Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malvaaa napisał(a):
jak choróbsko?

Rozprzestrzenia się w zawrotnym tempie. ;)

A tak na serio - Fortuna się nie drapie, zmiany na skórze w zaniku. Inne psy w porządku. Jest dobrze. :)

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Rozprzestrzenia się w zawrotnym tempie. ;)

A tak na serio - Fortuna się nie drapie, zmiany na skórze w zaniku. Inne psy w porządku. Jest dobrze. :)

i niech tak zostanie:)

Posted

malvaaa napisał(a):
oj Mysza, uważaj! :) ja odwiedzam... jak choróbsko?
Ty tak :) ale u Loli równie dużo ludzi, co u Fortuny. Za wcześnie je zabrałyśmy ;) Cieszę się, ze Fortuna w dobrej formie i chróbsko prawie pokonane :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Cieszę się, ze Fortuna w dobrej formie i chróbsko prawie pokonane :)

Dzisiaj byłam u weta. Jeszcze przez jakiś czas trzeba podawać lek co drugi dzień. W środę mam odebrać Stronghold-y i wtedy dostanę fakturę.

Posted

hop! napisał(a):
Dzisiaj byłam u weta. Jeszcze przez jakiś czas trzeba podawać lek co drugi dzień. W środę mam odebrać Stronghold-y i wtedy dostanę fakturę.

Ok, dzięki.

Posted

malvaaa napisał(a):
a ty hop się nie drapiesz :eviltong: ?

to dobrze że wszystko tak się potoczyło i nie nabrało tempa...

Drapię się. Coraz bardziej. ;)

Na wszelki wypadek niech ktoś obejrzy i poobserwuje Lolę. Nigdy nic nie wiadomo...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

[quote name='hop!']Bazarek zakończony - http://www.dogomania.pl/forum/threads/224846-KONIEC!-Wojna-ze-świerzbowcami-zakończona-zwycięstwem!-Dziękuję-wszystkim-bohaterkom!

Trzeba uzupełnić rozliczenie w pierwszym poście.

Dzięki.
Wiem, muszę sprawdzić inne wpłaty i nie pamiętam wydatków na leczenie. Tyle jest tych psów...
Pamiętasz może?

Edit: znalazłam- 48 zł za pierwszą wizytę, za tą na początku kwietnia było razem z Pako i Pimpkiem, po prostu to podzielę jakoś.
Kupiłam też karmę- Bozitę z kurczakiem. Mam nadzieję, ze Fortuna dobrze na nią zareaguje.

Edited by mysza 1
Posted

Pierwsza wizyta u weta była w marcu - wtedy Fortuna miała przegląd, obcinane pazury i stwierdzony świerzb. Koszt wizyty z lekami - 48zł (z tego, co pamiętam). Na początku kwietnia była zbiorcza faktura na 371zł - lek Fortuny, Stronghold-y dla wszystkich psów (w tym w ramach rozliczenia dla moich psów i Maksi za 208zł).

Jutro będę mogła napisać, czy nowa karma służy Fortunie.

Posted

hop! napisał(a):
Pierwsza wizyta u weta była w marcu - wtedy Fortuna miała przegląd, obcinane pazury i stwierdzony świerzb. Koszt wizyty z lekami - 48zł (z tego, co pamiętam). Na początku kwietnia była zbiorcza faktura na 371zł - lek Fortuny, Stronghold-y dla wszystkich psów (w tym w ramach rozliczenia dla moich psów i Maksi za 208zł).

Jutro będę mogła napisać, czy nowa karma służy Fortunie.

Już sobie znalazłam ale muszę to na psy rozpisać ;) Napiszę przybliżoną kwotę, byle suma się zgadzała.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Kupiłam też karmę- Bozitę z kurczakiem. Mam nadzieję, ze Fortuna dobrze na nią zareaguje.

Kupy w porządku - tylko kolor zmieniły. U Pako jest tak samo.

Zwrot przybył - dzięki. ;)

Posted

Jeszcze do końca tygodnia Fortuna będzie izolowana. Wszystkie psy będą zabezpieczone Stronghold-ami i na tym koniec walki ze świerzbowcami. ;)

Gdy wychodzę i zamykam Fortunę samą w pokoju, jest smutna. Chciałaby więcej czasu spędzać przy ludziach - tak, jak wcześniej.