Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Celina12 napisał(a):
Co u Figarynki????

u nas wszystko dobrze , odwiedziła nas w końcu Ciocia Brazowa , Figunia pozowała do zdjęć ale chyba najbardziej narcyz Basko :evil_lol:
mam nadieję że wstawi zdjęcia
u weta ok , dostała lek na oczy i jest lepiej , jest jak zawsze grzeczna i kochana :loveu:

Posted

wszystko przeczytam! WSZYSTKO! :mad:

z Basko i Antosiem

glaszcz mnie,glaszcz...

pozowała:

oczek Figlarka nie ma białych,ladnie wygladaja,ale wfleszu wyraznie widac,jakie spustoszenie zrobila choroba...
a maly grubasek jest szczesliwy i radosny,czuje ze jest kims specjalnym; sa spacery,na ktore ida tylko we dwie:Figa i jej ukochana Oleńka.

Posted

Najbardziej kocham Figunię na 3 fotce :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Prawdziwa z niej laleczka do kochania. Ona wie, ze Olenka kocha ją najmocniej na świecie, widać to!

Bokserki pięknoty też!!!! Basko zawsze był kawał psa, ale... Olenko! zrobiłas z Antosia zjawisko!!!!!!!! To cudo prawdziwe i ma też "ludzką" twarz :lol:

Cała nasza Olenka :buzi:

Posted

Basko no cóż mina debilka :evil_lol: wyszło szydło z worka , Antoś ciepluch jak zawsze na kolanach Figunia zawsze śliczna a ja noooooooooooo włosy jak mop a mina :splat::mdleje::stupid:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

olenka_f napisał(a):
Basko no cóż mina debilka :evil_lol: wyszło szydło z worka , Antoś ciepluch jak zawsze na kolanach Figunia zawsze śliczna a ja noooooooooooo włosy jak mop a mina :splat::mdleje::stupid:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Moja droga to nie forum mody i urody, heheheheheh, moim zdaniem slicznie wyglądasz:cool3:

Figarynka, schudła prawda? A jak się pręży przed aparatem:lol:
Super te fotki takie ciepłe, domowe i widać na odległość jak bardzo się kochacie!!!!!

Posted

Ja pamiętam jak siedziałam w nocy i kombinowałam, co tu zrobić żeby Figarynkę do mnie zabrać, całkowicie wbrew rozumowi... na szczęście jest ktoś taki jak Oleńka.

Posted

to nieszczęście jest teraz rozpieszczoną księżniczką:razz:
dziabnęła Maćka w nogę bo skakał a mój syn na to " cholerka Figa gdyby to nie ty to bym oddał a za ciebie to mama w pysk da" i pokuśtykał grzecznie do pokoju a Figunia spełniwszy swoją zachciankę na łóżeczko do paniusi :evil_lol: