akucha Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Cukiereczek Olenki :lol::lol::lol: Dlaczego tylko jedna fotka?! Quote
olenka_f Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 akucha napisał(a):Cukiereczek Olenki :lol::lol::lol: Dlaczego tylko jedna fotka?! bo ona zawsze w tej samej pozycji jest :roll: Quote
akucha Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Buhahahahaha, Olenko, to ja przestaw! Zawsze w Ciebie wpatrzona, tak? Quote
Neris Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 olenka_f napisał(a):bo ona zawsze w tej samej pozycji jest :roll: Oj chyba nie, czasami leży!!!! Quote
Celina12 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Śliczniusia Figusia :loveu::loveu:..więcej fotek..plisssssss Quote
Celina12 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ...i śliczego Zajączka i Baraneczka...zdrówka dla całej Rodzinki...:loveu: Quote
Kasia25 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Pobudka, Oleńko sprawozdanie świąteczne po prosimy. Brzuszki pękate? Quote
akucha Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja poświąteczne życzonka składam!!!!! Czekamy na wiesci i fotki! Quote
olenka_f Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Celina12 napisał(a):Co u Figarynki???? u nas wszystko dobrze , odwiedziła nas w końcu Ciocia Brazowa , Figunia pozowała do zdjęć ale chyba najbardziej narcyz Basko :evil_lol: mam nadieję że wstawi zdjęcia u weta ok , dostała lek na oczy i jest lepiej , jest jak zawsze grzeczna i kochana :loveu: Quote
Celina12 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 To czekam na fotki.....i tak trzymajcie dalej... Quote
brazowa1 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 wszystko przeczytam! WSZYSTKO! :mad: z Basko i Antosiem glaszcz mnie,glaszcz... pozowała: oczek Figlarka nie ma białych,ladnie wygladaja,ale wfleszu wyraznie widac,jakie spustoszenie zrobila choroba... a maly grubasek jest szczesliwy i radosny,czuje ze jest kims specjalnym; sa spacery,na ktore ida tylko we dwie:Figa i jej ukochana Oleńka. Quote
akucha Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Najbardziej kocham Figunię na 3 fotce :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Prawdziwa z niej laleczka do kochania. Ona wie, ze Olenka kocha ją najmocniej na świecie, widać to! Bokserki pięknoty też!!!! Basko zawsze był kawał psa, ale... Olenko! zrobiłas z Antosia zjawisko!!!!!!!! To cudo prawdziwe i ma też "ludzką" twarz :lol: Cała nasza Olenka :buzi: Quote
Celina12 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Miód na serce...Figunia Śliczna...i boksery :multi::multi: Kocham Cię Oleńko!!!! Quote
olenka_f Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Basko no cóż mina debilka :evil_lol: wyszło szydło z worka , Antoś ciepluch jak zawsze na kolanach Figunia zawsze śliczna a ja noooooooooooo włosy jak mop a mina :splat::mdleje::stupid: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Kasia25 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 olenka_f napisał(a):Basko no cóż mina debilka :evil_lol: wyszło szydło z worka , Antoś ciepluch jak zawsze na kolanach Figunia zawsze śliczna a ja noooooooooooo włosy jak mop a mina :splat::mdleje::stupid: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Moja droga to nie forum mody i urody, heheheheheh, moim zdaniem slicznie wyglądasz:cool3: Figarynka, schudła prawda? A jak się pręży przed aparatem:lol: Super te fotki takie ciepłe, domowe i widać na odległość jak bardzo się kochacie!!!!! Quote
kaerjot Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jak ja sobie przypomnę to nieszczęście w schronie, taka przemiana to niemożliwa jest. Quote
Neris Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ja pamiętam jak siedziałam w nocy i kombinowałam, co tu zrobić żeby Figarynkę do mnie zabrać, całkowicie wbrew rozumowi... na szczęście jest ktoś taki jak Oleńka. Quote
olenka_f Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 to nieszczęście jest teraz rozpieszczoną księżniczką:razz: dziabnęła Maćka w nogę bo skakał a mój syn na to " cholerka Figa gdyby to nie ty to bym oddał a za ciebie to mama w pysk da" i pokuśtykał grzecznie do pokoju a Figunia spełniwszy swoją zachciankę na łóżeczko do paniusi :evil_lol: Quote
Recommended Posts