phase Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 ha,ha mniej jeść.... ja też sobie to powtarzam :P i dziwnie jakoś kilogramy lecą ;) Hahahah, taaa ja też co weekend przychodzi mowie pobiegam, nie bede jescj uz pozno, a co do czego wpieprzam byczac sie przed fifą 15. :P Quote
agutka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 a no tak... jeść -leżeć- jeść a później spodnie za małe a psy jakoś nieskromnie kwadratowe :p choć przyznaję się że nie mam czasu na długie spacery :/ Quote
rashelek Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ja też postanowiłam zacząć pisać pracę lic. Póki co na postanowieniu się skończyło, ale każdego dnia postanawiam sobie bardziej :grins: http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC6920_zps1f252627.jpgale świetne! Quote
ulana Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Śliczne zdjęcia. :) Na śniegu i w słońcu - Żabcia wygląda urokliwie. Dzięki wielkie za życzenia świąteczne i wszystkiego dobrego na Nowy Rok! Quote
phase Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 a no tak... jeść -leżeć- jeść a później spodnie za małe a psy jakoś nieskromnie kwadratowe :P choć przyznaję się że nie mam czasu na długie spacery :/ A ja mam, tylko, ze Zabcia spacerki odpuscic musi, a co to za spacer bez psa..... Moja barylka jest na dietce, wiec raczej juz do spaslego psa ni bedzie nalezec :D Mam nadzieje! Ja też postanowiłam zacząć pisać pracę lic. Póki co na postanowieniu się skończyło, ale każdego dnia postanawiam sobie bardziej :grins: http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC6920_zps1f252627.jpgale świetne! hahaha :D no tak... jakie to zyciowe :D a tak powaznie to dzis usiadlam do notatek i nic z tego nie czaje.... ;/ jest pieknie po prostu... Śliczne zdjęcia. :) Na śniegu i w słońcu - Żabcia wygląda urokliwie. Dzięki wielkie za życzenia świąteczne i wszystkiego dobrego na Nowy Rok! dziekuje pieknie :loveu: Najlepszego! :) Quote
phase Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Zapowiadaja cieplo....... :( wiec jeszcze skorzystalam ze sniegu i wzielam aparat Quote
ulana Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Fajny spacerek :) http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC7067_zps2f8073a0.jpgSłodka <3 Quote
Majkowska Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Wpadłam bomnie słuchy doszły że tu ładne zdjęcia są - no i prawda ;) No i pamiętacie zawsze o nas i o życzeniach, bardzo mi miło, więc i ja teraz galerię zapisuję i będę zaglądać :) Quote
kropi124 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Niczym Król Lew tylko wersja Królowa Żaba :D Quote
phase Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Fajny spacerek :) http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC7067_zps2f8073a0.jpgSłodka <3 ale jaki mroźźźźźźny (jeszcze) dziekujemy :) Wpadłam bomnie słuchy doszły że tu ładne zdjęcia są - no i prawda ;) No i pamiętacie zawsze o nas i o życzeniach, bardzo mi miło, więc i ja teraz galerię zapisuję i będę zaglądać :) milo nam bardzo :) zapraszamy w nasze skromniutkie progi :D Niczym Król Lew tylko wersja Królowa Żaba :D hahahahahah, to pani boss osiedla. :D jednak nigdzie nie jedziemy na Sylwka, ja odpadam, bo mnie choróbsko rozlozylo, a Marko nie chce beze mnie nigdzie sie ruszac. Takze spedzimy sobi wieczorek u niego, robiac sobie ostatni dzien grubasa, pijac drineczki i grajac w fif 15 :D Quote
kropi124 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Hah :D No to kiedy oświadczyny? Bo rozumiem że dziewczyna z Ciebie idealna, jeśli chodzi o granie :P Quote
rashelek Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 A tu znowu tyle świetnych fotek :loveu: Ja tam wole tak Sylwka spędzać niż imprezować, więc u nas podobnie :D A zabierasz Żabkę ze sobą? Quote
phase Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Hah :D No to kiedy oświadczyny? Bo rozumiem że dziewczyna z Ciebie idealna, jeśli chodzi o granie :P hahaahahhahahaha :D :D szczerze mowiac jak idziemy do znajomych to jako jedyna dziewczyna z chlopakami gram w fife i wcale nie daja mi forow :D Niedlugo stuknie nam 5 lata Marek dalej nie moze uwierzyc ze trafil na dziewczyne ktora kocha pilke nozna, fife i piwo :grins: Jeszcze zeby Marek byl taki psiolubny! A tu znowu tyle świetnych fotek :loveu: Ja tam wole tak Sylwka spędzać niż imprezować, więc u nas podobnie :D A zabierasz Żabkę ze sobą? dzieki :loveu: chyba o ile dobrze pamietam to w zeszlym roku tez spedzaliscie u Adriana Sylwka? :hmmmm: Chcialabym, ale u Marka bedzie jeszcze babcia (ktora chyba by zwariowala od szczekania psa) z kotem.. Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Niech taneczny lekki krok, będzie z Tobą cały Nowy Rok. Niech prowadzi Cię bez stresu, od sukcesu do sukcesu! Imprezowego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Kochani, wszystkiego NajlePSIEgo na cały Nowy Rok! Żeby wszystkie Jamnisie i inne Piesie były Kochane, miały swoje domki, ciepłe posłanka i kochających Ludziów Tego Wam i sobie życzymy!!!!! Quote
Guest TyŚka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Jak Twoje zdrówko? Zaleczyłaś się procentami? :) To zarażaj Marka psami, zarażaj :) A fotek jest u Ciebie tak dużo, że nie jestem w stanie wybrać te, które mi się szczególnie podobają - bo nie oszukam, jak powiem, że podobają mi się wszystkie :D Quote
Recommended Posts