Jump to content
Dogomania

KRAKóW!! Porzucona dobermanka!!!Wiedziala gdzie sie przyblakac-ZOSTAJE!!:)

Recommended Posts

Posted

ok napisalam zanim sprawdzilam:oops:dostalam odpowiedz od tej pani z wroclawia,pisze ze dzownil ktos do niej w sprawie wiyty przedadopcyjnej,co sie zgadza bo bira to zalatwila:)i ze moze przyjechac pozanc Miske...bylo by super!!

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam, żeby nie licytować. Tzn napisałam: zanim zalicytujesz zadzwoń... To może ktoś dzwonił? Może się dogadali? Oferte zawsze mogę odwołać, ale aukcja trwa jeszcze trzy dni, więc narazie zostawie jak jest. Tyle razy wystawiałam psy i nikt mi nie zalicytował;)

Posted

nie ma mowy o zadnej licytacji...musimy pilnowac i przebic jak cos...
magda widze tam imie,tak ma tez na imie zainteresowana osoba z wroclawia...ale nie ma szans ze ktos wylicytuje i sunia jego bez poznania osoby i jej z sunia....

Posted

zasadzkas napisał(a):
Kurczę, jaki długi ten wątek.
Powiedzcie, szukacie domu dla suni czy ma szanse na zostanie w tymczasowym?

pytalam o to pare razy,pani mowi ze jej narzeczony barzdo sie stara ale nie ma kompletnie podejscia do psow...co stresuje ich oboje...i ze domu szukamy

Posted

karusiap napisał(a):
nie ma mowy o zadnej licytacji...musimy pilnowac i przebic jak cos...
magda widze tam imie,tak ma tez na imie zainteresowana osoba z wroclawia...ale nie ma szans ze ktos wylicytuje i sunia jego bez poznania osoby i jej z sunia....

No oczywiście, że nie ma mowy:) Tylko myślałam, że już znalazła się osoba, która chce wziąć suńke. I że to pewne... aż mi serce podskoczyło. Zapytam o co chodzi, a potem odwołąm oferte! Tak że nic się nie stresujcie;)