Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byliśmy u wet i niestety stanu oczek już sie nie da poprawić, to co jest to wszystko co mogłam zrobić i lepiej nie będzie.
blizny na rogówce można operować ale nie zgadzam sie na to bo Figa ma osłabione serduszko ma szmery i jest to ryzyko a poza tym Figa jest radosnym szeryfem ustawia boksery jak chce z fretką szaleją po całym mieszkaniu i chyba się do nich przyzwyczaiła i jej 70% widzenie dla niej stało się normalne
poziom cukru nie zmienił się wiec nadal jest na lekach i insuliny nie dostaje
na nóżki jedyne co otrzymuje to wit.B1
nie jest tak jak być powinno ale już nic więcej sie nie da:shake:

Posted

czy psy fiksują na starość?
Maro jest nie do poznania, warczy na wszystkich prócz mnie ale się też mnie nie słucha, ja wiem że to śmieszne ale jak on sobie zaplanuje spacer daleko to już przestaje być zabawne a on ignoruje wszystko ,robi co chce:shake:
Aga sie go boi a Maciek mówi że sobie z nim poradzi ale nie wiem to duży pies i silny i palma mu odbiła:roll:
Kilka dni temu rzucił sie na Basko, bokser sobie z nim radzi no ale takie sytuacje nie miały miejsca przecież stale na spacery chodzimy całą bandą i było ok a teraz kicha przez głupka:angryy:

Posted

no może te stawy go bolą ale ma leki i witaminy
mi sie wydawało że to może przez cieczkę Nuki ale ta jego wczorajsza wycieczka zbiła mnie z tropu bo gdyby za Nuką to chyba do niej by szedł a nie gdzieś tam i to daleko

Posted

i jeszcze Maro na sierść taką 5cm a na grzbiecie wczoraj zauważyłam ma 1cm sprawdzałam całą skóre jest ok żadnych strupów i zaczerwień o co chodzi nie wiem, wet powiedziała że ze starości i nawet nie kazała z nim przyjeżdżać i że tak już będzie

Posted

Najważniejsze, że Figa jest szczęsliwa. Pewnie niewoele sobie robi z niedogodności. Zyke pełna para i już! ;)

Olenko, a może Maro gdzieś tę sierć sobie wyciera? Pierwszy raz słysze, żeby z wiekiem sierść robiła sie któtsza...

Posted

Może wyciera ale nawet nie wiem o co by mógł, choć jak pies chce to ma różne sposoby:eviltong:
wczoraj znów zwiał lowelasik wstrętny, cholipka belmondziak sie na starość z niego zrobił szkoda że na punka sie wyczochrał, glut wstrętny:angryy:

Posted

jak jestesmy na spacerze my w jedną strone a on sobie, on na smyczy strasznie płacze , no i ten spacer po to jest w środku nocy żeby sie wyszaleć mogli. Płacze tak że na środek nocy to ten lamen zdecydowanie za głośny jest:evil_lol:

Posted

olenka_f napisał(a):
glut wstrętny:angryy:

Glut wstrętny :mad: :mad: :mad: o MARUNIU!!!!
A kto Tobie tyłek bronił tyle razy!!!
A że ma teraz chęć na jeżyczka i starcze zaniki pamięci, więc nie zawsze wie gdzie iść, i starczy słabszy słuch, więc nie zawsze słyszy jak go wołasz i starczy słabszy wzrok, więc nie zawsze widzi jak wychodzisz z siebie czekając na niego, to już naprawdę nie czepiaj się MARUNIA!!!! :eviltong: