martasuwałki Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 CUDOWNA DOBERMANKA!!!!!!!!!!!!!!!! Hopka! Quote
martasuwałki Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ... mam też dobermankę, z podobną historią... Kto ją pokoch nie będzie żałował!!!! Quote
wtatara Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Na pewno jest kochana, tylko dlaczego ten domek tak daleko Quote
karusiap Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ja dzis wieczorem bede dzwonic co tam slychac...jutro rano jade tamtedy i chcialabym wpasc porobic fotki:cool3:ale nie wiem czy ktos bedzie...a wracac bede w niedziele wieczor wiec znowu ciemno...ehh moze sie uda;) Quote
karusiap Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 jade jutro do Miski,jest podobno cudowna jak baranek;)w niedziele relacja i fotki:) Quote
aisaK Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No, Karunia, dawaj fotki...i relację!!! Trzymam cały czas za sunie, oby decyzja była dobra!!!Tak czy siak ;) Quote
karusiap Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 ale wstyd, ze jeszcze nic nie napisalam:oops: a wiec bylam u Miski w piatek i...wyglada przepieknie!!!to nie ten sam pies,przytylo jej sie porzadnie i jest kochana;) widac ze boi sie jeszcze obcych ,miala do mnie i mojego TZ duuuzy dystans,zgodnie z zaleceniami behawiorysty nowe osoby maja ja ignorowac az sie do nich przyzwyczai... Miska chodzi juz ladnie na smyczy,jezdzi nawet slicznie autem!!!:multi:panstwo teraz planuja brac ja czasem do Krakowa by obyla sie dama z miastem i ludzmi,bo tam nie ma z nimi za bardzo kontaktu;) poza tym lezy sobie na kanapach i patrzy tylko "co to ja nie jestem":eviltong: kostek od nas nie wziela,podobno slabo gryzie... Panstwo odwoluja dla niej wszelkie wyjazdy,ale teraz w maju sie gdzies wybieraja i albo beda przyzwyczajac ja do kogos znajomego kto z nia na ten czas zostanie albo zaproponowalam hotelik,w ktorym bym ja te pare dni odwiedzala...zobaczymy co do szukania nadal domku,to ja uwazam ze ona ma juz najlepszy domek...ale Pani powiedziala zeby szukac bo jak znajdzie sie ktos WSPANIALY to MOZE by ja oddali... co do zdjec to aparat zabral moj TZ i musze mu przypomniec by zgral u siebie i mi wyslal bo jak ja ostatnio zgrywalam z jego aparatu to mi komp padl(plyta glowna),nie przez aparat ale jestem juz przewrazliwiona;) Quote
wtatara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Na pewno jej nie oddadzą. Chętnie zobaczę zdjęcia Quote
black sheep Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Karusia powiedz im że szukamy, a tak naprawde już dajmy spokuj;) Przecież nie znajdzie się nigdy nikt taki wspaniały! Quote
qroqiet Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Też mi się tak wydaje:lol: . Bronią się jeszcze:lol: , ale tak naprawdę, to chyba nikomu by nie oddali:lol: . Quote
aisaK Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Oby, oby, żeby tylko potem nie stanąć przed faktem dokonanym: wyjeżdzamy za 2 tygodnie....Nie znam ich, ale strasznie się tego obawiam... Quote
karusiap Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 tzn oni jak by wyjezdzali to i tak nie na stale tylko na tydzien czy dwa...no i wtedy albo opieka albo hotelik...tez ich nie znam tak jakos super ale to naprawde dobrzy ludzie,krzywdy nie dadza misce zrobic:) Quote
aisaK Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Skoro tak mówisz, to tak właśnie jest ;) W taki razie cichutko trzymam ckiuki aby nie zapeszać za juz nowy Miskowy dom! Quote
black sheep Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hehe to żeby nie zapeszyć już nie będę wznawiać aukcji:) Quote
karusiap Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 owieczko a ja mysle wlasnie zeby wznawiac,naprawde dzwonia ludzie a dobkow nam nie brakuje;) Quote
black sheep Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 karusia, ale to troche bez sensu żeby prezentować na aukcji tą sunie, żeby ludzie dzwonili w sprawie innych psów... Quote
karusiap Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 no w sumie jak uwazacie...Miska jest sliczna i dlatego ludzie dzwonia a ja wtedy mowilam, ze ona jest jeszcze nie do adopcji ale...mamy duzo dobkow co ludzi dziwilo bo nie zdaja sobie sprawy z tego...;) no ale jak uwazasz:) Quote
Recommended Posts