olenka_f Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 wysłałam Agatce , ona bardzo dziękuje:loveu: Quote
olenka_f Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dziękuję bardzo ja też całymi dniami siedzę i jej podsyłam a ona już nie płacze że nic nie ma:lol: Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 http://maritime.com.pl/inland/indexm.php?url=cmain.php Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 W tej ksiązce jest dział poświęcony historii żeglugi śródladowej, zamówcie, niedroga jest: http://eporadniki.pl/katalog/keytext/historia_gospodarcza_polski.html Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Adres dyrektoratu w Gdańsku: http://www.buwiwm.edu.pl/eu/public/db/profdat.php?isn=97&type=1 Quote
olenka_f Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='akucha']Adres dyrektoratu w Gdańsku: http://www.buwiwm.edu.pl/eu/public/db/profdat.php?isn=97&type=1 i myślisz żeby tam poszła coś jej tam dadzą? kurcze na to nie wpadłam:shake: Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A dlaczego nie, oni pewnie maja masę opracowań, informatorów, publikacji fachowych. To ich działka jest. Zaliczcie tez biuro informacji nturystycznej. Quote
olenka_f Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ja jej to podpowiem żeby szła a nóż trafi na kogoś fajnego i pomoże Quote
olenka_f Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 byliśmy u wet i niestety stanu oczek już sie nie da poprawić, to co jest to wszystko co mogłam zrobić i lepiej nie będzie. blizny na rogówce można operować ale nie zgadzam sie na to bo Figa ma osłabione serduszko ma szmery i jest to ryzyko a poza tym Figa jest radosnym szeryfem ustawia boksery jak chce z fretką szaleją po całym mieszkaniu i chyba się do nich przyzwyczaiła i jej 70% widzenie dla niej stało się normalne poziom cukru nie zmienił się wiec nadal jest na lekach i insuliny nie dostaje na nóżki jedyne co otrzymuje to wit.B1 nie jest tak jak być powinno ale już nic więcej sie nie da:shake: Quote
kaerjot Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ważne, że jest bezpieczna i szczęśliwa. Dziękuję Oleńko za życie Figi:loveu: Quote
olenka_f Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 czy psy fiksują na starość? Maro jest nie do poznania, warczy na wszystkich prócz mnie ale się też mnie nie słucha, ja wiem że to śmieszne ale jak on sobie zaplanuje spacer daleko to już przestaje być zabawne a on ignoruje wszystko ,robi co chce:shake: Aga sie go boi a Maciek mówi że sobie z nim poradzi ale nie wiem to duży pies i silny i palma mu odbiła:roll: Kilka dni temu rzucił sie na Basko, bokser sobie z nim radzi no ale takie sytuacje nie miały miejsca przecież stale na spacery chodzimy całą bandą i było ok a teraz kicha przez głupka:angryy: Quote
Neris Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Taka zmiana zachowania może być spowodowana bólem. Może coś mu się stało? Psy czasami w taki sposób manifestują jakieś dolegliwości. Quote
olenka_f Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 no może te stawy go bolą ale ma leki i witaminy mi sie wydawało że to może przez cieczkę Nuki ale ta jego wczorajsza wycieczka zbiła mnie z tropu bo gdyby za Nuką to chyba do niej by szedł a nie gdzieś tam i to daleko Quote
olenka_f Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 i jeszcze Maro na sierść taką 5cm a na grzbiecie wczoraj zauważyłam ma 1cm sprawdzałam całą skóre jest ok żadnych strupów i zaczerwień o co chodzi nie wiem, wet powiedziała że ze starości i nawet nie kazała z nim przyjeżdżać i że tak już będzie Quote
akucha Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Najważniejsze, że Figa jest szczęsliwa. Pewnie niewoele sobie robi z niedogodności. Zyke pełna para i już! ;) Olenko, a może Maro gdzieś tę sierć sobie wyciera? Pierwszy raz słysze, żeby z wiekiem sierść robiła sie któtsza... Quote
olenka_f Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Może wyciera ale nawet nie wiem o co by mógł, choć jak pies chce to ma różne sposoby:eviltong: wczoraj znów zwiał lowelasik wstrętny, cholipka belmondziak sie na starość z niego zrobił szkoda że na punka sie wyczochrał, glut wstrętny:angryy: Quote
olenka_f Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 jak jestesmy na spacerze my w jedną strone a on sobie, on na smyczy strasznie płacze , no i ten spacer po to jest w środku nocy żeby sie wyszaleć mogli. Płacze tak że na środek nocy to ten lamen zdecydowanie za głośny jest:evil_lol: Quote
akucha Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Musi kombinować cos w boksie i dlatego ta sierść wytarta, jestem tego pewna! Cwaniucha taka :lol: Quote
magdalena_w Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 olenka_f napisał(a): glut wstrętny:angryy: Glut wstrętny :mad: :mad: :mad: o MARUNIU!!!! A kto Tobie tyłek bronił tyle razy!!! A że ma teraz chęć na jeżyczka i starcze zaniki pamięci, więc nie zawsze wie gdzie iść, i starczy słabszy słuch, więc nie zawsze słyszy jak go wołasz i starczy słabszy wzrok, więc nie zawsze widzi jak wychodzisz z siebie czekając na niego, to już naprawdę nie czepiaj się MARUNIA!!!! :eviltong: Quote
olenka_f Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 zamorduje Gabi jak nie chce sam zwiewa a ja starego trypla szukam, a moja siostra na polityka sie nadaje - MAŁPA:diabloti: Quote
t_kasiek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Figusia....przepraszam, ze w Twoim wątki i przepraszam, że nie na temat, ale pilnie potrzebuje pomocy ta psinka - musimy ja uratowac przed trafienie do schroniska !!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82051 Quote
olenka_f Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Figa dziabnęła Pepe i poszła bawić się z bokserami ale myślę że będą przyjaciółmi zaraz po tym jak Pepe nie będzie takim napaleńcem:evil_lol: Quote
deedee77 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Rany ale ze mnie gapa:roll: nie dość że nic nie wiem to jeszcze wątki pogubiłam... Pepe w domu!!!!:multi::multi::multi: z Figunią!!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts