Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oooo a w jakim sklepie? Zastanawiam się jeszcze nad  kupnem jeszcze jednej książki, ale to jest już seria i troszkę mi kaski szkoda. Dlatego czekam na jakies promocje . 

Jedną wyprzedaż mam w E.Leclerc a drugą w Carefour - ciężko się szuka bo książki są "wyrzucone" na stertę albo do dużych koszy, ale jak się ma trochę czasu i cierpliwości to czasem można coś fajnego trafić za "psie pieniądze". :)

A to to chyba sikorka uboga

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC9097_zps84dabde1.jpg

Pzdr

Posted

Ja też się nie mogę zebrać do wywołania zdjęć, a teraz to już czekam na nowe wiosenno-letnie i będę wywoływać na jesień ;)

Śliczne fotki, widać, że coraz lepiej się dogadujesz z aparatem!

Posted

Ależ zdolny fotograf z Ciebie !

Dzięki kochana! Naprawdę mi miło, chociaż mam lepszy sprzęt, który potrafi zrobić dobre zdjęcie. :P Jeszcze duuużo mi brakuję, ale staram się. :) 

Jedną wyprzedaż mam w E.Leclerc a drugą w Carefour - ciężko się szuka bo książki są "wyrzucone" na stertę albo do dużych koszy, ale jak się ma trochę czasu i cierpliwości to czasem można coś fajnego trafić za "psie pieniądze". :)

A to to chyba sikorka uboga

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC9097_zps84dabde1.jpg

Pzdr

Faktycznie, w ogóle zapomniałam o tych supermarketach, a naprawdę coś by pewnie się znalazło. :)

Nieźle, u mnie w mieście E.Leclerc zamienili na Cerrefour właśnie.

Nie trzeba słowa chyba, bo Ty jesteś znawczynią, więc to na pewno ta ptaszynka. :) Tylko jedną tą widziałam.

Szkoda, że te małe ptaszki są bardzo płochliwe.

http://s1380.photobucket.com/user/ajarmicka/media/_DSC9036_zpse6f1e44f.jpg.html cudowna Żabulka <3 no i zazdrościmy szeleczek, są cudne :wub:

a Żaba z moim Lisem mogą sobie łapy podać, moja w piątek też wymiotowała i biegunkowała :/

Kupione na bazarku :D Dziękujemy! Jeszcze taka smyczka by się przydała, ładny komplecik by był. :)

No pięknie! Na szczęście na drugi dzień minęło, już wszystko dobrze jest.

Posted

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC9312_zps511438a8.jpgJak sobie fajnie tupta.  :)

A cóż to za urocze jeziorko? 

I jak dzielnie :) Ostatnio coś zołza ma dużo siły na spacerki :) Do tego jeziorka mam jakieś pół godzinki, też zależy jaką drogą, czy laskiem czy ulicą. A wystarczy iść dalej i jest kolejne jeziorko. :) Wyremontowali to wszystko (i jedno i drugie jezioro) teraz naprawdę jest gdzie chodzić na spacery, chwalić się tymi miejscami.

ależ piekne foty

dziękuję!

No muszę dziś stwierdzić, że fotki ptaków przebijają Żabulca wyjątkowo ;) piekne!

jestem zakochana w tych mikro ptaszkach , uwielbiam je fotografować, choć to jest wyzwanie :P

dziękuję :)

Ja też się nie mogę zebrać do wywołania zdjęć, a teraz to już czekam na nowe wiosenno-letnie i będę wywoływać na jesień ;)

Śliczne fotki, widać, że coraz lepiej się dogadujesz z aparatem!

Jeszcze z wyjazdu rodziców do Tunezji nie wywołałam zdjęć a za 2 tyg wylatują do Egiptu i znowu się nazbiera.... Też chcę jakieś zdjęcia Żaby sobie wywołać i jak tu znaleźć jakieś ładne... :D

dzięki kochana! W domu mi zdjęcia nie wychodzą, totalnie nie wiem jak ustawienia dobrać, ale na razie wolę te łatwiejsze rzeczy ogarnąć a potem powoli brać się za trudniejsze. 

Posted

Świetna fotohistoria.  :)

zgadzam się :)))

Nic mi się nie chce.

Mam leniwy czas, semestr zapowiada się koszmarnie, może z 2-3 doktorów mamy w porządku a reszta filozofia totalna...... Prawdopodobnie będzie to najcięższy jak dotąd semestr. :( Dzisiaj troszkę popadało, potem słoneczko i znowu pochmurno.  Żabcia ma się dobrze. Ostatnio mama wzięła ją na spacer i też bardzo dzielnie szła :) Znowu muszę zapisać się do dermatologa, bo mnie od jedzenia wysypuje, tak strasznie nie jest, ale swędzi no i dla kobiety przeszkadza. :P

Posted

fotki piękne :)

poczekaj aż wiosenna energia powróci i wszystko będzie łatwiejsze ;)

Bardzo dziękuję :)

W sumie to prawda, teraz tak ponuro, chmurno jest, a jak słońce wyjdzie to od razu inny człowiek. :) A jak tu czekać na wiosnę jak śnieg zapowiadają??? :O

Posted

U nas śnieeeeeeg! Psy mi oszalały rano ;) Ciapek w szczególności :)

:O:O Jeszcze miesiąc temu płakałam za śniegiem, teraz go już nie chcę :D

Posted

U Mnie też był śnieg :P

U nas tyż już jest :( Nie wiem czy bardziej jestem zdruzgotana czy zadowolona, bo jakby nie patrzeć piesio bardzo się ucieszył, a przecież widok szczęśliwego psa cieszy.

Zmniejszę zdjęcia i zaraz dodam więcej, z aparatu. 

Dostaję szału.... Wyskakuje mi tyle reklam, że ledwo mogę dodać 5 zdjęć......... Cały czas reklama.

20150304_104557_zps4d4pj07g.jpg

20150304_104643_zpss0sxozrd.jpg

20150304_104645_zpsvfatwkzp.jpg

20150304_104829_zpsnosvdotz.jpg

20150304_104833_zpszjalkmkx.jpg