bety Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Oooo a w jakim sklepie? Zastanawiam się jeszcze nad kupnem jeszcze jednej książki, ale to jest już seria i troszkę mi kaski szkoda. Dlatego czekam na jakies promocje . Jedną wyprzedaż mam w E.Leclerc a drugą w Carefour - ciężko się szuka bo książki są "wyrzucone" na stertę albo do dużych koszy, ale jak się ma trochę czasu i cierpliwości to czasem można coś fajnego trafić za "psie pieniądze". :) A to to chyba sikorka uboga http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC9097_zps84dabde1.jpg Pzdr Quote
Kazuro Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 http://s1380.photobucket.com/user/ajarmicka/media/_DSC9036_zpse6f1e44f.jpg.html cudowna Żabulka <3 no i zazdrościmy szeleczek, są cudne :wub: a Żaba z moim Lisem mogą sobie łapy podać, moja w piątek też wymiotowała i biegunkowała :/ Quote
ulana Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC9312_zps511438a8.jpgJak sobie fajnie tupta. :) A cóż to za urocze jeziorko? Quote
marra Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 No muszę dziś stwierdzić, że fotki ptaków przebijają Żabulca wyjątkowo ;) piekne! Quote
rashelek Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ja też się nie mogę zebrać do wywołania zdjęć, a teraz to już czekam na nowe wiosenno-letnie i będę wywoływać na jesień ;) Śliczne fotki, widać, że coraz lepiej się dogadujesz z aparatem! Quote
Isadora7 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Zdjęcia które same w sobie mogą stworzyc historie psiej wędrówki przez życie. 1 Quote
phase Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Ależ zdolny fotograf z Ciebie ! Dzięki kochana! Naprawdę mi miło, chociaż mam lepszy sprzęt, który potrafi zrobić dobre zdjęcie. :P Jeszcze duuużo mi brakuję, ale staram się. :) Jedną wyprzedaż mam w E.Leclerc a drugą w Carefour - ciężko się szuka bo książki są "wyrzucone" na stertę albo do dużych koszy, ale jak się ma trochę czasu i cierpliwości to czasem można coś fajnego trafić za "psie pieniądze". :) A to to chyba sikorka uboga http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC9097_zps84dabde1.jpg Pzdr Faktycznie, w ogóle zapomniałam o tych supermarketach, a naprawdę coś by pewnie się znalazło. :) Nieźle, u mnie w mieście E.Leclerc zamienili na Cerrefour właśnie. Nie trzeba słowa chyba, bo Ty jesteś znawczynią, więc to na pewno ta ptaszynka. :) Tylko jedną tą widziałam. Szkoda, że te małe ptaszki są bardzo płochliwe. http://s1380.photobucket.com/user/ajarmicka/media/_DSC9036_zpse6f1e44f.jpg.html cudowna Żabulka <3 no i zazdrościmy szeleczek, są cudne :wub: a Żaba z moim Lisem mogą sobie łapy podać, moja w piątek też wymiotowała i biegunkowała :/ Kupione na bazarku :D Dziękujemy! Jeszcze taka smyczka by się przydała, ładny komplecik by był. :) No pięknie! Na szczęście na drugi dzień minęło, już wszystko dobrze jest. Quote
phase Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC9312_zps511438a8.jpgJak sobie fajnie tupta. :) A cóż to za urocze jeziorko? I jak dzielnie :) Ostatnio coś zołza ma dużo siły na spacerki :) Do tego jeziorka mam jakieś pół godzinki, też zależy jaką drogą, czy laskiem czy ulicą. A wystarczy iść dalej i jest kolejne jeziorko. :) Wyremontowali to wszystko (i jedno i drugie jezioro) teraz naprawdę jest gdzie chodzić na spacery, chwalić się tymi miejscami. ależ piekne foty dziękuję! No muszę dziś stwierdzić, że fotki ptaków przebijają Żabulca wyjątkowo ;) piekne! jestem zakochana w tych mikro ptaszkach , uwielbiam je fotografować, choć to jest wyzwanie :P dziękuję :) Ja też się nie mogę zebrać do wywołania zdjęć, a teraz to już czekam na nowe wiosenno-letnie i będę wywoływać na jesień ;) Śliczne fotki, widać, że coraz lepiej się dogadujesz z aparatem! Jeszcze z wyjazdu rodziców do Tunezji nie wywołałam zdjęć a za 2 tyg wylatują do Egiptu i znowu się nazbiera.... Też chcę jakieś zdjęcia Żaby sobie wywołać i jak tu znaleźć jakieś ładne... :D dzięki kochana! W domu mi zdjęcia nie wychodzą, totalnie nie wiem jak ustawienia dobrać, ale na razie wolę te łatwiejsze rzeczy ogarnąć a potem powoli brać się za trudniejsze. Quote
phase Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Świetna fotohistoria. :) zgadzam się :))) Nic mi się nie chce. Mam leniwy czas, semestr zapowiada się koszmarnie, może z 2-3 doktorów mamy w porządku a reszta filozofia totalna...... Prawdopodobnie będzie to najcięższy jak dotąd semestr. :( Dzisiaj troszkę popadało, potem słoneczko i znowu pochmurno. Żabcia ma się dobrze. Ostatnio mama wzięła ją na spacer i też bardzo dzielnie szła :) Znowu muszę zapisać się do dermatologa, bo mnie od jedzenia wysypuje, tak strasznie nie jest, ale swędzi no i dla kobiety przeszkadza. :P Quote
agutka Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 fotki piękne :) poczekaj aż wiosenna energia powróci i wszystko będzie łatwiejsze ;) Quote
phase Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 fotki piękne :) poczekaj aż wiosenna energia powróci i wszystko będzie łatwiejsze ;) Bardzo dziękuję :) W sumie to prawda, teraz tak ponuro, chmurno jest, a jak słońce wyjdzie to od razu inny człowiek. :) A jak tu czekać na wiosnę jak śnieg zapowiadają??? :O Quote
marra Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 U nas śnieeeeeeg! Psy mi oszalały rano ;) Ciapek w szczególności :) Quote
phase Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 U nas śnieeeeeeg! Psy mi oszalały rano ;) Ciapek w szczególności :) :O:O Jeszcze miesiąc temu płakałam za śniegiem, teraz go już nie chcę :D Quote
phase Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 U Mnie też był śnieg :P U nas tyż już jest :( Nie wiem czy bardziej jestem zdruzgotana czy zadowolona, bo jakby nie patrzeć piesio bardzo się ucieszył, a przecież widok szczęśliwego psa cieszy. Zmniejszę zdjęcia i zaraz dodam więcej, z aparatu. Dostaję szału.... Wyskakuje mi tyle reklam, że ledwo mogę dodać 5 zdjęć......... Cały czas reklama. Quote
angineuuka Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Adblocka zainstaluj. U mnie juz wiosna na nowo xd 1 Quote
Kazuro Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 o fuj śnieg D: u mnie na szczęście "tylko" deszcz ze śniegiem pada Quote
Recommended Posts