Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malvaaa']w weekend zawsze mniejszy ruch na dogo :)

był jakikolwiek telefon?

ps. szukamy miejsca dla Loli, gdyby ktoś miał jakiś DT na oku proszę o kontakt.[/QUOTE]
A skąd :(
Zero telefonów :(

Posted

[quote name='mysza 1']Dobrze, że ma małe ubytki ;) i daje radę. Gorzej gdyby połowy ząbków nie było ;)

Nie takie małe. Czasami się zapluwa. ;)

Szczątki zębów mogą się psuć i wtedy trzeba będzie je usunąć. Z tyłu zęby są mocno starte, ale w najgorszym stanie jest przód.

[quote name='mysza 1']Medialność Fortuny spadła ;-)

Tylko dlaczego? ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Widziałam te jej ząbki, może kamienie nosiła albo gryzła. Nie wiem.

I nie wiem dlaczego przestała być medialna ;)
Ja po prostu jakoś ludzi nie przyciągam.[/QUOTE]
Nie bądź taka skromna, a tam chętnie wchodzę na Wasze wątki ;)

Posted

[quote name='mysza 1']I nie wiem dlaczego przestała być medialna ;)
Ja po prostu jakoś ludzi nie przyciągam.[/QUOTE]

Tak naprawdę nigdy nie była medialna. Tylko wątki sensacyjne są popularne. Jest też ruch na wątkach skupiających towarzystwo wzajemnej adoracji. W wielu wypadkach chodzi o sposób na spędzanie czasu, a nie o pomoc psom. ;)

To pies w potrzebie powinien przyciągać ludzi, a nie Ty.

Posted

[quote name='malvaaa']jaaaaki pychol :) kurcze czemu nie było żadnego telefonu, martwi mnie ten zastój w adopcjach...[/QUOTE]
Też się nie mogę nadziwić... Jak była zima i mrozy to jeszcze rozumiem, ale teraz?:shake:

Posted

Odrobina sensacji chociaż pewnie niewiele osób to wzruszy.

Zapłaciłam hotele, tymczasy za luty i skończyły mi się pieniądze.

Nie mam już kasy na marzec. Proszę o wpłaty na FB, robię wydarzenia, bazarki, wystawiam kalendarze na allegro ale pomimo moich starań wpłaty są minimalne.

Nie wiem co zrobię z psami, co będzie z Fortuną :( Naprawdę.
Bardzo, bardzo proszę o pomoc.

Posted

[quote name='ania shirley']Jutro wyslę prze,lew na uszata-Pimpka. Dorzucę cos Fortunie. Ale to niewiele.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję, jestem załamana. Nie spodziewałam się takiego zastoju w adopcjach, dramat.
Nie wiem co robić :-(

Posted

Dobra przelałam stówę na Fortunę. A na przyszłość deklaruję 50 zł miesięcznie plus, tak jak pisałam, jakieś bonusy jakby było tragicznie. Mam nadzieję, że konto VIVY w pierwszym poście jest aktualne ;)

Posted

[quote name='nicolaczek']Dobra przelałam stówę na Fortunę. A na przyszłość deklaruję 50 zł miesięcznie plus, tak jak pisałam, jakieś bonusy jakby było tragicznie. Mam nadzieję, że konto VIVY w pierwszym poście jest aktualne ;)[/QUOTE]
Bardzo Ci dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Tak, to nasze subkonto, które Viva nam udostępniła. Szkoda, ze nie było na nim żadnego wkładu ;) w ramach pomocy ;)

Posted

Śniła mi się Fortuna. Leżała na kanapie i nagle uśmiechnęła się - bardzo szeroko. Miała złote zęby...

I koniec snu.

Gdyby miała złote zęby, to pewnie byłaby kolejka osób zainteresowanych jej adopcją. ;)

Posted

[quote name='hop!']Śniła mi się Fortuna. Leżała na kanapie i nagle uśmiechnęła się - bardzo szeroko. Miała złote zęby...

I koniec snu.

Gdyby miała złote zęby, to pewnie byłaby kolejka osób zainteresowanych jej adopcją. ;)
Ale masz śmieszne sny ;)

Wątek pomocowy jest http://www.dogomania.pl/threads/211596-Pomocowy.PILNIE-potrzeba-og%C5%82osze%C5%84-transportu-jedzenia-pieni%C4%99dzy-nowe-zdj-str1