Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oleńko, jak ja zgarnęłam ze śmietnika dwa kociaczki biedne to moja jamniczka długowłosa za tydzień dostała mleka! I Zdziruś ma 3 lata a ciągle się do cyca próbuje pchać. Może to jest jakoś powiązane?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
kotka sie okociła to mogło miec cos wspolnego

Mogło Olenko, mogło! Figa interesuje się kociętami?
Nasza Vika wykradała kotce maluchy.

Posted

Figa sama zaczepia chłopaków podskakuje do głowy i za fafle a te cielaki kładą sie i pozwalają na wszystko, kociaki są już 4 bo jeden chyba był za malutki tak więc za 4 tygodnie sa do zabrania:evil_lol:

Posted

a patrzaj a mi gadali 4 tygodnie i Nuke też mi taką dali a Basko jeszcze był młodszy, ona miała przed być ciach ciach tylko mnie zmylił ten jej wzrost ciągle malutka i malutka a to kobita stara jest

Posted

Niektóre koteczki takie są. Mam teraz już druga taką małą. Kiedyś też moja kotka Milusia miała 4 kociaczki. Olenko, jak ja ryczałam, gdy wiozłam je do nowych domów. Jednego nie oddałam, nie mogłam. Miałam 3 koty w domu.

4 tygodniowe kociuszki to maleństwa jeszcze, za małe... Jak zaczną łazić, to od razu postaw im kuwetkę, zobaczysz jakie czyscioszki będą; kociaki szybko się uczą...

Szkoda, że nie masz aparatu.

Posted

Gabryjella napisał(a):

Ale powiem wam, że kocicho to mi się marzy, takie fajne, rasowe - maine coon, ale w mieście to nie ma szans, a na wsi to nie wiem czy się zdecyduję na rasowca, bo jeszcze mi go ktoś świśnie, a to troche drogi prezent by był ;)

Ludzie gwizdną, a co zrobi Roma?! :razz:

Kociuchy fajne som.

Posted

pożyczyłam aparat zrobiłam kilka zdjęć ale chyba dopiero jutro będą bo koleżanka od której go brałam dopiero jutro go odbierze i wtedy mi prześle a ja oczywiście Akuszce:lol:

Posted

wszystkie obfociłam tylko Maro sie chował i go na piłeczkę wzięłam ale tam w kojcu u niego bo on zwiewał do budy, zresztą zobaczycie jak wygląda wejście do innego pomieszczenia gołębnike i to jest robota Nusi już chyba tylko blachą pozostaje obić, Maro ostatnio wytargał cały steropian z podłogi jaki miał w budzie a przecież na niego była przybita podłoga a teraz gołe dechy bo se po swojemu mebluje drań jeden