karusiap Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 ok napisalam zanim sprawdzilam:oops:dostalam odpowiedz od tej pani z wroclawia,pisze ze dzownil ktos do niej w sprawie wiyty przedadopcyjnej,co sie zgadza bo bira to zalatwila:)i ze moze przyjechac pozanc Miske...bylo by super!! Quote
aisaK Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Brawo, dziewczyny, teraz tylko trzymac kciuki!!! Quote
black sheep Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 No to trzymamy!:) Czy wiadomo, kiedy pani przyjedzie:)? Quote
monita Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ja też 3mam :thumbs: Wygląda na to, że tej Pani zależy na psince. Oby cos z tego było :p Quote
karusiap Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 czekam na kolejna odpowiedz,ja zaproponowalam ktorys weekend,zobaczymy;) Quote
zasadzkas Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kurczę, jaki długi ten wątek. Powiedzcie, szukacie domu dla suni czy ma szanse na zostanie w tymczasowym? Quote
black sheep Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Są jakieś zapytania o sunie? Bo ktoś zalicytował na aukcji!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=170323459 Quote
black sheep Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Napisałam, żeby nie licytować. Tzn napisałam: zanim zalicytujesz zadzwoń... To może ktoś dzwonił? Może się dogadali? Oferte zawsze mogę odwołać, ale aukcja trwa jeszcze trzy dni, więc narazie zostawie jak jest. Tyle razy wystawiałam psy i nikt mi nie zalicytował;) Quote
karusiap Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 nie ma mowy o zadnej licytacji...musimy pilnowac i przebic jak cos... magda widze tam imie,tak ma tez na imie zainteresowana osoba z wroclawia...ale nie ma szans ze ktos wylicytuje i sunia jego bez poznania osoby i jej z sunia.... Quote
karusiap Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 zasadzkas napisał(a):Kurczę, jaki długi ten wątek. Powiedzcie, szukacie domu dla suni czy ma szanse na zostanie w tymczasowym? pytalam o to pare razy,pani mowi ze jej narzeczony barzdo sie stara ale nie ma kompletnie podejscia do psow...co stresuje ich oboje...i ze domu szukamy Quote
black sheep Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 karusiap napisał(a):nie ma mowy o zadnej licytacji...musimy pilnowac i przebic jak cos... magda widze tam imie,tak ma tez na imie zainteresowana osoba z wroclawia...ale nie ma szans ze ktos wylicytuje i sunia jego bez poznania osoby i jej z sunia.... No oczywiście, że nie ma mowy:) Tylko myślałam, że już znalazła się osoba, która chce wziąć suńke. I że to pewne... aż mi serce podskoczyło. Zapytam o co chodzi, a potem odwołąm oferte! Tak że nic się nie stresujcie;) Quote
black sheep Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 I już:) http://www.allegro.pl/item170323459_bardzo_pilnie_potrzebny_dom_dla_suczki_dobermana_.html Mail tej dziewczyny, która zalicytowała [email protected] to ta sama? Quote
karusiap Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 dzieki owieczko:loveu:nie , nie to jest inny mail...:shake: Quote
black sheep Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Heh, no spoko:) Napisałam do tej dziewczyny mail, jak tylko odpisze dam znać. Ciekawe o co chodzi;) Quote
karusiap Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 kurcze moze ta sama ma 2 maile,bo tak licytowac malo o psie wiedzac...:shake: Quote
black sheep Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Może, albo poprostu jest nowa i "tak jej się nacisło" nie raz mi tak pisali ci bez komentarzy na normalnych aukcjach. Nic tylko zabić!;) Quote
karusiap Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 hehe no mozliwe,no nic czekamy na odp,,,tamta Pani tez milczy:shake: Quote
aisaK Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Czekamy na nowe wieści...oby były jak najlepsze!!! Quote
monita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 No właśnie ... Wyjaśniła się sytuacja z jakimiś nowymi właścicielami :???: Quote
karusiap Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 niestety cisza-ludzie to potrafia tylko nadziei narobic:shake: Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Sprawdzam tą poczte co chwilke i nic! Nie wiem o co chodziło z tym licytowaniem, nikt się teraz nie odzywa, ŁEEEE Quote
Recommended Posts