malvaaa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 w weekend zawsze mniejszy ruch na dogo :) był jakikolwiek telefon? ps. szukamy miejsca dla Loli, gdyby ktoś miał jakiś DT na oku proszę o kontakt. Quote
mysza 1 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='malvaaa']w weekend zawsze mniejszy ruch na dogo :) był jakikolwiek telefon? ps. szukamy miejsca dla Loli, gdyby ktoś miał jakiś DT na oku proszę o kontakt.[/QUOTE] A skąd :( Zero telefonów :( Quote
Lemoniada Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='hop!']Uroczo szczerbata. Przysięgam, że to nie moja zasługa. ;)[/QUOTE] Wierzę, że nie Twoja :) Może zębów nie myła albo kamienie w pysku nosiła ;) Quote
mysza 1 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Dobrze, że ma małe ubytki ;) i daje radę. Gorzej gdyby połowy ząbków nie było ;) Quote
hop! Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='mysza 1']Dobrze, że ma małe ubytki ;) i daje radę. Gorzej gdyby połowy ząbków nie było ;) Nie takie małe. Czasami się zapluwa. ;) Szczątki zębów mogą się psuć i wtedy trzeba będzie je usunąć. Z tyłu zęby są mocno starte, ale w najgorszym stanie jest przód. [quote name='mysza 1']Medialność Fortuny spadła ;-) Tylko dlaczego? ;) Quote
mysza 1 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Widziałam te jej ząbki, może kamienie nosiła albo gryzła. Nie wiem. I nie wiem dlaczego przestała być medialna ;) Ja po prostu jakoś ludzi nie przyciągam. Quote
Lemoniada Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='mysza 1']Widziałam te jej ząbki, może kamienie nosiła albo gryzła. Nie wiem. I nie wiem dlaczego przestała być medialna ;) Ja po prostu jakoś ludzi nie przyciągam.[/QUOTE] Nie bądź taka skromna, a tam chętnie wchodzę na Wasze wątki ;) Quote
mysza 1 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='Lemoniada']Nie bądź taka skromna, a tam chętnie wchodzę na Wasze wątki ;)[/QUOTE] na niektóre i owszem i bardzo miło :) mniej do siebie gadam ;) Quote
malvaaa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 jaaaaki pychol :) kurcze czemu nie było żadnego telefonu, martwi mnie ten zastój w adopcjach... Quote
hop! Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='mysza 1']I nie wiem dlaczego przestała być medialna ;) Ja po prostu jakoś ludzi nie przyciągam.[/QUOTE] Tak naprawdę nigdy nie była medialna. Tylko wątki sensacyjne są popularne. Jest też ruch na wątkach skupiających towarzystwo wzajemnej adoracji. W wielu wypadkach chodzi o sposób na spędzanie czasu, a nie o pomoc psom. ;) To pies w potrzebie powinien przyciągać ludzi, a nie Ty. Quote
Lemoniada Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='malvaaa']jaaaaki pychol :) kurcze czemu nie było żadnego telefonu, martwi mnie ten zastój w adopcjach...[/QUOTE] Też się nie mogę nadziwić... Jak była zima i mrozy to jeszcze rozumiem, ale teraz?:shake: Quote
mysza 1 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Odrobina sensacji chociaż pewnie niewiele osób to wzruszy. Zapłaciłam hotele, tymczasy za luty i skończyły mi się pieniądze. Nie mam już kasy na marzec. Proszę o wpłaty na FB, robię wydarzenia, bazarki, wystawiam kalendarze na allegro ale pomimo moich starań wpłaty są minimalne. Nie wiem co zrobię z psami, co będzie z Fortuną :( Naprawdę. Bardzo, bardzo proszę o pomoc. Quote
ania shirley Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Jutro wyslę prze,lew na uszata-Pimpka. Dorzucę cos Fortunie. Ale to niewiele. Quote
mysza 1 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='ania shirley']Jutro wyslę prze,lew na uszata-Pimpka. Dorzucę cos Fortunie. Ale to niewiele.[/QUOTE] Bardzo dziękuję, jestem załamana. Nie spodziewałam się takiego zastoju w adopcjach, dramat. Nie wiem co robić :-( Quote
Ewa Marta Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 A może ktoś wsparłby Fortunę bazarkami? Bardzo pięknie prosimy o pomoc suni w jakiejkolwiek formie..... Quote
ania shirley Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Poszedł przelew na Fortune - wspólny z Pimpkiem (70zł) Quote
mysza 1 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='ania shirley']Poszedł przelew na Fortune - wspólny z Pimpkiem (70zł)[/QUOTE] Bardzo dziękuję :) Quote
nicolaczek Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dobra przelałam stówę na Fortunę. A na przyszłość deklaruję 50 zł miesięcznie plus, tak jak pisałam, jakieś bonusy jakby było tragicznie. Mam nadzieję, że konto VIVY w pierwszym poście jest aktualne ;) Quote
mysza 1 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='nicolaczek']Dobra przelałam stówę na Fortunę. A na przyszłość deklaruję 50 zł miesięcznie plus, tak jak pisałam, jakieś bonusy jakby było tragicznie. Mam nadzieję, że konto VIVY w pierwszym poście jest aktualne ;)[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję :loveu::loveu::loveu: Tak, to nasze subkonto, które Viva nam udostępniła. Szkoda, ze nie było na nim żadnego wkładu ;) w ramach pomocy ;) Quote
hop! Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Śniła mi się Fortuna. Leżała na kanapie i nagle uśmiechnęła się - bardzo szeroko. Miała złote zęby... I koniec snu. Gdyby miała złote zęby, to pewnie byłaby kolejka osób zainteresowanych jej adopcją. ;) Quote
kizimizi Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 dziewczyny a czy na dogo jest watek korabowieckiego schronu? Jak ta poprosze o link bo nei moge znalezc sama Quote
mysza 1 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='hop!']Śniła mi się Fortuna. Leżała na kanapie i nagle uśmiechnęła się - bardzo szeroko. Miała złote zęby... I koniec snu. Gdyby miała złote zęby, to pewnie byłaby kolejka osób zainteresowanych jej adopcją. ;) Ale masz śmieszne sny ;) Wątek pomocowy jest http://www.dogomania.pl/threads/211596-Pomocowy.PILNIE-potrzeba-og%C5%82osze%C5%84-transportu-jedzenia-pieni%C4%99dzy-nowe-zdj-str1 Quote
Recommended Posts