Jump to content
Dogomania

KRAKóW!! Porzucona dobermanka!!!Wiedziala gdzie sie przyblakac-ZOSTAJE!!:)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wlasnie na razie nic Panstwo nie pospieszaja ale boje sie ze odwlekaja swoje plany ze wzgledu na sunie...na pewno nie zostawia jej bez slowa z dnia na dzien ale ona bardzo sie przywiazuje ...:(

Posted

wyjezdzaja za granice...nie na zawsze na jakis czas i tez myslalam o przetrzymaniu jej tylko ale z przykroscia mowia ze sunia nie moze zostac...Oni jezdza miedzy Krakowem a Lapanowem czasem oboje w pracy i prosto z pracy jada tam lub tam i chyba bylby to problem tak ja wozic i nie wiadomo gdzie zostawiac a poza tym nadzialce nie maja ogrodzenia i t bardzo podoba mi sie zeb boja sie o nia by to jej sie przez to cos sie nie stalo...

Posted

Tu masz krótko o Miśce:
Miśka
W domu tymczasowym
W okolicach Łapanowa na działkę pewnych Państwa przybłąkała się dobermanka. Jest czarna podpalana, niekopiowane uszy, młoda-ok. 2 lat. Aktualnie sunia jest oswajana, tymczasowo mieszka z ludźmi, którzy ją znaleźli, jednak nie może tam zostać, ponieważ Ci Państwo wyjeżdżają. Jest bardzo posłuszna, grzeczna, zna podstawowe polecenia, jest bardzo przyjazna, ale strachliwa.
Jest zdrowa i przygotowywana do sterylizacji...
Kontakt w sprawie suni:
[email protected] ,
tel: 507 058 628

A zdjęcia są na wątku...

Posted

monita napisał(a):
Dziewczyny !!

Może suńke tak ogłosić w Telewizji Kraków ( we czwartki jest program o psiakach ) :???:

JEST TO JAKIS POMYSL....co wy na to ?? czy juz ktos sie tym zajmuje ?? kiedy sunia bedzie w TV ?? :(

Posted

Ok dzięki, postaram się ładnie napisać :p

Sama bym ją wzięła na DT, ale mam psa i nie wiem, czy by się zgadzały :???:

Zabieram się za pisanie meila :p

Posted

t_kasiek jeżeli dobrze pójdzie, to o suńce powinno być w telewizji, w ten czwartek na kanale Kraków po głównym wydaniu Kroniki i Tematów Dnia, czyli około godziny 19 :p Wkleje później wiadomość, którą wysłałam do TV.

Posted

monita napisał(a):
Ok dzięki, postaram się ładnie napisać :p

Sama bym ją wzięła na DT, ale mam psa i nie wiem, czy by się zgadzały :???:

Zabieram się za pisanie meila :p

a jakiego masz tego psa??:cool3::cool3:

Posted

Ok podam. Właśnie pracuje nad e-mailem :mdrmed:

Mam sznaucera mini :p całkiem pozytywnie nastawionego do "nowych kumpli" w domu ;) Tylko ciekawe jak sunia reaguje na innne psiaki :???: