Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no piękne :) żabulec modeleczka idealna :* 

oooo taaaaak, wiercipięta, szczekaczka, wiecznie się odwracająca od aparatu zołza :D

Żabulec :loveu: :loveu: :loveu: z wielką przyjemnością się ją ogląda :)

dziękujemy pięknie  :wub: 

Dziś troszkę śnieg poprószył, ale ciemno , szaro , nieprzyjemnie zimno. Poza tym ostatnio zaliczyłam ćwiczenia na 4- uffff, jutro zaliczenie przede mną z wykładu, a w piątek kolejne 2... To się zaczyna dopiero zabawa.

A w weekend za to byliśmy z Markiem jak co roku na Stomil Cup :)

i z przykrością muszę napisać, że rok temu było lepiej...

01_zps12f134f1.jpg

02_zps3684796c.jpg

09_zps4705641a.jpg

03_zps663941cf.jpg

11_zps06373c1c.jpg

Posted

Cześć :)

Ach te fotki Żabci - cudne. I jaka z niej modelka.

Oh, gdyby Morusław miał takie fotki... :p

Posted

Cześć :)

Ach te fotki Żabci - cudne. I jaka z niej modelka.

Oh, gdyby Morusław miał takie fotki... :P

Hejka :)))

Ślicznie dziękujemy, chociaż to to takie nieporadne i mało współpracujące...

Weź tak lepiej mnie nie zachęcaj by Cię odwiedzić i pofocić, bo zbankrutuję na paliwie a Marek się załamanie psychicznie jakie mam pomysły :D

Zaskakuję samą sobie - dosłownie.Jako jedna z dwóch osób z grupy dostałam na koniec 5 z prawa karnego... Cuda istnieją :D

Jeszcze byle przetrwać piątek i podejść do sesji.... Śnieg topnieje, wszystko stoi w wodzie. 

Piesełkowi po Sylwestrze słuch się poprawił, po tych fajerwerkach jak tylko usłyszy jakieś uderzenie (np szafką -.- ) wydziera się jak głupia..

Posted

Wpadamy do Żabulci, bo ja ślepa i nie zauważyłam wcześniej napisu "Galeria" w podpisie phase :D

Taaaak, ślepa jestem :D

Byłam już tu kiedyś, i chciałam tu wpaść, ale za nic nie mogłam sobie przypomnieć nazwy galerii, ani nazwy właścicielki, a tu takie wow! Phase to właścicielka Żabci :D

Zapisujemy sobie galeryjkę i postaramy się wpadać częściej, bo zdjęcia super!

Posted

Ależ dzielnie się z Tobą uczy :)

A ja Ciebie podziwiam, że masz takie notatki - u mnie to jeden wielki chaos :D

Posted

Wpadamy do Żabulci, bo ja ślepa i nie zauważyłam wcześniej napisu "Galeria" w podpisie phase :D

Taaaak, ślepa jestem :D

Byłam już tu kiedyś, i chciałam tu wpaść, ale za nic nie mogłam sobie przypomnieć nazwy galerii, ani nazwy właścicielki, a tu takie wow! Phase to właścicielka Żabci :D

Zapisujemy sobie galeryjkę i postaramy się wpadać częściej, bo zdjęcia super!

dziekujemy i zapraszmay ;)

Ależ dzielnie się z Tobą uczy :)

A ja Ciebie podziwiam, że masz takie notatki - u mnie to jeden wielki chaos :D

Ooo tak szczególnie, że chrapie co mnie dekoncentruje, wierci się, domaga głaskania, ale poza tym jest wierna w podtrzymywaniu mnie na duchu :D

Dziekowac :D choć nie wszystkie notatki tak pieknie wyglada :P Czasami sa tak zapchane, pokreslone, ze sama nie umiem sie w nim odnalezc....

Normalnie pierwszy raz w tym semestrze zlapal mnie taki stres jutrzejszym dniem, odlozylam wlasnie notatki bo moj mozg juz nie przyswaja wiedzy...

Posted

Ale piękne spacerowe fotki ;)

Jak ja się uczę to notatki mam porozkładane na całym łóżku, ogólnie max bałagan i na środku śpiący Ciap. Taki umęczony, jakby to on się uczył :lol:

Posted

Ale piękne spacerowe fotki ;)

Jak ja się uczę to notatki mam porozkładane na całym łóżku, ogólnie max bałagan i na środku śpiący Ciap. Taki umęczony, jakby to on się uczył :lol:

dziekuje :)))

hahahhaha bo to miszcz!!!!! :D

Widzę często na fejsbuczku się zapraszacie do znajomych :P to ja nie będę grosza :P https://www.facebook.com/ag.jarmickachociaż przyznaję, że zdjęć Żabci tam zbytnio nie daję.

Posted

no proszę bardzo jak trafiłam w Twe gusty. :D

łooo wtedy to w ogóle niczego się nie bałam i wszystkiego próbowałam, ja na wsi prawie codziennie jeździłam konno, ale kiedy to było...

A kiedy to u mnie było, o rany lepiej nie mówić :)

Zaskakuję samą sobie - dosłownie.Jako jedna z dwóch osób z grupy dostałam na koniec 5 z prawa karnego... Cuda istnieją :D

Jeszcze byle przetrwać piątek i podejść do sesji.... Śnieg topnieje, wszystko stoi w wodzie. 

Piesełkowi po Sylwestrze słuch się poprawił, po tych fajerwerkach jak tylko usłyszy jakieś uderzenie (np szafką -.- ) wydziera się jak głupia..

GRATULACJE!!!

Ale ładnie sobie śpiewam :)

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC7639_zps3dbaab5d.jpg

Pzdr

Posted

U mnie nauka podobnie wygląda - ja z notatkami na łóżku, a pies się po mnie wala :lol:

Wysłałam zaproszenie na fejsie :) Ale chyba mnie poznasz po zdjęciu w tle :D

One potrafią baardzo wesprzeć człowieka :D

Przyjęłam :D

Oscar tak samo mi pomaga tylko że On albo łapkę albo głowę na notatki daje i śpi na nich

Moja potrafi chodzić po tych moich kartkach, zgniatać je. Ale jak jej nie wybaczyć?

wszystkie psiaki wspierają nas .... spaniem :P

hahahahha :D :D

Dasz radę z egzaminami, kciukuję :)

dziekuje za wsparcie  :wub:

Posted

A kiedy to u mnie było, o rany lepiej nie mówić  :)

GRATULACJE!!!

Ale ładnie sobie śpiewam  :)

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC7639_zps3dbaab5d.jpg

Pzdr

pięknie dziękuję!  :wub:

ujadaczka pierwsza klasa.

Hej  :)

siemanko :))

Czesc Dziołchwy <3
Od tak dawna dogo nie przeglądam a tu takie foootki  :D
Takie w sumie bardziej jesienne klimatu  :P

sieeeeeeeeeeeeemano :D

Zaniedbujesz swoją galerię! :P

Posted
W piątek udało się!! Na 11 osób byłam 3 która poprawiła na dodatek ustnie prawo cywilne. Czuję się dumna, bo dawno stres mnie tak nie wziął jak przed tą poprawką, Zacięłam się tylko raz, a tak to wszystko wyrecytowałam. :P W piątek jeszcze rano miałam zaliczenie wykładu, ale raczej jestem dobrej myśli. Przede mną tak naprawdę teraz najgorsze 3 egzaminy (sesja), w tym jeden już w ogóle graniczy z cudem zaliczenia za pierwszy razem. Doktor ma nierówno pod sufitem po prostu; rok temu udupił ok. połowę ludzi..... I jeszcze jedno koło zostało w piątek. A uczyć się oczywiście nie chce....... Chciałabym mieć ferie... :P

Ale za to mam niespodziankę, dzisiaj w nocy spadło tyyyyyyyyle śniegu  :wub:  :wub:   I mam fotki, tylko muszę je zgrać z aparatu i zmniejszyć, niedługo je wstawię. :)

Posted

Gratuluję i trzymam kciuki za kolejne egzaminy :)

aaaaa śnieg, nie lubię Was :p