karusiap Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nieopodal Łapanowa na dzialke do pewnych Panstwa przyblakala sie dobermanka...jest czarna podpalana ,niekopiowana, z wygladu mloda...pozostaje caly czas w jednym miejscu jakby na kogos czekala..nie chce wejsc do szopy ani do zadnego pomieszczenia,moze robi to w nocy gdy jest cicho i nikogo nie ma,bo Panstwo zostawiaja jej otworzone drzwi do szopy,dali materac...ona jednak boi sie...dzis podobno pierwszy raz przy karmieniu dala sie troszke zblizyc do siebie... nie wiadomo skad sie wziela,nie ma obrozki,miejscowi ludzie jej nie kojarza,weterynarz tez... Panstwo karmia ja i staraja sie oswoic,jednak za dwa tyg wyjezdzaja za granice!!poza tym posesja jest nieogrodzona , co na raze nie stwarza problemu bo pies sie nie chce oddalic.... na jutro umowilam sie z Panem na robienie suni zdjec!!bardzo prosze o pomoc przy zrobieniu wtedy plakatow,oglaszaniu,moze komus sie zgubila...a jak nie to koniecznie potrzeujemy Dt lub stalego!!!! Aktualnie sunia jest co raz bardziej oswajana,mieszka juz w domu z Panstwem(TYLKO TYMCZASOWO)...Pani z nia pracuje,gdyz nie umie chodzic na smyczy,a moze panicznie sie jej boi,zapieta staje jak wryta...jest jednak bardzo posluszna, slucha na spacerach i nie ucieka, zna podstawowe polecenia.. Jest zdrowa i przygotowywana do sterylizacji... Nie wiadomo co ta bida przeszla,boi sie np dzwieku zapalanej zapalniczki:(moze jej poprzedni wlascoiciel palil i zle jej sie to kojarzy jest bardzo kochanym psiakiem..Pani caly czas z nia pracuje sunia ma okolo 2 lat Quote
aisaK Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Karusia, bedziemy ogłaszać, apelować, zrób zdjęcia biedaczki. Czy ona jest taka dzika, czy przestraszona? Quote
karusiap Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 kurcze wlasnie sama nie wiem,pewnie sie boi... ale zmiana planow i jade dzis porobic jej zdjecia!! Quote
karusiap Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 bylam u suni...jest taka mala:(tzn chodzi o to ze jest z tych mniejszych dobermanow,nie wysoko,przepiekna,,,,najpeirw probowala pokazac zabki ale juz po chwili wtulala glowke...ma tez duze sutki jakby karmila...obawiam sie wersji ze szczeniaki na sprzedaz a sunia juz nie potrzebna...jest chuda strasznie,ale Panstwo ja powoli odkarmiaja...mam zdjecia tylko wkleic nie umiem.... przekochany i sliczny psiak...trzesla sie cala,boi sie jeszcze ale daje glaskac ,jest co raz smielsza... dostala obrozke od Beroska prezent...(i cioci dagi;)) Quote
aisaK Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 karusia, przeslij mi zdjecia: [email protected] Quote
karusiap Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 dziekuje Kasiu.4 fotki juz poszly,4 sie jeszcze zalaczaja Quote
karusiap Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 ona i tak naprawde dobrze trafila...wiecie jak jest na wioskach,ptrzeganiaja i tyle,a Ci Panstwo sie nia staraja zajac Quote
black sheep Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dobrze, że są jeszcze dobrzy ludzie! Inni by przegonili:( Quote
black sheep Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 jej 4 fotki, prześlij mi, wstawie za 3 min: [email protected] , tylko prędko! Quote
karusiap Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 kurde zagapilam sie:oops:wyslalam do aisaK ale cos jej nie ma...owieczko moge Ci jeszcze wyslac??? Quote
karusiap Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 dzieki serdeczne:loveu: laduje sie pierwsza tura...wysle w sumie 8..jest taka sliczna ze nie potrafie wybrac:oops: a jak nie bedziesz miala czasu to wstaw chociaz pare pliss:) Quote
black sheep Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dla mnie wstawienie 8 zdjęć to 4 minutki, no problem, tylko więcej się na te zdjecia uczekam, niż nawstawiam;) Quote
aisaK Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Proszę mi wybaczyć, ale jestem chora i mam gorączkę. Położyłam się i zasnęłam :placz: Już wklejam zdjęcia: Wybaczcie!!!:placz: Quote
karusiap Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 aisaK nic sie nie stalo;)wazne ze sa!!Owieczko wysylanie anulowane;) Quote
black sheep Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 oki:) aisaK sorki że knułyśmy za twoimi placemi:( Ja też mam gorączkę, już trzeci tydzień, mam nadzieję, że Cie nei dopadło to co mnie:( Ale ja to jestem pechowa Kaśka;) Śliczna sunia!!!!!!!!!!!! Quote
aisaK Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To witam w klubie pechowych Kasiek!Ja mam zapalenie zatok...strasznie mnie boli... A tu kolejne: WSZYSTKIM ŻYCZĘ ZDROWIA!!! Ona jest piekna!!! Tymczas potrzebny!!! Co za s...........pozbył się psa!!! A może komuś zginął? TYMCZAS!!! Quote
AniaB Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 jaka piekna.... ale tych dobermanów nagle sporo na dogo co z nią bedzie? Quote
Recommended Posts