Jump to content
Dogomania

Staruszek jamnik czeka w schronisku na pomoc!!Już w BDT u Celina 12. Sopel za TM ...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

PO kąpieli długo jeszcze nie mogłam nawet na Niego spojrzeć-warczał ostrzegawczo a Moja Trójca została przekupiona gotowanym kurczakiem z rosołu.Mieliśmy gości-Teściowa,Potem Gniewciowa rodzinka :loveu::loveu:....a Sopelek poszedł do pokoju Krzysia-otuliłam Malca kocem i już od 14.30 śpi...co jakiś czas idę do Niego a On ślicznie macha do mnie ogonkiem-pogłaszczę to chude ciałeczko....jest taki kruchy jak leży pod tym kocykiem.Przy gościach pokazał się z jak najlepszej strony-pobiegał :crazyeye: wokół nich....pokazał,że jest zupełnie sprawnym Starszym Panem.....do tego stopnia,że moja Teściowa ani słowa nie marudziła,że mamy 4 jamniki-wiedziała tylko o dwóch...:evil_lol::evil_lol:

Ciocie od przyjazdu od weta-po obiadku,przed kąpielą zrobił na podwórku sioo i koo-do tej pory ani razu nie zrobił koopki...niedługo jak wstanie dostanie małe papu i drugą dawkę syropku-Hepachol.

Posted

Nareszcie jesteś Selin, bo już zniosłam kilka jaj ze zniecierpliwienia.....
Fajnie, że Sopelek juz merda ogonkiem na Twój widok, jeszcze trochę i będziesz Mu się kojarzyć tylko z dobrym:)
Wiesz, jak Sopelek ma 13 lat, to wcale nie jest takim znowu staruszkiem.... choć dla mnie wygląda dużo poważniej, ale ja nie widziałam Go "na żywo"....
To soę teściowa chyba nieco zdziwiła, jak zamiast dwóch jamniorków zobaczyła cztery???? hehehe.....

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Nareszcie jesteś Selin, bo już zniosłam kilka jaj ze zniecierpliwienia.....
Fajnie, że Sopelek juz merda ogonkiem na Twój widok, jeszcze trochę i będziesz Mu się kojarzyć tylko z dobrym:)
Wiesz, jak Sopelek ma 13 lat, to wcale nie jest takim znowu staruszkiem.... choć dla mnie wygląda dużo poważniej, ale ja nie widziałam Go "na żywo"....
To soę teściowa chyba nieco zdziwiła, jak zamiast dwóch jamniorków zobaczyła cztery???? hehehe.....[/QUOTE]
Albo pomyślał, że trzeba się z okulistą umówić na CITO }:)

Posted

Można powiedzieć,że widzi podwójnie Pani T:diabloti:...tylko co z kolorami-wmówić,że jest daltonistką?

Obudziłem się...zaraz pod drzwi....więc smycz-było sioo i szybciutko do domku-zjadłem ślicznie popiłem wodą i znów pod drzwi-tym razem koopka-Ciocie już nie taka wodnista i śluzowata :lol:...prawda,że jest lepiej? Teraz chodzi i ustawia....moje jamniki a Fokus pokorny jak baranek-schodzi Mu z drogi-nasz Zawadiaka i Szczekuś....nie do wiary....oj da On nam chyba jeszcze popalić....jak nic-przejdziemy jamniczą tresurę w wykonaniu Sopelcia...

Posted

Ja pierniczę, aż się wierzyć nie chce i japa (choć okrutnie mnie boli) sama śmieje się w głos:):):) To Ci dopiero Sopelek - a wydawało się taki kruchutki i biedniutki.... a tu proszę:):):)
Ale fajnie, niech pokaże, że żyje i wcale nie jest z Nim tak źle:) Ma chłopczyk charakterek z tego co piszesz, oj ma....hihihi....

Posted

Ruloniku-pozdrawiamy również....:loveu::loveu:...ja do tej pory miałam bardzo grzeczne jamniki-zero agresji,uporu-wprost Ideały....ja myślę,że On jeszcze nie do końca wie co z Nim i wokół Niego się dzieje...wczoraj tyle przygód...dziś też....dostaje jedzonko-czy już tak bedzie? Dlaczego mnie moczyli? Dlaczego znowu wieźli skoro znów z powrotem wróciłem? Co to są za ludzie? A skąd tyle psów?

On nie tylko podobny jest zewnętrznie do Atosika....jak się Go głaszcze-gdy nie ma humorków-mruczy jak kotek-Atosik też tak robił...nim zrobi sioo-kopie dołek...potem zakopuje...Atosik też tak robił....

No i zabrałem Dumci kocyk :diabloti: od Cioci TAKS

[IMG]http://images10.fotosik.pl/902/84d2437091e09530med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/902/a9b1499df7665990med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/902/6f088a6b0a916e24med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/902/ed11ae0c0857a253med.jpg[/IMG]

miejmy nadzieję,że dziś noc spokojniejsza będzie....

Posted

[quote name='keakea']Biogen-P?

Rulon też łyka :)[/QUOTE]
....naprawdę nie pamiętam...ale jeśli pomogło..jeśli działa....to są bakterie te pożyteczne poza tym,tam nie było żadnych działań niepożądanych żadnych skutków ubocznych więc może tylko pomóc przy problemach zwłaszcza żołądkowych (biegunki ,wymioty,po odrobaczaniu itp) czy o tym mówimy ?

Posted

Ja myślę , że muszkieterki Selin są po prostu dobrze wychowane i ustępują z szacunkiem przed wiekowym Sopelkiem. ;). A on wykorzystuje sytuację i pewnie będzie chciał się wymądrzać:evil_lol: ale do czasu. Jak się zorientują o co chodzi to będzie musiał być na równi z nimi albo będzie miał przegwizdane:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ciociu Celinko, może by mu tę obdrapaną klupę czymś smarować gojącym? Tylko z tym kłopot, bo pewnie zaraz to obliże, więc musiałoby to być coś obojętnego dla żołądka...

U Ciebie ma mięciutkie kocyki, to może już sobie nie obetrze klupy przy ścieleniu łóżeczka, tylko żeby mu się to teraz wygoiło...

Posted

W środę znów będziemy u weta i wtedy coś nam na nosek da...nie sądzę aby teraz pozwolił sobie czymś posmarować....zapytam weta czy można ewentualnie smarować Bepantenem....no i dziś u weta padło tak wiele pytań z mojej strony-dla mnie najważniejsze były problemy żołądkowe,serduszko.....te zmiany na sierści...

Ciocie zadbam o Niego-tylko niech się wyciszy...uspokoi...uwierzy....nie musi warczeć i dziabać....

Posted

Słodkich snów całej wspaniałej rodzince....czy widzicie że Sopelek nie ma już w oczach ,twarzy tej beznadziei ,rozpaczy !!!! oglądam już któryś raz ostatnie fotki i tą z banerka (jamnik staruszek zbiera na benzynę do DT) to inny pies !!!!!!! Selin zaczarowała Sopelka w jeden dzień:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='anica']Słodkich snów całej wspaniałej rodzince....czy widzicie że Sopelek nie ma już w oczach ,twarzy tej beznadziei ,rozpaczy !!!! oglądam już któryś raz ostatnie fotki i tą z banerka (jamnik staruszek zbiera na benzynę do DT) to inny pies !!!!!!! [COLOR=red][B]Selin zaczarowała Sopelka w jeden dzień[/B][/COLOR]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Święte słowa Anico, święte słowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='toyota']Sopel, nie zjedz cioci Celinki ! Zachowuj się przyzwoicie, bo Cię wyślę na szkolenie :evil_lol: ![/QUOTE]

Ciociu Toyota-jeszcze raz ślicznie dziękuję....a Sopelek przesyła podziękowania za śliczną obróżkę jaką dostał od Ciebie...ślicznie Mu w niebieskim....Ciociu masz fotki jak odjeżdżał????

Posted

Ano, RACJA, potrzeba nowego banerka dla Sopluchny :loveu::loveu::loveu:

Celinko, nie gniewaj się, że pytałam o tę klupę, wiem, że zadbasz o niego w 110%, a teraz to fakt, jakbyś mu czymś maznęła, to mógłby Cię potraktować zębem, a tego nam nie potrzeba ani jemu też :)

Posted

No nie wiem Ciociu Miko, jak Rulonowi naszemu czasem klupa obeschnie za bardzo, to tylko oliwą mogę mu mazać bez stresu, bo wszystko inne natychmiast oblizuje, a przecie ani Bepanteny ani Alantany nie są do użycia wewnętrznego :D