Jump to content
Dogomania

KRAKóW!! Porzucona dobermanka!!!Wiedziala gdzie sie przyblakac-ZOSTAJE!!:)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja dzis wieczorem bede dzwonic co tam slychac...jutro rano jade tamtedy i chcialabym wpasc porobic fotki:cool3:ale nie wiem czy ktos bedzie...a wracac bede w niedziele wieczor wiec znowu ciemno...ehh moze sie uda;)

Posted

ale wstyd, ze jeszcze nic nie napisalam:oops:
a wiec bylam u Miski w piatek i...wyglada przepieknie!!!to nie ten sam pies,przytylo jej sie porzadnie i jest kochana;)
widac ze boi sie jeszcze obcych ,miala do mnie i mojego TZ duuuzy dystans,zgodnie z zaleceniami behawiorysty nowe osoby maja ja ignorowac az sie do nich przyzwyczai...
Miska chodzi juz ladnie na smyczy,jezdzi nawet slicznie autem!!!:multi:panstwo teraz planuja brac ja czasem do Krakowa by obyla sie dama z miastem i ludzmi,bo tam nie ma z nimi za bardzo kontaktu;)
poza tym lezy sobie na kanapach i patrzy tylko "co to ja nie jestem":eviltong:
kostek od nas nie wziela,podobno slabo gryzie...
Panstwo odwoluja dla niej wszelkie wyjazdy,ale teraz w maju sie gdzies wybieraja i albo beda przyzwyczajac ja do kogos znajomego kto z nia na ten czas zostanie albo zaproponowalam hotelik,w ktorym bym ja te pare dni odwiedzala...zobaczymy
co do szukania nadal domku,to ja uwazam ze ona ma juz najlepszy domek...ale Pani powiedziala zeby szukac bo jak znajdzie sie ktos WSPANIALY to MOZE by ja oddali...

co do zdjec to aparat zabral moj TZ i musze mu przypomniec by zgral u siebie i mi wyslal bo jak ja ostatnio zgrywalam z jego aparatu to mi komp padl(plyta glowna),nie przez aparat ale jestem juz przewrazliwiona;)

Posted

tzn oni jak by wyjezdzali to i tak nie na stale tylko na tydzien czy dwa...no i wtedy albo opieka albo hotelik...tez ich nie znam tak jakos super ale to naprawde dobrzy ludzie,krzywdy nie dadza misce zrobic:)

Posted

no w sumie jak uwazacie...Miska jest sliczna i dlatego ludzie dzwonia a ja wtedy mowilam, ze ona jest jeszcze nie do adopcji ale...mamy duzo dobkow co ludzi dziwilo bo nie zdaja sobie sprawy z tego...;)
no ale jak uwazasz:)