Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ha,ha mniej jeść.... ja też sobie to   powtarzam :P i dziwnie jakoś kilogramy lecą ;)

Hahahah, taaa ja też co weekend przychodzi mowie pobiegam, nie bede jescj uz pozno, a co do czego wpieprzam byczac sie przed fifą 15. :P

Posted

a no tak... jeść -leżeć- jeść a później spodnie za małe a psy jakoś nieskromnie kwadratowe :p 

choć przyznaję się że nie mam czasu na długie spacery :/

Posted

Śliczne zdjęcia. :) Na śniegu i w słońcu  - Żabcia wygląda urokliwie. 

Dzięki wielkie za życzenia świąteczne i wszystkiego dobrego na Nowy Rok!

Posted

a no tak... jeść -leżeć- jeść a później spodnie za małe a psy jakoś nieskromnie kwadratowe :P

choć przyznaję się że nie mam czasu na długie spacery :/

A ja mam, tylko, ze Zabcia spacerki odpuscic musi, a co to za spacer bez psa.....

Moja barylka jest na dietce, wiec raczej juz do spaslego psa ni bedzie nalezec :D Mam nadzieje!

Ja też postanowiłam zacząć pisać pracę lic. Póki co na postanowieniu się skończyło, ale każdego dnia postanawiam sobie bardziej :grins:

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC6920_zps1f252627.jpgale świetne!

hahaha :D no tak... jakie to zyciowe :D a tak powaznie to dzis usiadlam do notatek i nic z tego nie czaje.... ;/

jest pieknie po prostu...

Śliczne zdjęcia. :) Na śniegu i w słońcu  - Żabcia wygląda urokliwie. 

Dzięki wielkie za życzenia świąteczne i wszystkiego dobrego na Nowy Rok!

dziekuje pieknie :loveu:

Najlepszego! :)

Posted

Wpadłam bomnie słuchy doszły że tu ładne zdjęcia są - no i prawda ;)

No i pamiętacie zawsze o nas i o życzeniach, bardzo mi miło, więc i ja teraz galerię zapisuję i będę zaglądać :)

Posted

ale jaki mroźźźźźźny (jeszcze)

dziekujemy :)

Wpadłam bomnie słuchy doszły że tu ładne zdjęcia są - no i prawda ;)

No i pamiętacie zawsze o nas i o życzeniach, bardzo mi miło, więc i ja teraz galerię zapisuję i będę zaglądać :)

milo nam bardzo :)

zapraszamy w nasze skromniutkie progi :D

_DSC7042_zps9e69743a.jpg

Niczym Król Lew tylko wersja Królowa Żaba :D

hahahahahah, to pani boss osiedla. :D

jednak nigdzie nie jedziemy na Sylwka, ja odpadam, bo mnie choróbsko rozlozylo, a Marko nie chce beze mnie nigdzie sie ruszac. Takze spedzimy sobi wieczorek u niego, robiac sobie ostatni dzien grubasa, pijac drineczki i grajac w fif 15 :D

Posted

Hah :D

No to kiedy oświadczyny? Bo rozumiem że dziewczyna z Ciebie idealna, jeśli chodzi o granie :P

hahaahahhahahaha :D :D szczerze mowiac jak idziemy do znajomych to jako jedyna dziewczyna z chlopakami gram w fife i wcale nie daja mi forow :D Niedlugo stuknie nam 5 lata Marek  dalej nie moze uwierzyc ze trafil na dziewczyne ktora kocha pilke nozna, fife i piwo :grins:

Jeszcze zeby Marek byl taki psiolubny!

A tu znowu tyle świetnych fotek :loveu:

Ja tam wole tak Sylwka spędzać niż imprezować, więc u nas podobnie :D A zabierasz Żabkę ze sobą?

dzieki :loveu:

chyba o ile dobrze pamietam to w zeszlym roku tez spedzaliscie u Adriana Sylwka? :hmmmm:

Chcialabym, ale u Marka bedzie jeszcze babcia (ktora chyba by zwariowala od szczekania psa) z kotem..

Guest TyŚka
Posted

Jak Twoje zdrówko? Zaleczyłaś się procentami? :)
To zarażaj Marka psami, zarażaj :)

A fotek jest u Ciebie tak dużo, że nie jestem w stanie wybrać te, które mi się szczególnie podobają - bo nie oszukam, jak powiem, że podobają mi się wszystkie :D