spraw :/ nawet jak im narysujesz..to nic :roll: Quote
aisaK Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dobermanko, szukaj domku...tego adopcyjnego!!! Quote
karusiap Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 a ja mam dobre wiesci bo tel dzwonia...Pan,ktory szuka dobki ale do drugiej dobki, ten Pan z trzebini ktory zrezygnowal dzis mi pisal, ze musimy porozmawiac bo sie ostatecznie zdecydowal na dobka, Pani z ogrodem do jamnika i kota ....tylko problem tkwi w tym, ze behawiorysta powiedzial, ze Miśka na razie przezyla za duzy stres i nadal jest w szoku i trzeba z nia pracowac...takze na razie adopcja jej jest niewskazana ale ja w najblizszym czasie zapytam czy jest jakas decyzja co do niej....tylko ze w kazdym z dzwoniacych domkow pies lub kot a to nie najlepiej...ale moze innym donkom sie przez ta poszczesci... Quote
Jagienka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 karusiap TY notuj notuj, bo może z Nadziej Dobermana coś domek znajdzie, co?? Może cioteczki będą miały jakies suczynki bezproblemowe?? U Oleny jest teraz samiec brązowy i musi dom mieć na gwałt bo psiaki Oleny maja jakieś problemy... Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Podnoszę psineczkę, niech szybko znajdzie dom! Quote
aisaK Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Notuj,notuj, Karusia a jak jakies problemy czy potrzebujesz zdjec i info-pisz do mnie!! Oby wszystkie dobki grzały doopki w cieplutkim domku! Quote
Recommended Posts