hop! Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 malvaaa napisał(a):jak choróbsko? Rozprzestrzenia się w zawrotnym tempie. ;) A tak na serio - Fortuna się nie drapie, zmiany na skórze w zaniku. Inne psy w porządku. Jest dobrze. :) Quote
ronja Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 hop! napisał(a):Rozprzestrzenia się w zawrotnym tempie. ;) A tak na serio - Fortuna się nie drapie, zmiany na skórze w zaniku. Inne psy w porządku. Jest dobrze. :) i niech tak zostanie:) Quote
mysza 1 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 malvaaa napisał(a):oj Mysza, uważaj! :) ja odwiedzam... jak choróbsko? Ty tak :) ale u Loli równie dużo ludzi, co u Fortuny. Za wcześnie je zabrałyśmy ;) Cieszę się, ze Fortuna w dobrej formie i chróbsko prawie pokonane :) Quote
hop! Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 mysza 1 napisał(a):Cieszę się, ze Fortuna w dobrej formie i chróbsko prawie pokonane :) Dzisiaj byłam u weta. Jeszcze przez jakiś czas trzeba podawać lek co drugi dzień. W środę mam odebrać Stronghold-y i wtedy dostanę fakturę. Quote
malvaaa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 a ty hop się nie drapiesz :eviltong: ? to dobrze że wszystko tak się potoczyło i nie nabrało tempa... Quote
mysza 1 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 hop! napisał(a):Dzisiaj byłam u weta. Jeszcze przez jakiś czas trzeba podawać lek co drugi dzień. W środę mam odebrać Stronghold-y i wtedy dostanę fakturę. Ok, dzięki. Quote
hop! Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 malvaaa napisał(a):a ty hop się nie drapiesz :eviltong: ? to dobrze że wszystko tak się potoczyło i nie nabrało tempa... Drapię się. Coraz bardziej. ;) Na wszelki wypadek niech ktoś obejrzy i poobserwuje Lolę. Nigdy nic nie wiadomo... Quote
azalia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Wspaniale,że Fortunia już sie prawie pozbyła tego paskudztwa,pioękna z niej panna. Quote
hop! Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Bazarek zakończony - http://www.dogomania.pl/forum/threads/224846-KONIEC!-Wojna-ze-świerzbowcami-zakończona-zwycięstwem!-Dziękuję-wszystkim-bohaterkom! Trzeba uzupełnić rozliczenie w pierwszym poście. Quote
mysza 1 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 (edited) [quote name='hop!']Bazarek zakończony - http://www.dogomania.pl/forum/threads/224846-KONIEC!-Wojna-ze-świerzbowcami-zakończona-zwycięstwem!-Dziękuję-wszystkim-bohaterkom! Trzeba uzupełnić rozliczenie w pierwszym poście. Dzięki. Wiem, muszę sprawdzić inne wpłaty i nie pamiętam wydatków na leczenie. Tyle jest tych psów... Pamiętasz może? Edit: znalazłam- 48 zł za pierwszą wizytę, za tą na początku kwietnia było razem z Pako i Pimpkiem, po prostu to podzielę jakoś. Kupiłam też karmę- Bozitę z kurczakiem. Mam nadzieję, ze Fortuna dobrze na nią zareaguje. Edited April 16, 2012 by mysza 1 Quote
hop! Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Pierwsza wizyta u weta była w marcu - wtedy Fortuna miała przegląd, obcinane pazury i stwierdzony świerzb. Koszt wizyty z lekami - 48zł (z tego, co pamiętam). Na początku kwietnia była zbiorcza faktura na 371zł - lek Fortuny, Stronghold-y dla wszystkich psów (w tym w ramach rozliczenia dla moich psów i Maksi za 208zł). Jutro będę mogła napisać, czy nowa karma służy Fortunie. Quote
mysza 1 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 hop! napisał(a):Pierwsza wizyta u weta była w marcu - wtedy Fortuna miała przegląd, obcinane pazury i stwierdzony świerzb. Koszt wizyty z lekami - 48zł (z tego, co pamiętam). Na początku kwietnia była zbiorcza faktura na 371zł - lek Fortuny, Stronghold-y dla wszystkich psów (w tym w ramach rozliczenia dla moich psów i Maksi za 208zł). Jutro będę mogła napisać, czy nowa karma służy Fortunie. Już sobie znalazłam ale muszę to na psy rozpisać ;) Napiszę przybliżoną kwotę, byle suma się zgadzała. Quote
cisowianka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ile czasu musieliści stracić, przez te internetowe chochliki dogomanii :angryy: Quote
mysza 1 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 cisowianka napisał(a):Ile czasu musieliści stracić, przez te internetowe chochliki dogomanii :angryy: Niestety :( Quote
hop! Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 mysza 1 napisał(a):Kupiłam też karmę- Bozitę z kurczakiem. Mam nadzieję, ze Fortuna dobrze na nią zareaguje. Kupy w porządku - tylko kolor zmieniły. U Pako jest tak samo. Zwrot przybył - dzięki. ;) Quote
mysza 1 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Nicolaczek wpłaciła swoją deklarację na Fortunę- 50 zł, Joteska także- 10 zł. Bardzo dziękuję. Pozostałe wpłaty i wydatki zaraz uzupełnię. Quote
malvaaa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 hop hop ....... pokazujemy się pokazujemy :) Quote
hop! Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Jeszcze do końca tygodnia Fortuna będzie izolowana. Wszystkie psy będą zabezpieczone Stronghold-ami i na tym koniec walki ze świerzbowcami. ;) Gdy wychodzę i zamykam Fortunę samą w pokoju, jest smutna. Chciałaby więcej czasu spędzać przy ludziach - tak, jak wcześniej. Quote
mysza 1 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Bidulinka, grzeczna taka, nie marudzi tylko sobie spokojnie czeka. Dobrze, że już niedlugo będzie miała towarzystwo. Zamówiłam psom nowe ogłoszenia. Quote
hop! Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 mysza 1 napisał(a):Bidulinka, grzeczna taka, nie marudzi tylko sobie spokojnie czeka. Za to szaleje na widok jedzenia. ;) Quote
mysza 1 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 hop! napisał(a):Za to szaleje na widok jedzenia. ;) Pewne rzeczy się nie zmieniają ;) Quote
hop! Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 mysza 1 napisał(a):Pewne rzeczy się nie zmieniają ;) Szkoda. ;) Quote
Recommended Posts