brazowa1 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Skad w ogole to podejrzenie,ze Figa mogla cokolwiek nabroic? Quote
kaerjot Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 brazowa1 napisał(a):Skad w ogole to podejrzenie,ze Figa mogla cokolwiek nabroic? No jak to skąd? Przecież ona z Sopotu:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Zazdrosc przez Ciebie kolezanko przemawia,bo masz pieska z Kokoszek! :eviltong: Quote
kaerjot Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Przynajmniej moja jest grzeczniutka jak aniołeczek Quote
brazowa1 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Jest prostolinijnym owczarem i tyle.A Figulec,ech Figulec :loveu: Ona stala sie przywodca psiego stada,a to wszystko dzieki intelektowi.:loveu: Quote
olenka_f Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 brazowa1 napisał(a):Jest prostolinijnym owczarem i tyle.A Figulec,ech Figulec :loveu: Ona stala sie przywodca psiego stada,a to wszystko dzieki intelektowi.:loveu: tak tak ona taka mądrusia jest i jaka grzeczna, mój skarb kochany:loveu: :loveu: :loveu: i ona nigdy ale to nigdy nie broi, naprawde nic jeszcze nie spsociła nic:lol: jest tak grzeczna że żaden pies taki nie jest :loveu: moje kochanie:loveu: Quote
olenka_f Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Wiolcia w biurze mam lumpiarnie ale nie wiem czy to ważne bo mi dziś dostarczono spódniczkę ze skóry dla jakiegoś pieska:cool1: ZWARIUJE z tymi ludziami Quote
brazowa1 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Olenko,wsrod szmatek dla psow,regularnie pojawiaja sie staniki :lol: wiec ta spodniczka to pikus ;) Quote
Neris Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ale co, stanik bardzo dobry, w każdą miseczkę po szczeniaczku i jako nosidełko może robić... Quote
kaerjot Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Neris, no błagam, to ludzie mają wyobraźnię:evil_lol: Quote
olenka_f Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :mad: :mad: Kasia jest dziś zamordowana:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
olenka_f Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 zapomniałam Wam napisać że mam 7 psa:diabloti: Quote
kaerjot Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Oleńka, do spowiedzi, ale już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 z piesem jest tak: moi sąsiedzi to :drinking: :drinking: mają psa on chyba Kajtek ale ja na niego mówie Biały ma jakieś 15lat , strasznie chudy i wcale go nie lubię:cool1: ale zawsze jak miałam resztki z kebaba to wiozłam dla Białego, widocznie zauważyli że daję mu jeść i oni przestali go karmić bo jak jednego dnia nie miałam resztek to pies wył i wydaje mi sie że z głodu:shake: a sąsiadka kopała w tą jego siatkę a kleła przy tym okropnie od tego czasu daje jeść codziennie i nie resztki tylko tak samo jak moje dostają a od kilku dni Biały na mnie czeka i dopomina się żeby o nim nie zapomnieć wczoraj jak wróciłam z pracy zobaczyłam klepsydrę i sąsiadka odeszła, ten jej mąż to debil nad debile i on jemu to już na pewno jeść nie da:shake: Quote
akucha Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Olenko, co te psie nieszczęścia zrobiłyby bez Ciebie :-( Dobrze, ze jesteś, że masz takie dobre i wrazliwe sece :buzi: :buzi: :buzi: Figunia jest z Ciebie taaaaka dumna pewnie ;) Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 jaka kochana to wymuszenie jest:mad: dopomina się jakby był mój, a ja go nadal nie lubię:diabloti: Quote
Celina12 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No sama napisałaś ,że masz 7 psa...:evil_lol::evil_lol:..więc On Ci Twój!!!! Quote
brazowa1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 karmic psa,ktorego nie lubisz...no to masz pecha:diabloti: Quote
brazowa1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=OEiyJIo-bCQ coz, Figa miala dublera.... Quote
olenka_f Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dziękuję bardzo dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Celina12 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ale ceni się ta nasza Figunia-Gwiazda-gra w filmie...a dubler "robi" swoje :loveu: Piękny film.... Quote
Recommended Posts