Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fortuna...

[IMG]http://img46.imageshack.us/img46/3884/wvl7.jpg[/IMG]

Gorszy profil z obgryzionym uchem...

[IMG]http://img854.imageshack.us/img854/1723/qe00.jpg[/IMG]

Z jabłuszkiem...

[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/9788/jdp0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/407/p7p5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/3742/w2x4.jpg[/IMG]

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='bric-a-brac']Co u Fortuny? Tak mi się przypomniało, jak Lola trafiła do Hop. Fryzura już pewnie dawno odrośnięta ;)[/QUOTE]
:) To prawda, wątek nieco umierający ;) ale Fortuna ma się dobrze.

Posted

[quote name='bric-a-brac']Co u Fortuny? Tak mi się przypomniało, jak Lola trafiła do Hop. Fryzura już pewnie dawno odrośnięta ;)

Wszystko dobrze, ale DS wciąż brak. Sierść odrosła i Fortuna wygląda jak Fortuna. ;) Założyłam wątek psów do adopcji, które są u mnie (http://www.dogomania.pl/forum/threads/245872-Psy-do-adopcji-przebywające-w-domowym-hotelu-w-Łodzi) i teraz tam zamieszczam informacje o Fortunie.

• 1 month later...
Posted

joteska napisał(a):
mam pytanie czy zmienił się nr konta? bo bank odsyła moje deklaracje
buziaki dla Fortunki

Tak, zmienił się, nowy jest poniżej:
FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kawęczyńska 16 lok. 42a, 03-772 Warszawa
nr konta: 20 2030 0045 1110 0000 0255 8120 Z DOPISKIEM Fortuna
dziekuję bardzo, ze jako jedyna pamiętasz o deklaracji.

Ogłoszenie Fortuny było w piątkowej Wyborczej na mazowieckie ale ani jednego telefonu.

• 4 months later...
Posted

bric-a-brac napisał(a):
Co u Fortuny? Podobno się przeprowadziła?

Tak, pod koniec roku otrzymała wypowiedzenie z hotelu u hop! w związku z tym, że zabrałam 2 inne psy.
Na szczęście Ajlii zgodziła się przyjąć Fortunę do siebie, miałam tydzień aby jej coś znaleźć więc bardzo jestem wdzięczna Mai za przyjęcie Fortunki. No i nie musiała daleko jechać :)
Fortuna mieszka w domu, na początku była przestraszona nową sytuacją ale szybko doszła do siebie. Nawet Sylwestra przeżyła bez większych kłopotów. Dobrze dogaduje się z psami, nie reaguje na koty. Wszystko u niej w porządku.
Wybieram się do niej w tym tygodniu, muszę jeszcze dogadać termin z opiekunami z hotelu.
Tytuł wątku muszę zmienić, rzadko na dogo bywam i jakoś nie mam do tego głowy.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Tak, pod koniec roku otrzymała wypowiedzenie z hotelu u hop! w związku z tym, że zabrałam 2 inne psy.

Powód był zupełnie inny i doskonale o tym wiesz. Ta decyzja nie zaszkodziła Fortunie. Nie manipuluj faktami i nie wracaj do przeszłości. Fortuna wciąż nie ma DS i znalezienie go powinno być priorytetem.

Posted

hop! napisał(a):
Powód był zupełnie inny i doskonale o tym wiesz. Ta decyzja nie zaszkodziła Fortunie. Nie manipuluj faktami i nie wracaj do przeszłości. Fortuna wciąż nie ma DS i znalezienie go powinno być priorytetem.

Pozbyłaś się psa, który był u Ciebie ponad 2 lata i takie są fakty. Dostałam informację, że mam zabrać Fortunę do 21 grudnia. Email przyszedł 13 grudnia o 18:35.
Ja nie miałam sumienia przenosić psa z problemami, który mieszka w hotelu tak długo, pomimo tego, że "współpraca" z Tobą jest bardzo trudna a dobro psa nie jest Twoim priorytetem. Na wątkach bardzo dbasz o swój wizerunek i wszystko wygląda pięknie ale każdy, kto współpracuje z Tobą wcześniej czy później dochodzi do tego wniosku.
Nie będę ciągnąć tego tematu i proszę abyś zniknęła z tego wątku tak jak zniknęłaś z życia Fortuny. Sensacje i kłótnie wywołuj na swoich wąteczkach.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Pozbyłaś się psa, który był u Ciebie ponad 2 lata i takie są fakty. Dostałam informację, że mam zabrać Fortunę do 21 grudnia. Email przyszedł 13 grudnia o 18:35.
Ja nie miałam sumienia przenosić psa z problemami, który mieszka w hotelu tak długo, pomimo tego, że "współpraca" z Tobą jest bardzo trudna a dobro psa nie jest Twoim priorytetem. Na wątkach bardzo dbasz o swój wizerunek i wszystko wygląda pięknie ale każdy, kto współpracuje z Tobą wcześniej czy później dochodzi do tego wniosku.
Nie będę ciągnąć tego tematu i proszę abyś zniknęła z tego wątku tak jak zniknęłaś z życia Fortuny. Sensacje i kłótnie wywołuj na swoich wąteczkach.

Fakty są takie, że współpraca z Tobą była niemożliwa. Za długo Ci wierzyłam i byłam wobec Ciebie lojalna. Ty działasz w białych rękawiczkach. Pozornie jesteś miła, a poza plecami obgadujesz. Nie byłaś zadowolona z hoteli, koleżanek, wielu spraw… Nawet z psów, które zbyt długo siedziały w hotelach. To Ty dbasz o swój wizerunek – zwłaszcza na fejsie, gdzie możesz usuwać niewygodne pytania i wypowiedzi, blokować, manipulować ludźmi i wykorzystywać sztuczki do zbierania kasy i lajków. Gdy ktoś pytał na moim „wąteczku” o Fortunę, Tediego, czy Tosię, odpowiadałam ogólnie bez wspominania o Tobie i Twoich potknięciach. Na swoich „wąteczkach” piszę o psach i wstawiam ich zdjęcia. Od kiedy nie „współpracuję” z Tobą jest spokój i o to chodziło – Tobie i mnie. Jak dotąd nikt oprócz Ciebie nie krytykował współpracy ze mną, ale kto wie może jest ktoś niezadowolony. Dobro psów było i jest dla mnie zawsze najważniejsze. Z perspektywy czasu uważam, że zmiana miejsca i otoczenia była potrzebna Fortunie. U nas nic już nie zyskiwała, zapuszczała korzenie. Gdyby np. po 3 latach znalazła DS, też musiałaby zmienić miejsce. Fortuna nie jest mi obojętna. W końcu przez długi okres czasu była u mnie, dochodziła do dobrej formy fizycznej i psychicznej. Nie wyrzuciłam jej wątku z subskrypcji, bo chciałabym wiedzieć, co u niej słychać. Tylko tyle.

Posted

Temat uważam za zakończony. Dysponuję wieloma dowodami na to, że mam rację i chętnie się podzielę z zainteresowanymi.

Łaskawie usuń wątek z subskrypcji, im szybciej, tym lepiej.