rashelek Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 A ja pączków robić nie umiem... To znaczy samo ciacho tak, ale wbicie nadzienia do środka już mnie przerasta :lol: Haha świetnego masz Tatę! :D Quote
Sarunia-Niunia Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Zaglądam do Was i zostawiam Walentynkowe przytulaski i buziaczki :) Quote
Isadora7 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Zaglądam do Was i zostawiam Walentynkowe przytulaski i buziaczki :) i ja również najserdeczniej się dołączam Quote
phase Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Ale spoko tata! :D Osobisćie na codzień również jem pączki bez wyrzutów sumienia, oczywiście nie w takich ilościach ;) :D Ja za dzieciaka lubiłam , wręcz uwielbiałam ptysie :D Oj dziewczyny, nie ma to jak pączek własnej roboty - marmolady można naładować ile się chce i jakiej się chce. Ja za sklepowymi pączkami nie przepadam - zdecydowanie za słodkie są i czasem jakaś taka niesmaczna marmolada bywa. :) Pzdr Ba! W końcu chyba wszystko jest najlepsze co domowe. :) Taki drobny gest a jak uszczęśliwi. Pozdrawiam Tate przez duźe 'T' Racja :) haha :D :D Quote
phase Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 A ja pączków robić nie umiem... To znaczy samo ciacho tak, ale wbicie nadzienia do środka już mnie przerasta :lol: Haha świetnego masz Tatę! :D Jak tak czytam te komentarze o domowych pączkach to bym z wielką ochotą chciała sobie takiego pączka zrobić i zjeść :P Dzięki :D Zaglądam do Was i zostawiam Walentynkowe przytulaski i buziaczki :) i ja również najserdeczniej się dołączam Dziękuję Cioteczki! Weekend mile spędzony. Wczoraj było u nas przeeepięknie! Jak na złość nie było mnie w domu, więc zdjęć Żabciowych ni mam. A dziś oczywiście już brzydko i ponuro... Najprawdopodobniej pod koniec lutego mój Marek wyjeżdża do pracy do Anglii... Jutro się nie ruszam z domu tylko wkuwam prawo karne, we wtorek poprawa. Wczorajszy wypad na spacerek z Markiem Quote
pcheelkaa Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Trudno Wam pewnie będzie się rozstać. Ja nie potrafię funkcjonować bez mojego Damiana.. masakra http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/20150214_150325_zpsa53db5bb.jpgszczęśliwi ! Quote
phase Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Trudno Wam pewnie będzie się rozstać. Ja nie potrafię funkcjonować bez mojego Damiana.. masakra http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/20150214_150325_zpsa53db5bb.jpgszczęśliwi ! Kiedyś na 4 miesiące wyjechał, było chooolernie ciężko. Niby są telefony, skype, ale mi to nie wystarcza... A jeszcze w marcu nam 5 lat stuknie, więc w ogóle żal mnie obejmuje, ale jeszcze nie wyjechał, więc na razie staram się o tym nie myśleć. W środę chyba powinien wszystko wiedzieć. śliczna ta twoja sunia dziekuje pieknie! :)) Quote
kalyna Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 My dzisiaj piekliśmy oponki :P a wczoraj placek łaciaty :P Bo w tygodniu ciężko ogarnąć temat i pączki były kupne... a Żabcia tak samo pomaga się uczyć jak mój Ciaposław... :lol: Quote
Isadora7 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 W towarzystwie tego pychola i ja bym zjadła pączka Quote
phase Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 My dzisiaj piekliśmy oponki :P a wczoraj placek łaciaty :P Bo w tygodniu ciężko ogarnąć temat i pączki były kupne... a Żabcia tak samo pomaga się uczyć jak mój Ciaposław... :lol: ooo no proszę bardzo, znalazłaś chęci :D A jak kochana studia? Już po sesji dawno? Bo to 2 ziomeczki które chcą się czegoś nauczyć :D W towarzystwie tego pychola i ja bym zjadła pączka tak je pożerała, jakby na oczy tydzień jedzonka nie widziała :P Ale co się dziwić, cały czas na dietce to jak zobaczy się takie pychotki to ślinka leci na sam widok :) U nas dziś przepięknie, ale zimno, wietrznie i błota pełno... Ale co tam, słoneczko świeci, więc jest cudownie :D Strasznie stresuję się jutrzejszą poprawą..... Quote
Recommended Posts