karusiap Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 no wlasnie na razie nic Panstwo nie pospieszaja ale boje sie ze odwlekaja swoje plany ze wzgledu na sunie...na pewno nie zostawia jej bez slowa z dnia na dzien ale ona bardzo sie przywiazuje ...:( Quote
kiwi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 kazdy pies na tymczasie sie przywiazuje, ale to lepsze niz stanie an deszczu wspaniali ci ludzie, nie ma co ukrywac :) Quote
black sheep Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Bardzo wspaniali! A wogóle to gdzie oni wyjeżdzają? Na zawsze? Może ją przechowamy na ten czas i już;) Quote
karusiap Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 wyjezdzaja za granice...nie na zawsze na jakis czas i tez myslalam o przetrzymaniu jej tylko ale z przykroscia mowia ze sunia nie moze zostac...Oni jezdza miedzy Krakowem a Lapanowem czasem oboje w pracy i prosto z pracy jada tam lub tam i chyba bylby to problem tak ja wozic i nie wiadomo gdzie zostawiac a poza tym nadzialce nie maja ogrodzenia i t bardzo podoba mi sie zeb boja sie o nia by to jej sie przez to cos sie nie stalo... Quote
aisaK Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 I co z toba bedzie? Sunieczko? Nikt nie dzwoni z chętnych? Przecież to sunia cudo!!! Quote
karusiap Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 sunia cudo, ale musi miec opiekunow konkretnych i znajacych rase...przez to co przeszla nie jest zbyt ufna i ulozona do konca.... Quote
black sheep Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Biedna sunia, szybko potrzebny dom:(:(:( Quote
majafaja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 akurat ułozenie to juz najmniejszy problem...potrzebny ktos z sercem duzym i juz! Quote
monita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dziewczyny !! Może suńke tak ogłosić w Telewizji Kraków ( we czwartki jest program o psiakach ) :???: Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 tzreba wyslac zdjecie i opis na [email protected] ale z wyraznym zaznaczeniem ze przed adopcja zostanie wysterylizowana, bo dzwonia rozmnażacze i kłusownicy czesto Quote
monita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jeżeli nie ma nic przeciwko, to mogę się tym zająć :p ( mam teraz sporo czasu ) Proszę tylko o opis suńki i zdjęcia :razz: Quote
aisaK Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Tu masz krótko o Miśce: Miśka W domu tymczasowym W okolicach Łapanowa na działkę pewnych Państwa przybłąkała się dobermanka. Jest czarna podpalana, niekopiowane uszy, młoda-ok. 2 lat. Aktualnie sunia jest oswajana, tymczasowo mieszka z ludźmi, którzy ją znaleźli, jednak nie może tam zostać, ponieważ Ci Państwo wyjeżdżają. Jest bardzo posłuszna, grzeczna, zna podstawowe polecenia, jest bardzo przyjazna, ale strachliwa. Jest zdrowa i przygotowywana do sterylizacji... Kontakt w sprawie suni: [email protected] , tel: 507 058 628 A zdjęcia są na wątku... Quote
karusiap Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 dziewczyny jestescie super!:) ja proponuje jeszcze dodac , ze sunia potrzebuje doswiadczonej osoby,,,, Quote
t_kasiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 monita napisał(a):Dziewczyny !! Może suńke tak ogłosić w Telewizji Kraków ( we czwartki jest program o psiakach ) :???: JEST TO JAKIS POMYSL....co wy na to ?? czy juz ktos sie tym zajmuje ?? kiedy sunia bedzie w TV ?? :( Quote
monita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ok dzięki, postaram się ładnie napisać :p Sama bym ją wzięła na DT, ale mam psa i nie wiem, czy by się zgadzały :???: Zabieram się za pisanie meila :p Quote
monita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 t_kasiek jeżeli dobrze pójdzie, to o suńce powinno być w telewizji, w ten czwartek na kanale Kraków po głównym wydaniu Kroniki i Tematów Dnia, czyli około godziny 19 :p Wkleje później wiadomość, którą wysłałam do TV. Quote
t_kasiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 OK...to prosze daj znac o ktorej mam ogladac :) Quote
karusiap Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 monita napisał(a):Ok dzięki, postaram się ładnie napisać :p Sama bym ją wzięła na DT, ale mam psa i nie wiem, czy by się zgadzały :???: Zabieram się za pisanie meila :p a jakiego masz tego psa??:cool3::cool3: Quote
karusiap Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 monita podaj tez nr domowy 0124156218 niektorzy wola dzwonic na dom niz komorke:) Quote
monita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ok podam. Właśnie pracuje nad e-mailem :mdrmed: Mam sznaucera mini :p Quote
monita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ok podam. Właśnie pracuje nad e-mailem :mdrmed: Mam sznaucera mini :p całkiem pozytywnie nastawionego do "nowych kumpli" w domu ;) Tylko ciekawe jak sunia reaguje na innne psiaki :???: Quote
Recommended Posts