Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Jest prostolinijnym owczarem i tyle.A Figulec,ech Figulec :loveu: Ona stala sie przywodca psiego stada,a to wszystko dzieki intelektowi.:loveu:

tak tak ona taka mądrusia jest i jaka grzeczna, mój skarb kochany:loveu: :loveu: :loveu:
i ona nigdy ale to nigdy nie broi, naprawde nic jeszcze nie spsociła nic:lol: jest tak grzeczna że żaden pies taki nie jest :loveu: moje kochanie:loveu:

Posted

z piesem jest tak:
moi sąsiedzi to :drinking: :drinking: mają psa on chyba Kajtek ale ja na niego mówie Biały ma jakieś 15lat , strasznie chudy i wcale go nie lubię:cool1: ale zawsze jak miałam resztki z kebaba to wiozłam dla Białego, widocznie zauważyli że daję mu jeść i oni przestali go karmić bo jak jednego dnia nie miałam resztek to pies wył i wydaje mi sie że z głodu:shake: a sąsiadka kopała w tą jego siatkę a kleła przy tym okropnie
od tego czasu daje jeść codziennie i nie resztki tylko tak samo jak moje dostają a od kilku dni Biały na mnie czeka i dopomina się żeby o nim nie zapomnieć
wczoraj jak wróciłam z pracy zobaczyłam klepsydrę i sąsiadka odeszła, ten jej mąż to debil nad debile i on jemu to już na pewno jeść nie da:shake:

Posted

Olenko, co te psie nieszczęścia zrobiłyby bez Ciebie :-(

Dobrze, ze jesteś, że masz takie dobre i wrazliwe sece :buzi: :buzi: :buzi:
Figunia jest z Ciebie taaaaka dumna pewnie ;)